Úvod » MS 2016 Morava

Závěrečné hodnocení

publikováno 03.07.2016

15. mistrovství světa je za námi. Přineslo zajímavé souboje a nečekané vyvrcholení, když nečekaným šampionem se stala Barma. Direktoriát šampionátu vyhodnotil ty nejlepší, čímž bylo mistrovství definitivně uzavřeno.

Celkem padlo na šampionátu 85 branek, což dává úctyhodný průměr 5,31 gólů na zápas. Nejvíce se na tomto počtu podílela Morava, která dosáhla 23 branek, na druhé straně Sikkim a Maledivy skorovaly jen třikrát. O korunu krále střelců se podělila trojice hráčů. Onger, Hullock a Prášilík dosáhli svorně po čtyřech brankách. Je to méně, než by se čekalo, svědčí to o tom, že všechna mužstva měla ve svém středu více hráčů schopných skorovat.

Nejlepším brankářem byl vyhlášen Ehm Su z týmu vítězné Barmy. Nejlepším obráncem se stal domácí Prášilík, nejlepším záložníkem Prartiwanayanachayamali z Andaman a nejlepším útočníkem Hullock z téhož týmu. 

Direktoriát vyhlásil i All Stars team:

Ehm Su - Kottamalupattna, Prášilík, Hou Lu Mo Zin, Trichupandraswamy - Obalemi, Pratriwanayanachayamali, Martin Kaňák - Šára, Hullock, Ronaldo.

Jednohlasně byl schválen pořadatel příštího 16. mistrovství světa, které v roce 2018 uspořádají Andamany. Dostaly přednost před Barmou, která se vzhledem k zisku titulu vzdala pořadatelství ve prospěch Andaman. Došlo tedy k podobné situaci, jako před dvěma lety, kdy se rozhodovalo mezi Mauritiem a Moravou. Tehdy byl Mauritius náhradním kandidátem pro případ, že by se mistrem světa stala Morava. Morava však titul nezískala, proto dostala pořadatelství. Mauritius bude zřejmě kandidovat na pořádání MS 2020.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz