Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Andaman Super League po polovině

publikováno 24.10.2021

Na Andamanech skončila první polovina ligové soutěže a tabulka je hodně nečekaná - oproti loňské sezóně dominují týmy z Port Blair, zatímco mužstva hrající Pohár FIFAC se krčí ve spodní polovině tabulky. 

4. kolo¨

Poslední Sentinel, který dosud nezískal ani bod, si vyšlápl na lídra tabulky Port Blair Uppers. Utkání se hrálo po lijáku na velmi těžkém mokrém a kluzkém terénu, na kterém se domácí pohybovali mnohem lehčeji, než urostlí hráči soupeře. Hned ve čtvrté minutě využil podklouznutí Gwoha v brance Kaka a otevřel skóre. Do poločasu se pak prosadili také Onger a Kaah. A ani po změně stran se obrázek hry neměnil, aktivní Jets přidali další góly, v 82. minutě to bylo zásluhou nováčka sestavy Kaka už 6:0. Pravděpodobně asi sedmnáctiletý Kaka byl příjemným překvapením, v bahně a loužích si vysloveně liboval a ukázal, že může být přínosem pro mužstvo Sentinelu. Hosté gólem Diga-diga v poslední minutě alepoň korigovali skóre a porážka je stála první místo, na které se vyhoupl městský rival Eleven Shooters po výhře na Rutlandu. Skóre otevřel v 8. minutě domácí Arun Utnekoosy, ale Ojebe brzy vyrovnal. Druhá půle už patřila trochu překvapivě Shooters. Domácí Rutland dvakrát inkasoval a ukázalo se, že odchod Fishera do Sikkimské ligy bude asi ztrátou větší, než se čekalo. Barmská náhrada Su Mo zatím tolik nezáří.
 Garacharama podruhé za sebou neprohrála a z Nachuge veze bod za remízu 1:1. Do vedení poslal hosty krátce po změně stran Vinjarupattne, ale Garacharama vedení neudržela. V závěru vybojoval pro domácí bod Kevin Manore.

Sentinel Jets - Port Blair Uppers 6:1 (3:0) /-1/

4. Kaka 1:0, 13. Kaah 2:0,  22. Onger 3:0, 51. Lele 4:0, 75. Gmzooh 5:0, 82. Kaka 6:0, 90. Digo-digo 6:1

Nachuge Typhoons - Garacharama FC 1:1 (0:0)

46. Vinjarupattne 0:1, 81. Kevin Manore 1:1

Rutland Snakers - Eleven Shooters 1:3 (1:1)

8. Arun Utnekoosy 0:1, 12. Ojebe 1:1, 60. Remaly 1:2, 84. Nashwa 1:3

5. kolo

Šlágrem kola byl zápas vedoucích týmů, kdy Shooters hostili Uppers. Atraktivní zápas ozdobilo sedm branek, domácí fanoušci ale s výsledkem spokojeni být nemohou. Shooters sice dokázali odpovědět na rychlý gól  Na Pije Ayuwarem a celý poločas byli lepší, jenže naráželi na pozornou obranu soupeře v čele s Gwohem v brance. Přesto v úvodu druhé půle po brance Shahasrabuddheho otočili skóre, ale brzy bylo opět srovnáno, když se hezky trefil obránce Kiwadulu. Shooters opět tlačili, ale čtvrt hodiny před koncem utekl do otevřené obrany Netutakkaam a chladnokrevnou střelou mezi ruce Upraknashwatnama překlopil vedení na stranu Uppers. Netutakkaam se o chvíli později prosadil podruhé, když po rohovém kopu přehlavičkoval špatně postaveného Uchchiprasaneho. Hned o minutu později ale hned po rozehrání nachytal Gwoha na švestkách Remaly, který dlouhým lobem asi z 58 metrů přesně trefil pod břevno. V závěru ještě zahodil velkou šanci domácí Komdapochchuni, takže stav se už nezměnil.Oba týmy si tak prohodily pořadí v tabulce a až nejméně do března se na prvním místě budou vyhřívat Port Blair Uppers.
Rutland hrál v Garacharamě a chtěl zabodovat, ale nepodařilo se. Domácí hráli koncentrovaně a dostatečně důrazně a ve vyrovnaném zápase šli do vedení v úvodu druhé půle, když se po delší době trefil exreprezentant Hullock. Rutland sice dokázal vyrovnat po chytré teči Su Moa, ale po chvíli Odény strhl přesnou střelou k tyči opět vedení na stranu domácích, kteří tak svého soupeře přeskočili a posunuli se v tabulce na lichotivé třetí místo.
Souboj Sentinelu s Nachuge ještě loni znamenal bitvu o titul, letos oba týmy bojují o opuštění spodku tabulky. Zejména Sentinel potřeboval bodovat i kvůli udržení výkonnostní skupiny B pro druhé kolo Poháru FIFAC, ale už po čtvrt hodině prohrával, když obrana dala až příliš prostoru Ashwinu Manoremu, který se dostal až před Prdivadiru a s přehledem skóroval. Domácí dokázali srovnat zásluhou důrazného Leleho. Po změně stran Sentinel bojoval, měl převahu i více příležitostí, ale deset minut před koncem do otevřené obrany domácích pronikl opět Ashwin Manore a podobně jako v první půli trefil Prdivarovi přesně mezi kotníky. Sentinel se ale nevzdával a po velkém tlaku už v nastavení vyrovnal Onger. Sentinel se tak udržel před Nachuge na předposledním místě. Naopak Nachuge potřetí remizovalo a na vítězství stále čeká.

Eleven Shooters - Port Blair Uppers 3:4 (1:1)

3. Na Pij 0:1, 29. Ayuwar 1:1, 54. Shahasrabuddhe 2:1, 60. Kiwadulu 2:2, 74. Netutakkaam 2:3, 78 Netutakkaam 2:4, 79. Remaly 3:4

Garacharama FC - Rutland Snakers 2:1 (0:0)

49. Hullock 1:0, 74. Su Mo 1:1, 78. Odény 2:1

Sentinel Jets - Nachuge Typhoons 2:2 (1:1)

15. Ashwin Manore 0:1, 22. Lele 1:1, 81. Ashwin Manore 1:2, 90. Onger 2:2

1. Port Blair Uppers 5 4 0 1 12:12 12
2. Eleven Shooters 5 3 1 1 12:9 10
3. Garacharama FC 5 2 1 2 8:7 7
4. Rutland Snakers 5 2 0 3 6:8 6
5. Sentinel Jets 5 1 1 3 11:10 4
6. Nachuge Typhoons 5 0 3 2 8:11 3

Střelci:

3 - Netutakkaam (UPP), Nashwa, Remaly (ELE), Lele (SEN)

Sezóna zdaleka nekončí, na programu kromě zápasů Poháru FIFAC a posledního kola kvalifikace na MS bude ještě úvodní kolo Andamanského poháru.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz