Úvod » Livescore

Mauritius - Bermudy

publikováno 29.05.2015

Mauritius 1:0 (0:0) /+2/ Bermudy

 

  * Z Mauritiu je to pro dnešek všechno, o dalších přenosech se bude teprve jednat. Z posledního kola ligy opět online přenos nebude, takže zbývá už jen třetí kolo kvalifikace 18. - 20. června. Z Mauritiu přejeme příjemný zbytek večera.
  * Byl to oboustranně velmi slabý zápas. Mauritius zřejmě soupeře podcenil, po celou dobu nedokázal soupeře přehrát a jen díky šťastné střele Cotteho zůstaly tři body doma. Bermudy hrály to, na co mají a nechybělo mnoho, aby si odvezli nějaký ten bodík. 911 platících diváků se rozchází domů značně nespokojeno. Takhle se o postup na Moravu nedá hrát. Jedině obrana a snad Porto zahráli aspoň průměr, ostatní nedosáhli ani na to. U Bermud hodně pochytal Jenkins, nejen těch několik málo střel, ale hlavně centrovaných míčů. Kelvin zaujal hlavně svou střeleckou aktivitou a mnoho nechybělo, aby některý z jeho pokusů skončil v brance. Rozhodčí Mohlohone řídil zápas vcelku bez větších chyb, rozhodně zápas nijak neovlivnil.
92´   Mbobo posílá dlouhou přihrávku zpět k půlící čáře a Cotte jej ihned posílá až k Arnouovi. Rozhodčí raději ukončil zápas. Diváci vyprovázejí domácí tým do kabin pískotem, ale tři body zůstaly na Mauritiu.
90´   Nastaví se dvě minuty. Mbobo dovedl míč k rohovému praporku kde drží spolu s Ngawarulou soupeře a nepouští jej k míči. Kelvin to řeší faulem, ale situace se po krátkém rozehrání opakuje. Diváci akci doprovázejí pískotem.
88´   Zdá se, že už nic podstatného dnes neuvidíme. Domácí hrají jakési bago kolem středového kruhu, když se pokusí soupeř dostat k míči, následuje dlouhá malá domů. Divákům se to nelíbí, ale v této chvíli účel světí prostředky.
85´ X Vzápětí střídá i Mauritius. Odchází Timore, posledních pět minut si zahraje Hurst.
84´ X Třetí střídání Bermud. Leslie má pro dnešek dohráno, přichází Black.
82´   Obrana domácích má hru pod kontrolou, nepouští soupeře do útoku. Přesto se dostal Biggs k míči a zdálky posílá navštívenku Arnouovi. Ten se nenechal zaskočit a bezpečně stahuje míč do náruče.
80´ X Konečně se rozcvičil Ngawarula  a přichází nahradit Hitchcocka.
78´   Zdá se, že Mauritius bude už bránit těsné vedení. Vpředu zůstává jen Mbobo, ke kterému ale dlouho nepřišel žádný míč. Hitchcock u postranní lajny čeká na vystřídání.
75´ ! Další šance Bermud! Kelvin opět vypálil zdálky a trefil břevno. Arnou se jen za míčem ohlédl, míč se naštěstí od břevna odrazil nad branku a posléze za ni.
73´   Hitchcock se vrací do hry, ale zdá se, že nemůže běhat. Pas od Porta nechává bez povšimnutí a míč končí v autu.
70´   Zdá se, že hra opět upadá do podprůměru. Mbobo vysílá uličku Hitchockovi, ale to bylo hodně nepřesné. Hitchcock se skluzem ještě snaží získat míč, ale marně, navíc zůstal ležet a musí být ošetřen.
68´ X Bermudy střídají podruhé. Hopkirk nahradí Derricka, který si jde odpočinout.
66´   Na druhé straně se dostává na dostřel Simpson. Jeho rána ale končí daleko vedle branky, Simpson ukvapeně střílel zdálky, mohl ještě postupovat do lepší pozice.
64´   Hitchcock se snaží probít do šance, obrana jej zablokovala. Hitchcock padá a hráči se dožadují odpískání faulu, ale rozhodčí Mohlohone nechává pokračovat. Toto se ale mohlo pískat!
61´   Ojedinělý pokus Bermud. Leslie posílá pas na Davidsona, který se dostal ke střele a přinutil Arnoua k zákroku.
57´   Další pohledná akce domácích. Porto centruje na zadní tyč, Jenkins se rychle přemístil a stahuje míč přímo z hlavy Calashnicka.
55´ X Bermudy střídají. Odchází Grappy, kterému se přestalo dařit, přichází Biggs.
54´   Vedoucí branka domácí povzbudila, závar ve velkém vápně Bermud však končí, aniž by se někomu podařilo vystřelit. Jenkins se vrhl do skrumáže a má míč v náručí.
52´ !!! Mauritius právě střílí branku! Porto vystřelil z hranice vápna, trefil jen Kelvina, ale odražený míč napálil z první Cotte a prostřelil bránící hráče i Jenkinse. Mauritius vede 1:0.
50´   Porto posílá pas do běhu Hitchcockovi, Jenkins vybíhá daleko z vápna a je u míče dřív, než domácí hráč. Jenkins stačil i rozehrát.
48´   Zdá se, že pohovor v kabinách se osvědčil, domácí se tlačí víc dopředu. Solomon posílá pas Portovi, který střílí na branku, Jenkins si připisuje první zásah.
46´ X Trenér Vůl usoudil, že tříčlenná středová řada nestačí a tři útočníci jsou bez podpory zezadu zbyteční. Místo Sandriho nastupuje do druhé půle Solomon a hraje se osvědčeným systémem 4-2-4.
45+1´   Poločas skončil. Jedním slovem, nedalo se na to dívat. Domácí favorit nevymyslel za celý poločas kloudnou akci, Bermudy hrají to, co umí a zatím to na domácí stačí. Dokonce měli hosté více nebezpečných akcí. Trenér Vůl bude mít o přestávce o čem přemýšlet.
45´   Bude se nastavovat jedna minuta, ale poločas se jen dohrává. Diváci už se staví do front na občerstvení, ti ostatní jen nevěřícně zírají, co to jejich tým předvádí.
41´   Další roh domácích zahrává Hitchcock. Míč letí na Sandriho, ketrý se pokouší vystřelit z voleje, ale jeho rána přeletěla vysoko nad brankou a končí až v nedalekém palmovém háji. Diváci se jen zasmáli.
37´ ! Po rohu odvrací míč z vápna Derrick nedůrazně, Sandri se dostal do střelecké pozice, ale tváří v tvář brankáři poslal jen slabou střelu k tyči, která nakonec ani do branky zezamířila. Končí těsně vedle. Ale byla to první větší šance Mauritiu.
36´   Mauritius pomalu získává převahu, ale stále tomu chybí dobrá finální přihrávka. Hitchcock aspoň získává roh.
32´   Cotte se na to už nemůže dívat, pustil se dopředu a pálí zdálky. Trefil však jen Derricka, který se hned skácel k zemi a nechce se mu vstávat. Diváci pískají, domácí se zlobí, ale teprve po minutě se Derrick pomalu zvedl a odkulhává k lajně napít se. To mu zřejmě stačilo, vypadá, že už je fit.
28´   Pokud se někdo domníval, že Mauritius bude soupeře drtit, hluboce musí být zklamán. Hra má mizernou úroveň, domácí zatím nic nevymysleli, hosté se snaží držet míč, ale kromě několika pokusů se dopředu také nijak nehrnou.
23´   Skoro dvě minuty trvalo, než bermudští rozehráli roh. Domácí obrana odvrátila, ale k míči se dostal Kelvin a jeho pokus musel nadvakrát likvidovat Arnou. Máme za sebou polovinu poločasu a dosud jsme neviděli ani jednu střelu v podání domácích!
21´   Další pokus Bermud. Simpson zkušeně kličkuje v rohu hřiště, pak přenáší hru na druhou stranu, kde je Davidson, ale jeho centr postrádal přesnost. Rozhodčí překvapivě ukazuje na roh a domácí se marně diví a pátrají, kdo vlastně míč tečoval.
18´   Hra domácích je stále mdlá, hráči nedokáží podržet míč, natož založit útočnou akci. Hosté mají nečekaně míč častěji pod kontrolou. Pittkin posílá nabídku Grappymu, toho překřižoval Cotte a malou domů řeší situaci.
14´   Z nudy zápasu se vymyká náznak šance Mauritiu. Mbobo postupuje středem, hledá nabíhajícího Hitchcocka, který místo střely volí přihrávku - ale komu?? Míč pomalu směřuje do autu a Jenkins bude vykopávat.
  Bermudy mají překvapivě častěji míč ma kopačkách. Mauritijci se marně snaží dostat se do šance. Calashnick se pokouší vyslat Hitchcocka, tomu utíká míč do autu a ozývá se ojedinělý pískot z hlediště.
! Po rohu se míč opět dostává na kopačky hostí, kteří kombinují a snaží se udržet míč co nejdál od své branky. Kelvin posílá dlouhý míč do domácího vápna, tam se objevuje Grappy a trefuje tyč! Druhé důrazné varování pro domácí.
! Pravý bek Kelvin pomalu postupuje s míčem na polovinu domácích, kteří mu nevěnují pozornost. Kelvin toho využívá a z dobrých 30 metrů pálí na domácí branku. Arnou jen s námahou vyráží na roh! To je nečekaný začátek.
  A už se hraje. Bermudy mají míč, obránci zdlouhavě kombinují na vlastní polovině, domácí zatím vyčkávají a čekají, až se soupeř dopustí chyby.
-1´ * Vše je připraveno k zahájení zápasu, výkop budou mít hráči Bermud.
-5´ * Rozhodčím zápasu bude Mohlohone z Lesotha.
Na Mauritiu panuje slunečné počasí, je 26 stupňů, tedy ideální podmínky. Stadion v Barlow se plní, ale vyprodáno zřejmě nebude.
-10´ * Sestavy obou mužstev: Mauritius: Arnou - Cocos, Cotte, Malais, Kwanu - Timore, Calashnick, Porto - T. Hitchcock, Mbobo, Sandri. Tedy hned od začátku se třemi útočníky.
Bermudy: Jenkins - Kelvin, Derrick, Charleston, Pittkin - Kurtweil, Leslie, Davidson - Simpson, Roonie, Grappy.
-15´ * Vítejte v mauritijském Barlow, kde se za chvíli bude hrát zápas druhého kola kvalifikace MS, ve kterém se střetnou Mauritius a Bermudy. Oba týmy v prvním kole prohrály a jistě si budou chtít napravit reputaci. Mauritius prohrál 1:2 na Maledivech, Bermudy doma podlehly Sikkimu 2:4.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz