Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » MS 2020 Mauritius

1. kolo kvalifikace

publikováno 14.04.2019 (aktualizováno 02.05.2019)

Prvními zápasy byla rozehrána kvalifikace o postup na MS 2020, které uspořádá Mauritius. A začalo se pěkně zostra - k vidění bylo nejen hodně gólů, ale došlo i k několika nečekaným výsledkům. Tím největším je asi výbuch Moravy na Bermudách spolu s vítězstvím Lesotha ve Svazijsku. Střelecky se dařilo Andamanám a Bhútánu, oba týmy zatížily konta svých soupeřů půltuctem gólů.

Skupina A

Andamany - Aljaška   6:2 (2:0) /+2/

11. Devalakuram 1:0  
36. Uddamalakolabundy (Biraneshtra) 2:0  
53. Na Pij 3:0  
  64. Perry 3:1
79. Kottamalupattna 4:1  
82. Devalakuram (Digo-digo) 5:1  
84. Trawindraswamy (Ovek) 6:1  
  88. Chapman (Blackfox) 6:2
89. Kottamalupattna ŽK  
89. Mupopo ŽK  
89. Ovek ŽK  

Rozhodčí Binini (VAN) /3/. Hráno 11. 4. v Port Blair, 1085 diváků.

Domácí favorit začal očekávaným náporem a po deseti minutách šel po brance Devalakurama do vedení. Natěšení diváci očekávali kanonádu, ale další šance si Andamanci vytvářeli jen sporadicky. Aljaška nastoupila v degenzivním rozestavením a s jediným útočníkem ve snaze co nejméně inkasovat, a tak před brankou Pottera bylo hodně málo prostoru. Navíc Potter velmi dobře obranu řídil, takže i přes hru na jednu branku domácí dlouho nenacházeli recept na dobře bránícího soupeře. Teprve v závěru poločasu se ujala střela Biraneshtry, jejíž směr změnil vtipnou patičkou Uddamalakolabundy, který ač ověšen dvěma bránícími hráči situaci ustál a důležitým gólem domácí uklidnil. Brzy po změně stran se prosadila nová akvizice v andamanském dresu, bývalý hráč Barmy a mistr světa Na Pij, který se po loňském MS přiženil na Andamany a po získání občanství dostal povolení nastupovat za Andamany. Nově složená útočná dvojice Na Pij - Onger se ale neprosadila, oba hráči si spíše překáželi, i když oba hráli velmi aktivně. Po třetí brance domácí trenéři vystřídali kromě Na Pije i Bhgwara, který si odbyl premiéru v reprezentačním dresu a než domácí přeskupili řady a domluvili se, jak hrát dál, pláchl Perry a první střelou Aljašky na branku překonal ztuhlého Jaragoora. Aljaška ožila a začala hrát odvážněji, také proto, že domácí hodně polevili. Otevřenější hra ale přinesla mnohem více prostoru i pro domácí a ti toho dokázali využít. Nejdříve se trefil parádní střelou Kottamalupatna a o chvíli později přidali další góly Devalakuram a střídající Trawindraswamy. Hráčům Aljašky ve velkém vedru docházely síly a často si pomáhali ostrými zákroky, které ale vanuatský rozhodčí Binini přehlížel. Navíc odpustil Aljašce penaltu po stažení Uppatlaneye v jasné šanci. Střídající Uppatlaney musel po deseti minutách na hřišti opustit kolbiště a domácí dohrávali v deseti. V závěru Chapman po sporné situaci ještě snížil, ale a hřišti už plály emoce a Binini zápas přestal zvládat. Vše vyřešil odpískáním konce utkání a rychlým odchodem do kabin, domácí hráče se nakonec podařilo uklidnit a k žádnému incidentu nakonec nedošlo. Nejlepším hráčem domácích byl Devalakuram, hrál na velkém prostoru a dal dva góly, v dresu Aljašky kromě Pottera v brance zaujal výkon Catchmana, který v 1. poločase skvěle bránil a zblokoval několik střel, po změně stran byl vidět i Perry, který na hrotu svou rychlostí dělal domácí obraně problémy.

Andamany: Jaragoor 5 - Kottamalupattna 6, Mupopo 5, Digo-digo 6, Ovek 6 - Bhgwar 5 (62. Trawindraswamy), Biraneshtra 7, Uddamalakolabundy 7 - Na Pij (62. Ojebe), Onger (75. Uppatlaney), Devalakuram 8

Aljaška: Potter 7 - Brandel 4, Harley 5, Catchman 7, Davidson 6 - Littlebison 5, Mahawatak 5, Yellowdog 4 (46. Tikirak 5) - Chapman 5, Perry 6 (82. Wahina), Warwick 4 (68. Blackfox)

 

San Marino - Sikkim 4:3 (4:0)

10. Spitalezzi 1:0  
17. de Roma 2:0  
31. Balotelli 3:0  
33. de Roma (Solferini) 4:0  
  51. Rumbat 4:1
  67. Bharati (Tripuri) 4:2
  72. Bharati 4:3

Rozhodčí Ebony (BER)  /0/, 592 diváků. Hráno 11. 4. v Serravalle.

San Marino: Piri 5 - Spitalezzi 7, Polleno 6, Poldera  4 (67. Francesconi), Ma 5 - Pradi 7, Solferini 8, Marinelli 7 - de Roma 7 (72. Simonelli), Castrato 6 (86. Tartini), Balotelli 6

Sikkim: Deva 4 - Birandra 4,Nyingtam 5, Chungwal 5 (72. Chombey), Nyinchol 4 - Prakottri 6 (86. Pratnesh), Chettri 5, Ratnakulay  4 - Rumbat 5, Bharati 7 (76. Lepcha), Tripuri 5

Zápas v Serravalle začal nečekaně. Jindy spíš technická a rozvážná hra domácích byla od první minuty nahrazena rychlou a důraznou hrou. Všichni hráči byli v pohybu, nabízeli se a začaly se rodit i šance. Sikkimský tým byl tímto vývojem zcela zaskočen a od začátku hráči jen nevěřícně kroutili hlavami. Góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Už v 10. minutě po levé straně pronikl Spitalezzi a křižnou střelou poslal San Marino do vedení. Spitalezzi na pravé straně hýřil aktivitou, svými výpady po křídle vytvářel na své straně přečíslení, se kterým si obrana Sikkimu dlouho nevěděla rady. V 17. minutě de Roma přidal druhý gól po zaváhání Devy a nápor Sanmarinců ještě zesílil. Po několika šancích přidal třetí gól Balotelli, který vypíchl míč Nyincholovi a vzápětí hrubku Birandry potrestal Solferini, který našel před brankou zcela volného de Romu. Na něj čekala už jen prázdná branka a stav v poločase byl pro Sikkim hrozivý. Druhá půle však přinesla jiný fotbal. Brzy po změně stran potrestal bohorovnost domácí obrany Rumbat a Sikkim byl najednou ve hře. Hra se přesunula před domácí branku a začaly se rodit šance. Ve velké příležitosti se ocitl Bharati, ale Spitalezzi čistým skluzem zabránil nejhoršímu. Bharati se však dočkal v 67. minutě, kdy unikl Tripuri, kterého Ma nedohonil, před brankou našel volného Bharatiho a náskok domácích se opět ztenčil. Navíc po chvíli Bharati sebral míč Pollenovi a snížil na 4:3. Závěr zápasu byl dramatický. Domácí jen zbytky sil odolávali sílícímu náporu soupeře, avšak další gól už nepřišel. A šancí bylo dost. Lepcha, který vystřídal vyčerpaného Bharatiho, poslal hlavou míč do tyče, odražený pak do břevna a třetí pokus skončil těsně vedle. Ještě v samotném závěru Tripuriho ránu vykopl z branky Spitalezzi, ale domácí těsné vítězství s vypětím všech sil udrželi. V poslední minutě se vydal k brance soupeře i Deva, avšak než doběhl do vápna, rozhodčí zápas ukončil. Hosté se sice zlobili, ale musíme přiznat, že s rozehráním roho dost otáleli a navíc už uplvnul i čas avizovného pětiminutového nastavení.

Skupina B

Nauru - Guadeloupe  2:4 (1:2)

  19. Occana (Renny) 0:1
19. Parasty ŽK  
  31. Balniére (Ballon) 0:2
39. Pamuwagir (Moluk) 1:2  
67. Mayayo 2:2  
  75. Brennax (Bartholomey) 2:3
75. Deniawa ŽK  
  80. Occana (Marchand) 2:4

Utkání začalo oboustranně hodně opatrně, oba týmy vyčkávaly, až po dvaceti minutách po rychlé akci domácí obrana neuhlídala Occanu, který si našel prostor mezi bránícími hráči a ve skluzu usměrnil míč za Bobbutova záda. Nauřané si vytvořili mírnou převahu, ale k finální přihrávce se nedostávali, chyběla přesnost v kombinacích i nápady. Naopak Guadeloupe působil lépe kombinačně a byl mnohem nebezpečnější. Po půlhodině hry a závaru před Bobbutem se prosadil Balniére a hlavičkou zvýšil. Nauřané dokázali ještě před koncem poločasu odpovědět, když si za obranu zaběhl Pamuwagir a zřejmě z ofsajdu snížil. Do druhé půle vstoupili domácí náporem, probudilo se i publikum a úroveň hry se zvýšila. Guadeloupané hrozili z rychlých brejků, ale byli to domácí, kteří zaslouženě vyrovnali, když táhlou střelou k tyči zaskočil Mogniana Mayao. Touhu domácích za obratem zmrazil čtvrt hodiny před koncem Brennax, který využil přesný centr Bartholomeye. A když o pět minut později po pěkné kombinaci s Marchandem Occana zblízka přidal další gól, Nauřané už odpověď nenašli. Přesto podali zejména po změně stran sympatický výkon, výborně zahrál Mayayo a vidět byl i Pamuwagir. Guadeloupe působil lépe technicky a kombinačně, hráči se dokázali vzájemně prolínat a nejednou se stalo, že se dvojice stoperů objevila nečekaně na hrotu. Hru řídil Marchand, střelecky se zaskvěl dvěma góly Occana.

Nauru: Bobbut 5 - Moluk 6, Deniawa 5, Abyiam 5, Kuriwasiwa 5 - Nuru 5 (65. Piston), Mayayo 7, Yenamol 5 - Pamuwagir 6, Parasty 4 (46. B. Plinegh 5), Quaqwa 5 (81. C. Ogyeriniji)

Guadeloupe: Mognian 6 - Balniére 6, Brennax 7,  Barelli 7, Ballon 5 - Merenguez 6, Marchand 7 (87. Huachipata), Occana 6 - Ranny 6, Hector 4 (73. Varessy), Gerverec 5 (73. Bartholomey)

 

Bermudy - Morava 3:0 (1:0)

45. Georges (Charleston) 1:0  
75. Wallner (Roonie) 2:0  
82. Hopkirk 3:0  

Rozhodčí Collins (ALA)  /0/, 1639 diváků. Hráno 12. 4. v Hamiltonu.

Bermudy: Bennedy 8 - Wallner 7, Charleston 7, Georges 6, Hopkirk 7 - Kurtweil 5, Gretta 5, Shakesperry 5 (65. Watson) - Atkinson  6 (86. Biggs), Grappy 5, Roonie 7 (83. Black)

Morava: Svitávka 5 - Parník 4, Dvořáček 5 (82. M. Aňátko), Kundera 5, Pracháč 4 - Krasík 5, Matěj Kozlík 5, Bradlík 4 (69. Hušbák) - Urvalý 3 (75. Venoušek II.), Skočbaba 4, Brouzdal 4

V Hamiltonu se zrodilo překvapení, přestože první poločas tomu neodpovídal. Hrálo se převážně před brankou Bermud, jenže ani Urvalý, ani Skočbaba neměli přesnou mušku a jejich pokusy končily vesměs daleko mimo branku. Navíc Bennedy v brance Bermud skvěle ovládal pokutové území a posbíral řadu nebezpečně vypadajících centrů. Ke zvratu došlo až v závěru poločasu. Snad první průnik domácích k brance soupeře skončil nečekanou střelou Georgese, kterou Svitávka jen vyrazil na roh. A z něj Charleston našel před brankou neobsazeného Georgese, který poslal Bermudy do vedení. Gól do šatny zamával psychikou Moravanů víc, než by si mohli připustit. Měli sice i ve druhé půli převahu, ale domácí začali hrozit nebezpečnými brejky. V nich představoval velkou hrozbu Roonie, kterého Parník často nechal volného a začaly se rodit nebezpečné situace. V 75. minutě Roonie unikl Parníkovi, kličkou se zbavil i Dvořáčka a před brankou zbyl zcela volný Wallner, který uklidil podél Svitávky míč podruhé do jeho branky. A v závěru, kdy Moravané už přestali bránit. propadl míč k volnému Hopkirkovi, který se řítil od půlky sám na Svitávku. Sólo zakončil zkušeně podél brankáře a debakl Moravy byl na světě. Problémem Moravy byl nejen matný výkon, ale i situace před zápasem. Trenér Zdeslav Vůl, který po neúspěšném vystoupení Moravy na MS převzal reprezentaci po Fettingerovi, totiž asi měsíc před začátkem kvalifikace odjel na Mauritius a na výzvu ze svazu, aby se ujal své práce, odvětil SMSkou o třech slovech, z nichž to první je nepublikovatelné. ("s..u na to") Samozřejmě byl okamžitě odvolán a na poslední chvíli se ujala vedení týmu dvojice Maršovský - Hovadík. Nový trenér se intenzivně hledá, další díl kvalifikace se rychle blíží a Moravané si nemohou dovolit opět ztrácet.

 

Skupina C

Vanuatu - Bhútán  3:6 (0:4)

  11. Wangyak 0:1
11. Romesera ŽK  
  19. Miresh (Wangyak) 0:2
  32. Gyatchen (Wangyak) 0:3
  41. Wangyak 0:4
  62. Rao (Sunar) 0ní:5
  77. Linzian 0:6
81. Minister (Omalesi) 1:6  
84. Ukokotu (Sawo) 2:6  
89. Ukokotu (Lulini) 3:6  
  89. Brihadeva ŽK
  89. Wangyak ŽK

Rozhodčí Uttrum (ANM) /2/. Hráno 12. 4. ve Vile, 669 diváků.

Vanuatu po pádu do výkonnostní skupiny C výrazně omladilo tým a první ostrý start novému výběru moc nevyšel. Navíc už při rozcvičování se zranil zkušený golman Leovani, a tak do branky musel mladý Ovutu. Bhútán vstoupil do utkání sebevědomě a od počátku soupeře přehrával. Domácí mladíci nestíhali přistupovat k hráčům soupeře a i bránění bylo dost chaotické. Bhútánci brzy dokázali svou převahu využít i gólově, když se po deseti minutách trefil Wangyak. Ten byl ústřední postavou svého týmu a v první půli připravil další dva góly pro Mireshe a Gyatchena, na konci poločasu ještě sám po sólovém průniku přidal další gól. Vanuaťané se nedostali téměř k ničemu, jen krátce před koncem poločasu vystrašil Tsheringa dlouhý odkop Kalafuny, který vítr zanesl jen kousek vedle branky. Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, Bhútánci zvolnili, přesto dál jasně kralovali a deset minut před koncem už vedli 6:0. Závěrečnou desetiminutovku si ale za rámeček nedají. Přestali úplně hrát, jakoby se viděli už na pláži, a domácí najednou ožili. Minister snížil po chybě Wadzonga, o chvíli později střídající Ukokotu po minutě pobytu na hřišti zaskočil Tsheringa povedeným dloubáčkem a krátce před koncem Lulini lehce prokličkoval mezi obránci a dvacetiletý Ukokotu míč tečoval za záda Tsheringa a zaznamenal pozoruhodný reprezentační debut. Bhútánci si tak celkem zbytečně díky nekoncentrovanosti v závěru zkazili skóre, ale jinak předvedli, že ve skupině smrti budou patřit k adeptům na postup. Vanuatský tým se teprve rodí, další zápasy ukáží, jestli nová krev bude konkurenceschopná.

Vanuatu: Ovutu 4 - Olema 4, Pivo 4, Omalesi 3, Romesera 3 (46. Sawo 6) - Kalafuna 4, Kipalam 5, Martinez 5 - Minister 4, Lebo 3 (83. Ukokotu), Obidi 2 (46. Lulini 5)

Bhútán: Tshering 5 - Rao 5, Miresh 6, Gyatchen 6, Wadzong 5 - Nyindrak 7 (82. Kali), Jigme 6, Sunar 7 (72. Rajavanji) - Longrisha 5 (68. Brihadeva), Linzian 6, Wangyak 9

 

Maledivy - Kiribati  1:2 (1:1)

14. Paluhadhho (Vadha) 1:0  
  36. Krkbrk (Kaleoikaikaokalani) 1:1
  82. Trapatani 1:2

Rozhodčí Khambe (SIK) /0/. Hráno 13. 4. v Malé, 1814 diváků.

V Malé se hrál výborný zápas. Mírně favorizovaní domácí se všemi hvězdami ze zahraničních lig začali velkým náporem a už ve 3. minutě měl Boti plné ruce práce po střele Ritiho. Dirav Riti vůbec v prvních minutách hýřil aktivitou, ale chyběl mu klid při zakončení, takže i jeho další pokus brankou neskončil. Kiribaťané se horko těžko bránili a na konci první čtvrthodiny už obrana nestačila pokrýt kombinaci, na jejímž konci byl Paluhadhoo, který střelou do protipohybu Botiho otevřel skóre. Hosté poprvé ukázali, že umí hrát i dopředu v 22. minutě, kdy se rychlou akcí dostali do přečíslení, ale debutant v dresu Kiribati Kaleoikaikaokalani místo přihrávky na úplně volného Krkbrka zbrkle přestřelil. To už domácí polevili ve zběsilém tempu a hra se vyrovnala a oba týmy si vytvořily několik zajímavých momentů. Domácí mohl poslat do dvoubrankového vedení Pupook, ale v dobré pozici hlavou trefil jen bránícího Rowewu. Na druhé straně si zopakovali kombinaci Kaloikaikaokalani s Krkbrkem a tentokrát mladý útočník míč skvěle posunul mimo dosah obránců a Krkbrk chytrým obloučkem vyrovnal. O chvíli později opět vytáhl skvělý zákrok Boti, když vyrazil střelu Paluhadhoo. Po změně stran pokračovala oboustranně útočná hra, ale oběma týmům chybělo více klidu ve finální fázi. V závěru měli překvapivě více sil Kiribaťané, kteří se nechtěli spokojit s remízou. A za svou aktivitu si vítězství nakonec zasloužili, když se přesně trefil Trapatani. Ten patřil spolu s brankářem Botim a obráncem Rowewou k nejlepším hráčům na hřišti, nebezpečný byl i zkušený Krkbrk na hrotu útoku. Domácí se opírali o výkon středové řady, kde vedle Paluhadhoo bojoval i Fisher, naopak se tolik nedařilo útočné dvojici Pupook - Riti, také proto, že oba střelce dokázali Kiribaťané uhlídat.

Maledivy: Lihwan 7 - Hasan-shal 5, Vaiaahatahoo 6, Ghaizad 5, Vadha 6 - Paluhadhoo 7, Al Fasol-lol-ahmed 6 (84. Kivahadhadlomolok), Susheel 5 (61. Meshilhash 5) - Pupook 5, Riti 6 (74. Madhoo-hadhoo), Fisher 7

Kiribati: Boti 8 - Rowewa 8, Kabutaro 6, Trapatani 8, Morawa 6 - Mafuriare 5 (59. Ekameni 6), Motomoto 7, Riberi 6 (88. Bateriki) - Krkbrk 7 (73. Natinimate), Kaleoikaikaokalani 5, Ki-teara 6

 

Skupina D

Guam - Špicberky  3:1 (2:0)

15. Dorong 1:0  
23. A. Buyam 2:0  
  79. Helerup (Ybde) 2:1
79. Mohawaha ŽK  
87. Dorong (Garin) 3:1  

Rozhodčí Gibson (NAU) /2/. Hráno 13. 4. v Talafofu, 759 diváků.

Výsledek utkání vůbec neodpovídá průběhu zápasu, protože domácí toho hlavně v útočné fázi mnoho nepředvedli. Daleko více útočil soupeř, ale narážel na bezchybnou domácí obranu dirigovanou skvělým Dorongem. Ten se navíc dokázal zapojovat i do rychlých výpadů a sám dvakrát překonal Skardala. Guam přišel v první půli lacino k dvoubrankovému vedení, oba góly padly po chybách Baerlunda, který prohrál osobní souboje, do kterých se vůbec nemusel dostat, kdyby včas míč odehrál. Śpicberky celý druhý poločas tlačily a vytvořily si i několik šancí, které ale buď zblokovala obrana nebo zlikvidoval výborný Arrasco v brance. Drtivý tlak nakonec přece jen vyústil v kontaktní gól, který vstřelil Helerup zadní částí těla, když nechtěně změnil směr Ybdeho pokusu. Vyrovnání se ale sympaticky hrající seveřané nedočkali, tři minuty před koncem utekl obraně čerstvý Garin, jehož střelu sice Skansen vyrazil, ale dobíhající Dorong míč vrátil do sítě. Guam tak z minima vytěžil maximum a připsal si důležité první tři body. 

Guam: Arrasco 8 - Roberto Buyam 7, Dorong 9, Murray 6, Gakarisu 6 - Obalemi 6 (66. Mohawaha), Alberto Buyam 6, Loyobuani 4 - Aberdew 5 (86. Mafaata), Omuri 5 (82. Garin), Ronaldo 5

Špicberky: Skansen 5 - Baerlund 3 (46. Byggdoy 7), Leonidsen 5, Sveinsen 6, Moen 5 - Skardal 7 (77. Kozov), Ybde 6, Hjalmarsen 7 - Bjendal 4 (46. Budakov 6), Helerup 6, Simondsen 6

 

Svazijsko - Lesotho 0:3 (0:3)  /+1/

  30. Owushangulu 0:1
  37. Moloisane (Drake) 0:2
  44. N´Kwakwa (M. Lesesa) 0:3

Rozhodčí Pandriassa (MRI)  /1/, 2121 diváků. Hráno 12. 4. v Nhlanganu.

Svazijsko: Tunguragu 6 - Bambele 4, Mhlagu 5, Mazanyamba 4 (80. Natwale), Pothlame 4 - Dewedo 5, Tse-tse 4, Modloweni  5 - Tomas 3 (46. Bwulawaya 4), Tathima 5, Writti 3 (46. Nuwatsiname 4)

Lesotho: Bayula 6 - Moloisane 7, Babulca 6, N´Kwakwa 7, Moletsane 5 (74. Tugugara) - Drake 7 (83. Tupakosi), Siladze 6, Mayunapool 5  - Owushangulu 7, Mege 5, M. Lesesa 6 (80. Kirimbagali)

Svazijci byli v utkání favority, ale nestačili na výborně připravený tým Lesotha. A to i přesto, že nastoupili s řadou hráčů se zkušenostmi z prestižních lig Moravy a Mauritiu. Útok byl zcela neviditelný, hlavně Tomas se téměř nedostal k míči. Debutant Triniti Writti trpěl nervozitou a nedokázal přihrát přesně jediný míč. Tým Lesotha působil sebevědomým dojmem a od začátku Svazijcům pěkně zatápěl. Obrana Svazijců jakž takž odolávala půlhodinu, ale pak se prosadil Owushangulu nekompromisní střelou pod břevno, po chvíli Drake chytře našel Moloisaneho, který měl snadnou práci. A ještě do poločasu přidal třetí gól N´Kwakwa, kterému naservíroval přesný centr Moli Lesesa. Druhý poločas byl o něco vyrovnanější, také proto, že domácí poslali na hřiště dvojici nových hráčů. Jak Bwulawaya, tak Nuwatsiname sice byli o něco lepší než jejich předchůdci Tomas a Writti, ale velkou změnu v průběhu zápasu to neznamenalo. Hosté ve druhé půli kontrolovali hru, hráli to, co potřebovali a domácí nemohoucnost znamenala, že si Lesotho veze z Nhlangana výrazné vítězství.

 

Druhé kolo se bude hrát v termínech 23. - 25. května a střetnou se:

A: Sikkim - Andamany, Aljaška - San Marino 

B: Morava - Nauru, Guadeloupe - Bermudy

C: Kiribari - Vanuatu, Bhútán - Maledivy

D: Lesotho - Guam, Špicberky - Svazijsko

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery