Úvod » MS 2018 Andamany

Před začátkem MS

publikováno 12.06.2018 (aktualizováno 13.06.2018)

Na Andamany už se sjíždějí účastníci 16. mistrovství světa. Dnes dopoledne přistála na letišti Veer Savarkar výprava Guamu spolu se 120 fanoušky, zítra je ohlášen příjezd obhájců titulu z Barmy. Oba týmy budou patřit k favoritům skupiny B, která se odehraje na stadiónu Chola Centre s kapacitou 2300 diváků, který leží ve čtvrti Garacharama a je domovským stadiónem aktuálního mistra Garacharamy FC. Skupinu A bude hostit Národní stadión, který vyrostl v Gándhí parku v severovýchodní části města. Kapacita moderního stánku je 3450 diváků. Oba stadióny mají umělé osvětlení vzhledem k západu slunce již před 18 hodinou.

Vedle domácího mužstva bude favoritem Morava, která stále čeká na první titul. Svazijsko s Guadeloupem mohou jen překvapit. Svou roli mohou sehrát i povětrnostní podmínky a kvalita trávníku. Dnes v Port Blairu pršelo a pořadatelé zatím na stadióny mužstva nepustili, aby trávník vydržel do začátku bojů. Předpověď na nedělní zahájení není moc příznivá, server weather com. počítá s osmdesátiprocentní pravděpodobností deště. Vedle teplot kolem 30 stupňů bude nepříjemným faktorem i vysoká vlhkost vzduchu, a tak bude šampionát patřit k těm náročnějším.

V Port Blair se již prezentovalo všech osm týmů, které se zúčastní letošního šampionátu. Počasí, které na Andamanech v těchto dnech panuje, nikoho nezaskočilo. Vždyť šest z osmi účastníků pochází z tropického pásma, kde jsou na podobné počasí zvyklí. Ve Svazijsku sice nyní panuje zimní období, ale svazijská zima není nijak studená. A na Moravě je v současných dnech teplo a občasné bouřky, takže ani Moravané nebyli při příjezdu nijak zaskočeni. Tropické dusno je ovšem něco úplně jiného, takže bude rozhodovat, komu zůstane dostatek sil a lépe se vypořádá s tropickými podmínkami.

Na místě jsou také rozhodčí. Východní zónu budou zastupovat:

Ayurninadda Uttrum (46) - Andamany

Min Hya (43) - Barma

Juan Alonso Olana (39) - Guam

Ahmadshah Kanoor (43) - Maledivy

Ujen Khambe (50) - Sikkim

Mikearafu Atatonga (44) - Kiribati

Přicestovali i rozhodčí ze Západní zóny. Většinou jde o známá jména a zkušené arbitry, kteří by měli být zárukou regulérního průběhu zápasů. Prezentovali se tito sudí:

Jerome Pandriassa (37) - Mauritius

Patrik Koula (51) - Morava

Zakhele Bumbuyo (45) - Svazijsko

Jean Galibier (41) - Guadeloupe

Joshua Ebony (47) - Bermudy

Hakan Bryne (47) - Špicberky

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz