Úvod » Fotbal » Pohár FIFAC 2018 - 2019

Odvety semifinále

publikováno 17.05.2019 (aktualizováno 25.05.2019)

Bhútánské derby přineslo bohatou brankovou úrodu, nakonec se trochu překvapivě z postupu do finále radují Yetties, kteří dokázali porazit Bjakar i na jeho hřišti.

Bjakar Rangers - Thimphu Yetties  4:6 (2:3)

  . 1. Rimbochhe ŽK
7. Yaltsing (Longrisha) 1:0  
  27. Nemo 1:1
  36. Rondup 1:2
37. Wangden ŽK  
  39. Wadzong (Rondup) 1:3
42. Praldzong (Miresh) 2:3  
  49. Gyatchen (Wangyak) 2:4
54. Dikpo (Yaltsing) 3:4  
64. Hou Lu Mo Zin 4:4  
  64. Tsherdup ŽK
  65. Rongdrup ŽK
  65. Nemo ŽK
  70. Nemo (Dzondup) 4:5
70. Zhong ŽK  
  78. Rumbat 4:6

Rozhodčí Jayavanandrinathi (ANM) /1/. Hráno 10. 5. v Bjakaru, 1666 diváků. První zápas 1:2, postupuje Thimphu Yetties.

Bjakar: Sundeep - Rimla, Miresh, Hou Lu Mo Zin (73. Singey), Wangden - Nyindrak, Zhong, A Pham Dok - Praldzong (46. Dikpo), Longrisha, Yaltsing (78. Tsamgdo)

Yetties: Phunduk - Rimbochhe, Lamdan, Gyatchen, Wadzong - Rondup, Tsherdup (79. Yakdup), Rongdrup - Rumbat, Nemo (80. Longdrup), Wangyak (66. Dzondup)

Oba týmy v domácí lize střelecky zazářily proti aspirantům na titul, a tak se čekalo, že nějaká branka padne i ve vzájemném souboji. Skutečnost ale očekávání mnohonásobně předčila.
Vyhrocené utkání začalo zostra, když hned po dvaceti sekundách zajel Rimbochhe do Longrishi a rozhodčí Jayavanandrinathi poprvé musel vytáhnout žlutou kartu. Domácí Rangers podporovaní zaplněným stadiónem začali očekávaným náporem a ztrátu z prvního utkání zlikvidovali hned po sedmi minutách, kdy po odvážném průniku Longrishi zakončoval placírkou nepokrytý Yaltsing. Pak se hra vyrovnala, ale šancí bylo na obou stranách nezvykle hodně i díky někdy až velmi ledabylému bránění obou týmů. Domácí mohli několikrát vedení pojistit, ale chyběla přesnost. Zejména aktivní Longrisha zahodil nejméně dvě tutovky.  Na konci první půlhodiny ale udeřilo na druhé straně, když se po nedůrazném odkopu Mireshe zmocnil míče Nemo a z první zaskočil nepřipraveného Sundeepa. Nemův gól pak doslova roztrhl pytel s dalšími brankami, hosté záhy skóre otočili a po gólu Wadzonga odskočili dokonce na dvougólový rozdíl. Domácí šance ještě na konci poločasu zvedl Praldzong, který uklidil za záda Phunduka přesný centr Mireshe. Při oslavě gólu se ale mladý útočník Bjakaru kuriózně zranil, když v radostném úprku zakopl o rohový praporek a zlomil si nos. Do druhé půle už nemohl nastoupit a na hřiště musel Dikpo, který nebyl ještě úplně uzdravený po akutní sračce, kterou dostal začátkem týdne.
Domácí chtěli také úvod druhé půle zahájit náporem, ale místo vyrovnání se dočkali další branky v Sundeepově síti. Na zteč se vydala dvojice obránců Yetties a celkem snadno pronikla až před Sundeepa. Nečekanou akci zakončoval po narážečce s Wangdenem Gyatchen. Rangers se ale ani za nepříznivého stavu nevzdávali, naději vykřesal pěknou střelou čerstvý Dikpo a o deset minut později zaskočil Phunduka falšovanou ranou z těžkého úhlu obránce Hou Lu Mo Zin. Nabuzení domácí fanoušci hnali svoje hráče do útoku, ale bylo třeba vstřelit ještě dva góly. Yetties ale ve středu pole najednou nestačili a museli si pomáhat i nedovoleně, což pozorný rozhodčí Jayavanandrinathi trestal kartami. Velkou šanci na zdramatizování zápasu promarnil v 69. minutě Longrisha, když hlavičkou trefil jen tyč a dorážkou pak břevno. Odražený míč poslal nazdařbůh co nejdále od branky bránící Dzondup a našel číhajícího Nema, který sólo od poloviny hřiště proměnil obloučkem přes vybíhajícího Phunduka. Odpověď na pátý gól ve své síti už domácí nenašli, jako by se smířili s faktem, že na zvrat už nemají. Naopak hosté ještě přidali další gól, když se prosadil nenápadný Rumbat. Všichni hráči nechali na hřišti spoustu sil a diváci i přes porážku oba týmy doprovodili do kabin uznalým potleskem. Yetties tak vyhráli druhý ze tří vzájemných soubojů v krátkém období a zaslouženě si zahrají finále. 

 

No to snad ne!!!! Napsal jsem referát o odvetě Flacq - Vikantice a v okamžiku odeslání mi vypadla stránka a celý referát. JÁ SE NA TO VYKAŠLU!!!!

To chápu. To nasere. Taky se mi to občas stalo a dvě hodiny práce byly na hovno. Gratulace Vikanticím k postupu do finále.

 

FC Union Flacq - Nova Vikantice 2:3 (1:2)

  11. Točník (Zuzánek) 0:1
  28. Dvořáček (Kundera) 0:2
34. Cedri 1:2  
51. Burnesi (Mbobo) 2:2  
  87. Sláma (Loužecký) 2:3

Rozhodčí Gawali (LES) /0/, 838 diváků. Hráno 10. 5.  ve Flacqu. První zápas 0:2, postupuje Nova Vikantice.

Flacq: Khardjah - Paulemans, Bouvain, Cedri, Davids - Burnesi, Rebet (46. Hu), Chadry - Ntomo, Mbobo (80. de Roma), Bodorieux (46. Kmebi)

Vikantice: Přibyl - Kopřivňák, Dvořáček, Kundera, Zesírka - Pradi (72. Patras), Vosel (86. Loužecký), Porto - Masálek (82. Sláma), Točník, Zuzánek

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery