Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Andaman Super League - 8. kolo

publikováno 24.04.2018

Andamany znají svého nového mistra. Stal se jí potřetí klub sídlící v hlavním městě Port Blair. Po dvou titulech Eleven Shooters a jednom Port Blair Uppers se do historie zapíše Garacharama FC. Ta si prvenství zajistila už dvě kola před koncem, kdy zvítězila symbolicky na hřišti dosud úřadujícího mistra Eleven Shooters. Garacharama brzy vedla, když skóre otevřel po čtvrthodině hry Tiraknapachchuri. Domácím se nedařilo překonat pozornou obranu hostí, a tak když po pěti minutách druhé půle zvýšil Shahanakokooty, zdálo se rozhodnuto. Domácí ale ještě zdramatizovali zápas, když snižoval Taipchung. Pak ale domácí obrana propadla a nejlepší střelec soutěže Trawindraswamy snadno zvýšil na 3:1. Shooters ještě jednou dokázali překonat Bridrihaprasanyho, ale necelých deset minut před koncem pečetil svým druhým gólem vítězství i zisk titulu Tiraknapachchuri. Pak už na stadiónu propukla radost hráčů a fanoušků Garacharamy a kapitán Tiraknapachchuri převzal mistrovský pohár.
V dalších dvou zápasech si střelci vzali volno a nedokázali skórovat, což je raritou. Potřetí během posledního měsíce na sebe narazilo Nachuge a Port Blair Uppers. A ani napotřeí Uppers nedokázali vyhrát. Domácí Nachuge toho ale také moc nepředvedlo, hráči už zřejmě byli v myšlenkách na daleké cestě na Moravu, kde je čeká semifinále Poháru FIFAC na hřišti Pekařova. Nachuge budou na Moravě reprezentovat tito hráči:

Brankáři: Ratnaparna a Triprandranathi, obránci: Kottamalupattna, Dorong, Remaly, Sanjit Manore, Uddapravinandra a Rajarapundri, záloha: Kamdesh, Wu Hnja Ja, Kevin Manore, Ashwin Manore, Chauhapattandhya a Manjidrihanantne, útočníci: Uppatlaney, Jaraberu, Divindaloo, Nakul Manore a Nandesh.

Šanci na posun na 2. místo nevyužil Rutland, který hostil na domácím ostrově mužstvo ze Sentinelu. Utkání se příliš nepovedlo. Hřiště po intenzivních přeháňkách bylo v katastrofálním stavu, přesto rozhodčí Napirichi zápas nechal odehrát. Favorizovaní domácí měli většinu zápasu převahu, ale v bahně před brankou se lépe pohybovali obránci Jets a Gwoh v brance několikrát čaroval. Měl také štěstí, když střela Fishera skončila na tyči a gól Jebubua těsně před koncem Napirichi neuznal pro předchozí hru rukou. Domácím se rozhodnutí nezdálo a došlo k potyčce, která skončila rozdáním pěti žlutých karet. Napirichi pak ještě nastavoval sedm minut k nevoli hráčů Sentinelu, ale výsledek se už nezměnil.

Výsledky:

Nachuge Typhoons - Port Blair Uppers 0:0

Eleven Shooters - Garacharama FC 2:4 (0:1)

15. Tiraknapachchuri 0:1, 50. Shahanakokooty 0:2, 53. Taipchung 1:2, 70. Trawindraswamy 1:3, 74. Soswatri 2:3, 81. Tiraknapachchuri 2:4.

Rutland Snakers - Sentinel Jets 0:0 /+1/

1. Garacharama FC 8 7 0 1 20:8 21
2. Port Blair Uppers 8 3 2 3 15:11 11
3. Rutland Snakers 8 3 2 3 11:11 11
4. Nachuge Typhoons 8 2 3 3 8:11 9
5. Eleven Shooters 8 3 0 5 11:15 9
6. Sentinel Jets 8 1 3 4 6:15 6

Střelci:

5 - Trawindraswamy (GAR)

4 - Tiraknapachchuri (GAR), Hullock (PBU), Jejego (SHO)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz