Úvod » Fotbal » Pohár FIFAC 2020 - 2021

Los čtvrtfinále

publikováno 23.02.2021

Čtvrtfinálový los.

Čtvrtfinálový los se týkal z větší části týmů z Východní zóny, kterých postoupilo šest. Západní zónu budou reprezentovat pouze dva týmy, a to ještě ty, se kterými se příliš nepočítalo. Zcela chybí týmy z Moravy, z Mauritiu se dostal mezi osm nejlepších pouze FC Union Flacq, který je po první polovině sezóny na druhém místě v mauritijské lize. Druhým zástupcem zóny je FC Maseru z Lesotha, který je rovněž druhý ve své lize. Oba zástupci Sikkimu se utkají mezi sebou, takže Sikkim je první zemí, která má už jistého zástupce v semifinále. Bhútánský zástupce FC Phuenccholing pojede k prvnímu zápasu čtvrtfinále na Mauritius, oba andamanské týmy začínají doma. Sentinel Jets se střetnou s barmským Falamem, Nachuge hostí lesothský FC Maseru.

Los vypadá takto:

Geyzing Glaciers - FC Gangtok

FC Union Flacq - FC Phuenccholing

Sentinel Jets - Falam Tigres

Nachuge Typhoons - FC Maseru.

První čtvrtfinálové zápasy mají termín 11. - 13. března, odvety 25. - 27. března. Semifinále se odehraje 22. - 24. dubna a 6. - 8. května. Finálový zápas se bude hrát tentokrát na neutrální půdě. Pořadatelem budou Bermudy, bude se hrát v Hamiltonu na zatím neurčeném stadionu v pátek 4. června.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery