Úvod » Fotbal » Pohár FIFAC 2019 - 2020

Odvety 1. kola

publikováno 21.09.2019 (aktualizováno 23.09.2019)

Ve Východní zóně bylo na programu šest zápasů a nejlépe si počínaly oba andamanské celky. Eleven Shooters roli favorita proti lesothskému Butha Buthe potvrdili v úvodu zápasu, kdy během 24 minut nasázeli do Shahmaniho sítě čtyři góly, čímž bylo o postupujícím rozhodnuto. Lesoťané ještě do poločasu snížili a tím vše zajímavé skončilo. Druhá půle nic podstatného nenabídla, domácí se šetřili a snaživý soupeř sice bojoval, ale to nestačilo.
Sentinel přivítal v azylu stadiónu Garacharamy svazijské Hlaticulu a první půlhodinu prospal Teprve gól Parsona domácí probudil, Sentinel přidal páru a ještě do poločasu otočil skóre. Po změně stran nejprve Jaraberu zvýšil na 4:1, pak ale Prdivadira na domácí lavičce sledoval, jak jeho mladý náhradník Ayay vyrobil obrovskou hrubku, když nesmyslně vyběhl a minul míč, který Tlama lehce poslal do sítě. Přesto ale kombinovaná sestava Jets komplikace nedopustila a po dalších třech gólech postoupila lehce do 2. kola.
Překvapením je vyřazení barmského Shweba, které potřebovalo dohnat dvougólovou ztrátu ze San Marina. Domácí hráli od úvodu dobře a převahu po čtvrthodině zužitkoval Do Le Wa. Pět minut před koncem poločasu ale domácí fanoušky zmrazil Carlo Polleno, který táhlou střelou zaskočil Jaragoora. po změně stran Shwebo brzy přidalo druhý gól, ale hosté opět kontrovali po střele Pucchiniho. Domácí ale boj o postup nevzdávali a zejména díky střídajícím bratrům Pshoukovým v závěru přidali dva góly. Na oba přihrával Lhan Pshouk, na 4:2 pak zvyšoval U Pshouk. Na konci zápasu hráči Monte Giardina zdržovali všemi způsoby a potřebný postupový výsledek nakonec se štěstím uhájili.
Druhý barmský zástupce Falam si počínal mnohem lépe, když rozdrtil bhútánský Phuenccholing 5:0 a s přehledem postoupil. Vypadl také druhý bhútánský tým Hatisar po velké bitvě se sanmarinskou Acquavivou. Hatisar po poločase prohrával 0:2, ale výborný nástup do druhé půle znamenal brzké vyrovnání. Když pak výborně hrající Suresh Mandardanjan, který byl u všech domácích gólů, otočil skóre, zdálo se, že domácí utkání dovedou k postupu. Jenže 13 minut před koncem obrana nepohlídala Tartiniho, který snadno srovnal skóre a při závěrečném náporu domácích Tartini vybojoval míč, narazil si s Mosikonem a sólem přes celé hřiště zaskočil domácí obranu i brankáře Devu. Bhútán tak nezopakuje loňské úspěšné klubové tažení, vyřazení všech tří mužstev v prvním kole je nečekané.
Ze sikkimských týmů bojovala o postup na domácím hřišti Sherpa a proti Maseru předvedla výborný výkon podpořený půltuctem vstřelených gólů, což znamenalo jistý postup do druhého kola.

V Západní zóně se hrálo pět zápasů a ve čtyřech se z postupu radoval domácí tým. Nejsnadnější úlohu měl svazijský mistr Batunga Mbuluzana proti druholigovému týmu z Lesotha FC Simpi. Kdo čekal jednoznačný zápas, byl nemálo překvapen. Hosté hráli nebojácně, aktivně a zaskočili domácí hráče dokonalým presingem a ofenzivou. Ujali se vedení v 16. minutě a Batunga měla hodně práce, aby výsledek otočila. Až v závěru poločasu dvěma brankami Siza Atsimani a Doberano získali svým barvám vedení. Ve druhé půli ale Lesoťané pokračovali v nastoleném trendu a dokázali vyrovnat. Až v 72. minutě Sihadze získal opět Svazijcům vedení a v samotném závěru Mohloya a Gawangubula přidali další dvě branky a postarali se o výsledek, který se víceméně čekal.

Vacoas Boys byli proti Mafutseni Ngwanes favority a většina diváků očekávala, že jednobrankovou ztrátu domácí snadno doženou. Vedoucí a také postupový gól padl už po šesti minutách a do poločasu přidali Mauritijci ještě další tři. Ngwanes hráli malátně, jakoby bez zájmu a Boys měli snadnou práci. Druhý poločas svou úrovní hodně zaostal za prvním. Boys měli nahráno a Ngwanes neměli dostatek sil, aby se zápasem ještě něco udělali. Po nudném průběhu už žádná branka nepadla a Vacoas se může radovat z postupu.

AC Valdragone si z Gangtoku přivezl remízu 2:2 a zaplněná tribunka místního hřiště očekávala, že se domácí poperou o postup. Domácí v prvním poločase kralovali, hru řídil neúnavný Ramzasharee, v útoku se důrazem prosazhoval Balotelli a tak se podařilo Sanmarincům v první půlhodině získat dvoubrankové vedení. Pak ale Bhangutta snížil a zápas dostal říz. Hosté přidali na tempu a ve druhém poločase byli lepším týmem. V závěru svůj tlak stupňovali, místy se domácí nemohli dlouhé minuty dostat do bezpečné vzdálenosti od své branky, ale kýžený gól hráči Gangtoku nedali. Hodně blízko k vyrovnání byl v 81. minutě  Bharati, ale trefil břevno a odražený míč poslal do brankáře Hopase. Sám se při tom lehce zranil a po chvíli musel střídat, ale nejde o nic vážného. Domácí s velkým štěstím postupový výsledek udrželi a radují se z postupu.

Nejlepší zápas se hrál ve Flacqu. Domácí FC Union si přivezl z Bhútánu těsnou prohru a očekávalo se,  že ztrátu dohoní a postoupí. První půle tomu však nenasvědčovala. Hrálo se sice v tempu a ofenzivně, ale bez větších šancí. Vedení se ujali hosté, ale domácí vyrovnali, když Paolo de Roma dotlačil do sítě míč vyražený po střele Hu. Druhý poločas však přinesl přestřelku s několika zvraty a bojovalo se až do poslední minuty. Domácí přece jen byli aktivnější a dostali se do vedení díky Burnesimu. Když přidal Hu třetí gól, zdálo se, že se blíží rozhodnutí. Ale ve 74. minutě Wangden snížil na 3:2 a v té chvíli postupovali hosté. Tempo se stupňovalo a v 81. minutě Burnesi opět otočil postupové naděje na stranu Flacqu. Bouvain pak přidal pátý gól a to už bylo prakticky rozhodnuto. Singey sice ještě v poslední minutě snížil, ale na čtvrtý postupový gól už nebyl čas a tak postup vydřeli v krásném zápase Mauritijci.

Jediný domácí tým, který se z postupu nakonec neraduje, je Start Rejvíz. Ukázalo se, že tříbranková ztráta z prvního zápasu v Geyzingu byla příliš vysoká. Na Rejvízu se v prvním poločase nic zajímavého nedělo. Glaciers hráli pozorně v obraně a domácí se nedokázali vypořádat s jejich obranou. Daleko více vzruchu přinesl druhý poločas. Rejvíz se brzy dostal do vedení brankou Jiřího Jezevce. Domácí pak zvýšili aktivitu a Venoušek II. přidal druhý gól. Tlak Rejvízu sílil a třetí gól visel ve vzduchu. Ale brankář Yebal místy doslova čaroval a často přiváděl domácí hráče k bezmocnému chycení se za hlavu. V závěru už hráčům Rejvízu docházely síly a byli to hosté, kteří hrozili z brejků. Když v 84. minutě Birandra snížil, bylo rozhodnuto. Rejvíz se stal dalším týmem z elitní výkonnostní skupiny, který se se soutěží loučí už v prvním kole.

Eleven Shooters - FC Butha Buthe  4:1 (4:1) /+2/

2. Hathi (Siyakprase) 1:0  
9. Trikurwadrathi 2:0  
  10. Nedalihmi ŽK
17. Ayuwar 3:0  
  17. Debacle ŽK
  18. Dolehlo ŽK
24. Kali 4:0  
  35. Harubwan 4:1
36. Shahasrabuddhe ŽK  

Rozhodčí Olana (GUM) /0/, 456 diváků. Hráno 19. 9. v Port Blair. První zápas 3:1, postupuje Eleven Shooters.

Shooters: Pratnadrihadra - Bhirimandraswamy, Shahasrabuddhe, Uchchiprasane, Trikurwadrathi - Chauhapattandhya, Jigme (83. Rajamananani), Ayuwar - Kali, Hathi (69. Prachundrapathi), Siyakprase (60. Utnekoosy)

Butha Buthe: Shahmani - Davidi, Debacle, Towaga, Dolehlo (80. Tupakosi) - Dewedo (46. Dedewe), Malalemra, Nedalihmi - Harubwan, Bembele (65. Bagulewu), Nemamkule

 

Shwebo Pyas - Monte Giardino  4:2 (1:1) /+1/

15. Do Le Wa (Shan Mlok) 1:0  
  40. Carlo Polleno 1:1
40. Bhan Sram ŽK  
49. Ahn Dol (Do Ho Wen) 2:1  
  57. Pucchini 2:2
58. Su Mo ŽK  
58. Uddamalakolabundy ŽK  
72. Do Le Wa (Lhan Pshouk) 3:2  
82. U Pshouk (Lhan Pshouk) 4:2  
  82. Carlo Polleno ŽK

Rozhodčí Uttrum (ANM) /2/, 1215 diváků. Hráno 19. 9. ve Shwebu. První zápas 0:2, postupuje Monte Giardino.

Shwebo: Jaragoor - U Kcho (46. Ahn Dol), Su Hyat, Bhan Sram, Do Le Wa - Kwa Sar, Su Mo, Uddamalakolabundy - Sham Shul, Do Ho Wen (63. Lhan Pshouk), Shan Mlok (80. U Pshouk)

Monte Giardino: Marcello - F. Polleno, C. Polleno, Ballonieri, Moletsane - Pepini, Marchand, Gnocca (70. Collona) - Paviarotti (82. Rosetti), Pucchini, de Piano (87. Paderta)

 

Sentinel Jets - Hlaticulu FC  7:2 (3:1) /+2/

  27. Parson (Lowe) 0:1
35. Kwyaho 1:1  
38. Jango 2:1  
  39. K. Babalunga ŽK
44. Nwo (Okun) 3:1  
  44. Hjalmarsen ŽK
  45. Parson ŽK
52. Jaraberu (Param) 4:1  
  63. Tlama 4:2
74. Nhgrm 5:2  
  74. Ebomu ŽK
79. Nwo (Param) 6:2  
87. Kwyaho 7:2  

Rozhodčí Gibson (NAU) /1/, 123 diváků. Hráno 19. 9. v Port Blair. První zápas 4:1, postupuje Sentinel Jets.

Sentinel: Ayay - Lele, Nwo, Okun, Hwogh (46. Nhgrm) - Kwyaho, Bhgwar, Chikchir-ori - Jango, Jaraberu (80. Jalala), Jango-jango (46. Param)

Hlaticulu: S. Matlama - Banani, Ebomu, K. Babalunga, Moen (77. D. Babalunga) - Tlama, Nkwo, Hjalmarsen (46. Kamelele) - Parson (46. Nohu), Lowe, Bulisi

 

Sherpa Club Gangtok - FC Maseru  6:0 (2:0) /+1/

8. Lattam (Dhurbu) 1:0  
25. Lattam (Uppatlaney) 2:0  
49. Tsangel (Nangapar) 3:0  
56. Sittarne 4:0  
59. Dhurbu (Uppatlaney) 5:0  
72. Uppatlaney (J. Lhendup) 6:0  

RozhodčíBinini (VAN) /0/, 1035 diváků. Hráno 19. 9. v Gangtoku. První zápas 1:3, postupuje Sherpa Club Gangtok.

Sherpa: Bhumel - Lattam, Solopholok, Tsangel (74. Martam), J. Lhendup - Nangapar, Ranival, Langlang - Uppatlaney, Sittarne (66. Bazarsangam), Dhurbu (84. Limbo)

Maseru: P. Thomas - Kukundu, Wariwari, Olamahli, Davidson (74. Domadoma) - Whaddo, Kakunda, Tikirak - Masere, Tsosane (74. Batumbi), Dwohlohlo (46. Malunga)

 

Falam Tigres - FC Phuenccholing  5:0 (4:0) /+1/

13. Riti 1:0  
  13. Shamling ŽK
21. Min Taun (Ohn Lak Shwe) 2:0  
  21. Biraneshtra ŽK
  22. Drukpa ŽK
  22. Wangyak ŽK
28. Ohn Lak Shwe (Lu Tha) 3:0  
36. Ma Kchwei (Kyu Ho Lin) 4:0  
57. Min Taun (Wa Kya Do) 5:0  

Rozhodčí Khambe (SIK) /0/, 1878 diváků. Hráno 20. 9. ve Falamu. První zápas 2:3, postupuje Falam Tigres.

Falam: Ma Wan Lop - Kyauk Lhat, Kyu Ho Lin, Wa Kye Do, Lu Tha - A Wei Kunj (66. Hnya Tlam), Min Taun, Ma Kchwei - Riti (81. U Pho Dol), Ohn Lak Shwe, Devalakuram (74. Do Si Kwa)

Phuenccholing: Tshering - Lalpiliantok, Gyorko (46. Choptuling), Rampa, Thagore - Nyindrak, Biraneshtra (74. Rajandramani), Shamling - Drukpa (46. Sharbul), Brihadeva, Wangyak

 

Hatisar Chillies - FC Acquaviva  3:4 (0:2)

  11. Terminalesi II. (Mosikone) 0:1
  15. P. Rocco (Georges) 0:2
48. Rao (S. Mandardanjan) 1:2  
57. S. Mandardanjan 2:2  
  58. P. Rocco ŽK
71. S. Mandardanjan 3:2  
  77. Tartini (M. de Roma) 3:3
78. Sritna ŽK  
  86. Tartini (Mosikone) 3:4

Rozhodčí U Wai Su (BIR) /2/, 1776 diváků. Hráno 20. 9. v Hatisaru. První zápas 2:2, postupuje FC Acquaviva.

Hatisar: Deva - Rao, Lamdan, Bohush, Ushiwanji - Lhodrang (46. Sritna), Tsheng, Gyangdzong - S. Mandardanjan, Linzian (76. Somlong), Sunar (80. Ramshedwan)

Acquaviva: Andrei - Sapi, Tartini, Georges, Cascagni - Dibbi (82. Osli), P. Rocco, Simoncelli (89. Merlini) - Terminalesi II (73. M. de Roma)., Mosikone, Paolini 

 

Batunga Mbuluzana - FC Simpi 5:2 (2:1)  /+3/

  2. Kagwawa ŽK
  16. Tomumbaso (Yamisi) 0:1
38. Siza Atsimani (Massi) 1:1  
  39. Tomumbaso ŽK
40. Doberano 2:1  
  63. Yamisi (Meshuge) 2:2
72. Sihadze 3:2  
86. Mohloya (Siza Atsimani) 4:2  
90. Gawangubula 5:2  
  90. Namisishahni ŽK

Rozhodčí Ndahonem (MRI)  /0/, 688 diváků. Hráno 19. 9. v Mbuluzaně. První zápas 4:0, postupuje Batunga Mbuluzana

Batunga: Waranga - Moloisane, Daguwagu, Doberano (63. Mohloya), Massi - Mbani, Sinhhasa, Sihadze - Hagalashi (83. Gawangubula), Siza Atsimani, Sihawa Atsimani (63. Ntobo)

Simpi: Turukwe - Tomumbaso, T. Domadoma (86. Ukelele), Oshukali, Maile (72. Namisishahni) - Yamisi, Kagwawa, Togungayali - Buthanyambasi, Meshuge, Malumalu (77. Serumane)

 

Vacoas Boys - Mafutseni Ngwanes 4:0 (4:0)  /+1/

6. Coudin 1:0  
11. Vardy (Coudin) 2:0  
22. Bonanga 3:0  
37. Aywarsturba 4:0  
  37. Tohlene ŽK

Rozhodčí Pasqualini (SMR) /2/,  890 diváků. Hráno 19. 9. ve Vacoas. První zápas 2:3, postupuje Vacoas Boys.

Vacoas: Parkinson - Aywarsturba, Lumbaba, Manhari (83. Vardu), Coudin - Drake, Santi, Bradlík (81. Jerie) - Bonanga, Ponnac (62. Joanny), Vardy

Ngwanes: Kaliba - Balniérre, Tohlene (46. Wada), Dembeleh, Manana - Gwambele (46. Thromasi), Black, Hulani - Truss (80. Noha), Bradley, Mgwam

 

AC Valdragone - FC Gangtok 2:1 (2:1)

17. Milanesi (Ramzasharee) 1:0  
28. Balotelli (Ramzasharee) 2:0  
  35. Bhangutta (Nyagmo) 2:1

Rozhodčí Gawali (LES) /2/, 505 diváků. Hráno 20. 9. ve Valdragone. První zápas 2:2, postupuje AC Valdragone.

Valdragone: Hopas - Boticelli, Bedani, Poldera (84. Bari), Pappas - Milanesi, Simonelli, Totti (88.Bastardini) - Contrado, Balotelli (82. Talarin), Ramzasharee

FC Gangtok: Birami - Bhangutta (84. Surman), Kilili, Lepkolakhyat (46. Kalimapattane), Kalafas - Nyagmo, Chotto, Ratnakulay - Onger, Tsh. Lepcha, Bharati (64. Siwari)

 

FC Union Flacq - Bjakar Rangers 5:3 (1:1) /+1/

  13. Kumran (Longrisha) 0:1
28. Paolo de Roma 1:1  
63. Rebet 2:1  
72. Hu 3:1  
  74. Wangden 3:2
81. Burnesi (Maseranga) 4:2  
83. Bouvain (Burnesi) 5:2  
  83. Saikuri ŽK
  90. Singey 5:3

Rozhodčí Huyrot (GDE) /0/, 813 diváků. První zápas 1:2, postupuje FC Union Flacq.

Flacq: Khardjah - Mouzaias, Bouvain, Guma (87. Fedri), Davids - Burnesi, Rebet, Chadry - Paolo de Roma, Mbobo, Hu (74. Maseranga)

Bjakar: Sundeep - Rimla (71. Wadzong), Miresh, Danang (85. Zhong), Wangden - Rajavanji, Motomoto, Saikuri - Kumran (81. Singey), Longrisha, Yaltsing

 

Start Rejvíz - Geyzing Glaciers 2:1 (0:0) /+1/

48. J. Jezevec 1:0  
60. Venoušek II. 2:0  
  84. Birandra (Lingey) 2:1

Rozhodčí Rasmussen (SPI) /0/, 624 diváků. Hráno 21. 9. v Rejvízu. První Zápas 0:3, postupuje Geyzing Glaciers.

Rejvíz: Kráva - O. Jura, A. Čajník, J. Jezevec, Dubleyt - Koník, Solferini, Kabát - Venoušek II. (84. Šopa), Venoušek I., Rak (46. Klacek)

Geyzing: Yebal - Birandra, Lingey, Raswin (59. Luzuluk), Nyinchol - M- Landip, Riberi (68. Answari), Chungpok (84. Dingey)- Pupook, Chombey, S. Landip

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery