Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Sikkimská liga po 8. kole

publikováno 16.04.2024

Dvě kola před koncem se k obhajobě titulu výrazně přiblížil Geyzing, který odskočil pronásledovatelům a má už náskok pěti bodů. V 8. kole totiž Glaciers doslova vydřeli vítězství 2:1 nad Sherpou, která ale zejména ve druhé půli byla jasně lepším týmem, domácí udrželi těsné vedení až do konce zejména zásluhou famózního výkonu Yebala v brance, který pochytal spoustu šancí soupeře a byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Na hráčích Geyzingu byla vidět únava z pohárového souboje s Rejvízem, a tak hra v poli nebyla ideální, těsné vítězství ale znamená, že k zisku titulu by mohl stačit i bod v posledních dvou zápasech.

Rozhodnuto je o účastníkovi baráže. Phuenccholing v klíčovém utkání s Dikchu pouze remizoval, remízu pak zopakoval i v následujícím kole proti FC Gangtok, zatímco Dikchu dokázalo odvézt všechny body ze stadiónu Icemans. Icemans jsou v krizi. Po ostudném vypadnutí z Poháru FIFAC se jim nedaří ani v lize, šance ne zisk titulu Icemans pohřbili právě v nevydařeném souboji s Dikchu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery