Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Fotbal » Pohár FIFAC 2021 - 2022

Semifinále

publikováno 26.04.2022

První semifinálové zápasy nenabídly ani moc krásného fotbalu, ani moc gólů. V obou utkáních převažovala defenzivní taktika hostujících týmů a domácím se nedařilo gólově se prosadit.

Phuenccholing nepotvrdil lepšící se formu a proti překvapení soutěže Mohlokulu nepodal dobrý výkon. Urputně bránící Lesoťané dokázali eliminovat rozehrávku soupeře účinným presinkem a domácím se vůbec nedařilo přecházet přes střed hřiště. Centrované míče vesměs končily na hlavách urostlých Afričanů a neměly naději na úspěch. O výsledku se rozhodlo na konci první půle, kdy se vydal na sólo z vlastní poloviny Marabu a nečekaným lobem z asi 25 metrů zaskočil Tsheringa v domácí brance. Ve druhé půli se skóre nezměnilo. Domácím se nadále nedařilo a hostům stačilo pozorně bránit, v závěru se nebáli ani zakopávat míče vysoko nad tribunu. Phuenccholing bude muset na zopakování finálové účasti v odvetě zabrat, s podobným výkonem by asi neměl šanci.

V Geyzingu se hrál o poznání kvalitnější zápas, jemuž pomohla rychlá branka domácích, kdy se po sklepnutí Pupooka krásně trefil Birandra. Sentinel pak vyrovnal hru a vytvořil si asi dvě dobré šance, ale Yebal byl pozorný. Krátce po změně stran ale kapituloval po pěkné kombinaci Ongera s Hwoghem, kterému domácí stopeři nechali až příliš prostoru k zakončení. Geyzingu se pak přestalo dařit ve středu hřiště, kde hráči soupeře dokázali narušovat kombinace domácích. V závěru ale hráčům Sentinelu docházely síly i díky umělému trávníku, na který nejsou zvyklí, a Geyzing z tlaku nakonec přece jen vytěžil vítězný gól, o který se postaral střídající Kamil Lepcha. Odveta ale zůstává otevřená, Sentinelu se na hřišti Garacharamy, kde hraje své pohárové zápasy, daří.

FC Phuenccholing - Mohlokulu FC 0:1 (0:1) /+1/

  40. Marabu 0:1
40. Thagore ŽK  

Rozhodčí Olana (GUM) /1/, 1172 diváků. Hráno 21. 4. v Phuenccholingu.

Phuenccholing: Tshering - Lalpiliantok, Zidang, Kishwar, Thagore - Choptuling, Min Taun, Dorjee (46. Pokhrel) - Su Wan, Peshung (68. Sharbul), Wangyak (74. Naltchema)

Mohlokulu: D. Mokhele - Muputu, Telle, Bwluwi, Matuidi - Tuhatuha, Kirimbagali (87. Serumane), Mofolo (77. Tsabedze) - Marabu (73. Ukundele), Vozka, Lembanalembu

 

Geyzing Glaciers - Sentinel Jets 2:1 (1:0)

11. Birandra (Pupook) 1:0  
  51. Hwogh (Onger) 1:1
51. Lingey ŽK  
52. Dingey ŽK  
84. Kamil Lepcha 2:1  

Rozhodčí Poserdon (GUM) /2/, 989 diváků - vyprodáno. Hráno 21. 4. v Geyzingu.

Geyzing: Yebal - Birandra, Lingey, Lepkolakhyat, Nyinchol - M. Landip, Chungpok (72. Sumatra), Dingey (81. K. Lepcha) - Pupook, S. Landip (62. Mishra), Fisher

Sentinel: Prdivadira - Lele, Uku, Gmzooh, Okun - Jannananah, Hwogh, Bhgwar - Onger (71. Tralala), Kaah (79. Kaka), Kwyaho (82. Nwo)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz