Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Fotbal » ostatní ligy

SMR, SWZ, LES - POHÁR

publikováno 30.06.2015

San Marino

Sanmarinský pohár měl nečekaného vítěze - trofej získal tým Calcio Fiorentino, který sestupuje do druhé ligy. V San Marinu se do semifinále nedostal žádný druholigový tým, diváci tak mohli vidět kvalitní fotbal a vyrovnané zápasy.

Semifinále:

Juventus - Monte Giardino 1:3 (1:2)

Fiorentino - Serravalle 4:1 (2:0)

Monte Giardino - Juventus 1:1 (1:0)

Serravalle - Fiorentino 3:2 (2:0)

Finále:

Monte Giardino - Fiorentino 3:4 (2:1)

Pohár FIFAC: FC Serravalle (vítěz ligy), Calcio Fiorentino (vítěz poháru, 2. liga), FC Acquaviva (druhý tým ligy)

 

Svazijsko

Ve Svazijsku bylo rovněž semifinále poháru výlučně prvoligovou záležitostí. V prvním semifinále došlo na tradiční souboj Ngwanes - Ngwarumas. Pozdější ligový vítěz Nhlangano Ngwarumas potvrdil svou letošní dominanci a brz problémů postoupil do finále. Zvítězil v obou zápasech, v Mafutseni 2:1 a doma v odvetě výrazně 5:1. Druhé semifinále přineslo velké drama s nečekaným vyvrcholením. Croydon nejprve doma podlehl FC Mbabane 0:2, ale v odvetě si vše vynahradil a po vítězství 3:1 postoupil do finále. Ve finále ligový mistr zřejmě neměl tolik motivace jako soupeř a po nevýrazném výkonu podlehl 1:2. Vítězem poháru se tak stal FC Croydon. V poháru FIFAC budou reprezentovat Svazijsko vítěz ligy Nhlangano Ngwarumas, vítěz poháru FC Croydon a druhý tým ligy FC Mbabane.

Semifinále:

Ngwanes - Ngwarumas 1:2 (1:2)

Croydon - FC Mbabane 0:2 (0:0)

Ngwarumas - Ngwanes 5:1 (2:0)

FC Mbabane - Croydon 1:3 (1:3)

Finále:

Ngwarumas - Croydon 1:2 (1:1)

 

Lesotho

Závěr pohárové soutěže v Lesothu svedl do semifinále nejlepší čtyři mužstva z ligové tabulky a do finále nejlepší dvojici. Bylo tedy zaděláno na dobrý a dramatický fotbal. V semifinále si poradil Teyateyaneng se Simpi . Po vítězství doma 3:1 sice podlehl v odvetě 0:1, ale to mu stačilo  na postup do finále. Sehlabathebe dokázalo zvítězit v obou semifinálových zápasech. Nejprve porazilo doma Mohlokulu v pěkném ofenzivně laděném zápas 4:2, pak v odvetě 2:1 a stalo se druhým finalistou. V lize se oba pozdější finalisté střetliv posledním kole v přímém souboji o titul, úspěšnější byl Teyateyaneng. o 14 dní později v Maseru oplatili hráči Sehlabathebe svému soupeři porážku a vítězstvím 2:0 si zajkistili pohár pro letošní rok. Pohár FIFAC budou tedy hrát mistr FC Teyateyaneng, pohárový vítěz FC Sehlabathebe a třetí tým ligy FC Simpi.

Semifinále:

Teyateyaneng - Simpi 3:1 (1:1)  /+1/

Sehlabathebe - Mohlokulu 4:2 (3:0)

Simpi - Teyateyaneng 1:0 (1:0)

Mohlokulu - Sehlabathebe 1:2 (0:1)

Finále:

Teyateyaneng - Sehlabathebe 0:2 (0:1)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery