Úvod » Fotbal » ostatní ligy

3. kolo - Geyzing se probudil, nováček stále bez bodu

publikováno 26.09.2023

Ve třetím kole největší pozornost přilákalo utkání mez Icemans a Geyzingem, který jako obhájce dosud nebodoval, a tak se více věřilo rozjetým Icemans,kteří naopak neztratili ani bod. Rekordní návštěva na téměř vyprodaném stadiónu Phuncchoga Namgyala v Gangtoku viděla nečekaný úvod, ve kterém Geyzing už v 8. minutě vedl 2:0. Domácí sice po trochu náhodném gólu Mageianga brzy snížili, ale Glaciers měli tentokrát otěže zápasu pevně v rukou a konečně podali výkon hodný úřadujícího mistra. Po půlhodině opět vedli o dva góly,když se prosadil výborně hrající Jaeel, který využil svého zařazení do základu k výtečnému výkonu. Domácím nepomohlo ani poločasové střídání, kdy místo Chapatiho přišel talentovaný Kaka. Ale ani ten se proti výborně hrajícímu soupeři nepodařil. Naopak, v 54. minutě jen sledoval,jak obránce Lepkolakhyat po centru Sumatry překonal Biramiho počtvrté. O chvíli později vyrobil Birami hrubku, když lehkou střelu Mandipa Landipaprocedil mezi kotníky do sítě, a raději se nechal vystřídat. Náhradník Ayuravadi už další gól nepustil a domácí už jen stačili snížit Lamyenem. Geyzing soupeře přehrál až nečekaně snadno a po dvou nevydařených zápasech ukázal, že obhajobu titulu zdaleka nevzdává.
Jediným týmem bez bodu tak zůstává nováček Pemayangtse. Ten hostil Sherpu a utkání nezvládl. Zejména nováčkovi v brance Gurungovi zhořkla premiéra v 1. lize. Už ve 4. minutě si špatně postavil zeď a Solopholok chytře z přímého kopu otevřel skóre. S chutí hrající Sherpové měli častěji míč na kopačkách a vypracovali si několik šancí. Po půlhodině využil špatného postavení obránců Longrisha a po narážečce s Namgyalem Surmanem přidal dsruhý gól. Pět minut před koncem poločasu si oba útočníci role vyměnili a Namgyal Surman svým třetím gólem přidal třetí gól Sherpy.. Po změně stran se obraz hry neměnil, Sherpové měli nadále navrch a přidali další góly. To už nespokojení diváci opuštěli hlediště a zápas se poslední čtvrthodinu jen dohrával.Sherpa se tak díky lepšímu skóre vyhouplapo dlouhé době opět na čelo tabulky.
Vedoucí tým FC Gangtok hostoval v Dikchu, kde před vyprodaným hledištěm odešel těsně poražen. Výsledek se zrodil v první půli jinak ne příliš záživného utkání. FC poslal do vedení Di Wan, ale domácí dokázali otočit skóre ještě v první půli. Po změně stran se toho moc nestalo, hra byla často kouskovaná, nervózně hrající hráči hostí nedokázali na hodně suché umělce přesně kombinovat a dlouho se do žádné vážné šance nedostali. Teprve v závěru mohli vyrovnat, když se do výborné pozice probojoval Gunkh,ale Mandey vytáhl skvělý zákrok a Dikchu tak vybojovalo cenné vítězství.

Gangtok Icemans - Geyzing Glaciers  2:5 (1:3) /+1/

5. Pupook 0:1, 8. Jaeel (Tapai) 0:2, 19. Mageiang (S.  Landip) 1:2, 34. Jaeel (Pupook) 1:3, 54.Lepkolakhyat (Sumatra) 1:4, 58. M. Landip (Lepkolakhyat) 1:5, 84.Lamyen (Payung) 2:5. Rozhodčí Yadav /1/, ŽK Mageiang - Lepkolakhyat, 2287 diváků.

Pemayangtse Reds - Sherpa Club Gangtok 0:5 (0:3)

4. Solopholok (př. kop) 0:1, 29.Longrisha (N. Surman) 0:2, 40. N. Surman (Longrisha) 0:3, 53. Ugyen Subba (Yak) 0:4, 76. Yak 0:5. Rozhodčí Rajangiri /0/, 1276 diváků.

Dikchu Athletics - FC Gangtok 2:1 (2:1)

22. Di Wan (Champal) 0:1,32.Ghosh 1:1, 43.  Watana (Laypekhual) 2:1. Rozhodčí Rangpa /2/, ŽK Lamling, Chumil, Kwa Sar, Di Wan, 966 diváků -vyprodáno.

1. Sherpa Club Gangtok 3 2 0 1 12:5 6
2. FC Gangtok 3 2 0 1 9:5 6
3. Gangtok Icemans 3 2 0 1 9:8 6
4. Dikchu Athletics 3 2 0 1 6:6 6
5. Geyzing Glaciers 3 1 0 2 9:11 3
6. Pemayangtse Reds 3 0 0 3 2:12 0

Střelci 

3 - Namgyal Surman (SHE)

2 - asi 12 hráčů

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery