Úvod » Basketbal

O 11. místo

publikováno 19.12.2019

Kuvajt - Srí Lanka 58:105 (17:35, 23:50, 42:73) /5/

Srílančané si na prostředí menší haly zvykali asi minutu, kdy poprvé a naposled prohrávali, pak už jednoznačně dominovali. Soupeře převyšovali zejména ve střelecké efektivitě, a tak už po 1. čtvrtině vedli vysoko o 17 bodů. Ve druhé čtvrtině hráči Kuvajtu totálně odpadli, zaznamenali pouze jediný koš ze hry. Také Srílančané polevili ve střelbě, takže diváci moc pohledného basketbalu neviděli. Stejný obrázek byl k vidění i ve třetí čtvrtině, Srí Lanka navyšovala náskok, Kuvajt si držel svou 11 procentní úspěšnost střelby a skóre narůstalo. Teprve závěrečná čtvrtina přinesla více pohledných akcí i košů na obou stranách, už se prakticky nebránilo a Srí Lanka nakonec zvítězila nejvyšším rozdílem na šampionátu. Kuvajtu zjevně došly síly, po nadějném začátku mistrovství měly jeho výkony klesající tendenci, chyběly také zkušenosti, takže poslední místo není překvavaranapením. 

Body: Al Bishal 14, Al  Shahrajab 13, Al Nasral 11 - Varanasvanal 22, Jayamaharan 21, Thangeswaran 18. Nejlepší hráči : Al Bishal  3,5 - Varanasvanal 6. Celkem 27 (12,5:14,5), 1051 diváků. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery