Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Baráž - Icemans ligu uhájili

publikováno 25.06.2015

Barážový dvojzápas rozhodl, že historicky nejúspěšnější tým Gangtok Icemans bude pokračovat v nejvyšší soutěže i v příští sezoně. Icemans oba zápasy s přehledem vyhráli, přitom odborníci očekávali hodně vyrovnaná utkání, protože Singtam prošel druhou ligou naprosto suverénně, naopak Icemans se v nejvyšší soutěži hodně trápili. Jak se však ukázalo, kádr Icemans byl mnohem zkušenější, navíc jednu úspěšnou baráž už absolvoval, pro Singtam to byla premiéra.

V prvním zápase na hřišti Singtamu se začalo hodně nervozně, ale pak zaskočil domácí obranu i brankáře Lempanga Sittarne, který nastoupil v útoku místo Šáry. Vedoucí branka Icemans hodně pomohla a taktickou hrou nedávali hráči z Gangtoku soupeři příliš prostoru pro kombinaci i ohrožení Lamachheho branky. Velký kus práce v dresu Icemans odvedl Filip Cvrk, který navíc v 37. minutě po individuální akci zvýšil. Teprve v závěru poločasu domácí získali více ze hry. V poslední minutě  ve spletité situaci před Lamachheho brankou zatáhl Nyingtam za dres Sikhtara a pozorný rozhodčí Khambe ukázal na penaltový puntík. Nandhpar se nemýlil a vykřesal pro Singtam naději. Po změně stran to byl zejména ze strany Icemans velmi dobře vedený taktický boj. Icemans ovládli střed hřiště, nikam nespěchali a snažili se kouskovat hru. Singtam recept na zhuštěný střed hřiště nenašel, chyběla hra po křídlech i přesnost, a tak Icemans vedení udrželi.

Odveta už byla jasnou záležitostí pro Icemans, kterým hodně pomohlo moravské reprezentační duo. Trenér Benzin postavil po delší době Šáru do základu a ten se předvedl nejlepším výkonem v sezoně. V 25. minutě otevřel skore, a když Filip Cvrk svým druhým barážovým goalem zvýšil už na 2:0, bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhé půli už Icemans svého soupeře úplně rozebrali a nasázeli mu dalších pět branek. Šára přidal další zásah a když v 72. minutě oba Moravané střídali, vysloužili si aplaus tribun. Icemans ligovou příslušnost uhájili zaslouženě, ale pro příští ročník ligy se dají očekávat změny v kádru. 

Singtam Wilds - Gangtok Icemans  1:2 (1:2)

17. Sittarne 0:1, 37. F. Cvrk 0:2, 45. Nandhpar (penalta) 1:2. Rozhodčí Khambe, 996 diváků.

Gangtok Icemans - Singtam Wilds  7:0 (2:0)

25. Šára (Nyingtam) 1:0, 37. F. Cvrk 2:0, 49. Prikhale (Ruptsang) 3:0, 51. Šára 4:0, 70. Bhangutta 5:0, 78. Sittarne (Raswin) 6:0, 88. Tripuri (Linthi) 7:0. Rozhodčí Chopyal /1/, ŽK Nyingdruptse, Lapaling (SIN), 1445 diváků.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery