Úvod » Fotbal » Pohár FIFAC 2023 - 2024

Semifinále

publikováno 18.04.2024 (aktualizováno 07.05.2024)

Geyzing Glaciers - Paro Druks 2:3 (1:0) 

Očekávané himálajské derby rozhodně svou úrovní i dramatičností nezklamalo. Zcela zaplněný Khanchenjunga Stadium viděl výborný fotbal. První půle patřila jednoznačně domácím, kteří si od začátku vytvořili tlak, ale koncovka jim stejně jako v domácí lize nevycházela. Už v prvních deseti minutách měl Pupook dvě velké šance, ale Yaumujeho nepřekonal. Paro prakticky jen bránilo, k ohrožení Yebalovy branky se hosté že celý poločas nedostali. Z velké převahy vytěžili Glaciers jediný gól, po půlhodině se v pokutovém území nejlépe zorientovat Fisher a dotlačil míč do sítě. Do druhé půle vstoupilo mnohem lépe Paro. Hráči byli častěji u míče, přestali dělat chyby v rozehrávce a rázem bylo rušno i před domácí brankou. V 61. minutě zkušený Omuri místo střely chytře posunul míč Tamangovi, který trefil přesně k tyči. Domácí ale brzy zareagovali, po rychlé akci se do centru Fishera položil Pupook a v pádu hlavou poslal Glaciers opět do vedení. Paro však rovněž dokázalo zareagovat, nečekanou střelou, kterou Yebal uviděl na poslední chvíli, srovnal skóre Ratnakulay. Tentokrát už se domácím obrátit vývoj zápasu na svou stranu nepodařilo. Naopak v 77. minutě napřáhl z dálky obránce Kema Yaumuje a Yebalovi míč proklouzl do sítě. Laciný gól domácími hráči otřásl, přestala se jim dařit kombinační hra a soupeř už utkání bez potíží dovedl do vítězství. Vzhledem k průběhu by si asi Geyzing aspoň remízu zasloužil, ale chyběla větší produktivita a tentokrát tým nepodržel brankář Yebal. Paro vytěžilo z minima maximum a veze si cenné vítězství, nicméně odveta bude otevřená. 

Branky: 32. Fisher 1:0, 61. Tamang (Omuri) 1:1, 65. Pupook (Fisher) 2:1, 71. Ratnakulay 2:2, 77. K. Yaumuje 2:3. Rozhodčí U Wai Su (BIR) /1/. ŽK Pratende (GEY). Hráno 18. 4. v Geyzingu, 1120 diváků.

 Geyzing: Yebal - Proskhanaskarukonghiri, Pratende, Lepkolakhyat, Nyinchol - M. Landip, Jaeel, Sumatra (75. Kamil Lepcha) - Pupook (83. Landa), Lahwal (75. Mishra), Fisher

 Paro: D. Yaumuje - Rimbochhe, Marantha, O. Yaumuje, K. Yaumuje - Nyindrak ( 88. Pohtsal), Tenzin (66. Tsheng), Ratnakulay - Jimtsho (66. Pokhrel), Omuri, Tamang

 

FC Tamarin - FC Phuenccholing 3:3 (1:2).

Branky: 17. Gyatchen (Thagore) 0:1, 28. Gyatchen 0:2, 43. Muphutu 1:2, 51. Monsun 2:2, 82. Ramzasharee (Monsun) 3:2, 87. Dorjee 3:3. Rozhodčí Bumbuyo (SWZ)  /2/. 1089 diváků.ŽK Gyatchen, Thagore, Dorjee. Hráno 19. 4. v Tamarinu.

Tamarin: Khardjah - Wazází, Monsun, Wada (46. Abasuttra), Cocosienne - Gwambele, Satan (83. Josh Ramesh), Vardy - Sollére (85. Deventer), Muphutu, Ramzasharee.

 Phuenccholing: Yanzin - Lalpiliantok, Shil-hawi, Gyatchen, Thagore (80. Zidang) - Dorjee, Shankar, Timche - Sharbul (82. Timbochhe), Bhulia, Wangyak (66. Poklay)

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery