Úvod » Livescore

Flacq - North Lagoon

publikováno 22.05.2015

FC Union Flacq 2:1 (1:0) North Lagoon Clippers

 

  * Z Mauritiu se loučíme, přejeme přijemný večer. Další online přenos bude v neděli asi od 20 hodin z průběhu 13. kola ligy Moravy. Nashledanou.
  * Skončily také oba zbývající zápasy. St. Piérre podlehl Tamarinu 2:3, Chamarel vyprovodil loňského mistra z Barlow 5:0. A to znamená, že obhájce titulu a finalista Poháru FIFAC bude v příští sezóně hrát jen druhou ligu.
90+2´ !! Je tu konec! Diváci okamžitě zaplavili hřiště a jásají společně s hráči i celým realizačním týmem. FC Union Flacq se stává mauritijským mistrrem pro rok 2015. Flacq získal titul podruhé v historii, poprvé to bylo před 9 lety, v roce 2006. Hráči North Lagoon dnes na soupeře neměli. Dostali se prakticky k jediné náhodné brance, jinak si šance nevytvářeli. Flacq hodně uklidnila rychlá vedoucí branka, po níž už mohl kontrolovat hru. Mnoho dobrého fotbalu nebylo vidět, byl to spíš taktický boj, v němž převládala domácí defenzivní taktika, na kterou soupeř nenašel odpověď.
89´   Blíží se konec, diváci jsou ve varu a pořadatelé se s veškerým úsilím snaží je udržet mimo hřiště. Mezitím ale zatrnulo - Ngawarula prošel do vápna, ale naštěstí pro domácí si ukopl míč, který zalehl Benitez a opět dlouho váhá s rozehrávkou.
87´   Hosté se zoufale snaží ještě něco s výsledkem udělat. Lumbaba ale hraje na nervy soupeřům, tak dlouho otálí s vhazováním, až mu domluvil i rozhodčí.
85´ * V Chamarelu už je to 5:0! Čtvrtý gól přidal Hurst a poo chvíli pátý náhradník Behary.
83ˇ X Clippers posilují útok, přichází Gemboy, odchází Baptuswahiri, kterého dnes nebylo příliš vidět.
82´   Hosté vycítili šanci, středem se snaží proniknout Sharon, čistým skluzem jej odzbrojil Bernardini.
79´ X Lumbabu trenér stahuje ze hřiště, nahrazuje jej Bahutu.
79´ !!! North Lagoon právě střílí branku! Po nepřesném odkopu Lumbaby se dostal ke střele Allan, jeho přízemní pokus prošel mezi klubkem hráčů a překvapivě zapadl k tyči. Flacq stále vede, ale už jen 2:1.
78´   Burnesi ze zničehonic ocitl před Benizezem. Byl však ze šance tak překvapen, že vyslal jen slabý šouráček do náruče brankáře.
76´ * Ve víru událostí zcela zanikla zpráva za St. Piérre. Domácí už v 69. minutě zásluhou Gjoury snížili na 2:3, mohlo by to být ještě zajímavé.
74´ X Maverick hned po gólu opustil hřiště, na jeho místo přišel Douré.
74´ !!! FC Union Flacq právě střílí branku! Po rohovém kopu Chamonixe se míč odrazil ven z vápna, Chamonix míč získal a technickým obloučkem na zadní tyč přeloboval Khardjaha. Flacq zvyšuje vedení na 2:0, vidina titulu se hodně přiblížila!
72´   Nebezpečný útok domácích po levé straně táhne nový hráč Hu, jeho přízemní centr letí nebezpečně blízko branky hostí, ale nikdo z domácích na něj nedosáhl.
69´   Bekwe atakuje u postranní čáry Mavericka, ten opět zůstává ležet. Po chvíli sice vstal, ale naznačuje, že to asi dál nepůjde.
67´ X A je to tady. zraněného Marinelliho nahrazuje Hu a hned se zapojuje do souboje o míč. Maverick se s ovázanou hlavou vrací na hřiště.
66´   Nepříjemná situace! Uprostřed hřiště jdou do hlavičkového souboje Marinelli a Maverick a srazili se hlavami. Oba opouštějí hřiště na nosítkách. Zdá se, že hůře na tom bude domácí hráč.
64´   Domácí pokus. Mc Neal centruje, na hlavičku vyskakuje současně Chamonix i obránce Waran. Úspěšnější byl bránící hráč.
61´   Clippers se stále nemohou dostat k ohrožení domácí branky. Chakal kličkuje před pokutovým územím, snaží se najít skulinku v dobře postavené obraně. Ta je ale pevná a Chakal po chvíli ztrácí míč.
58´ * Pořadatelé už spočítali prodané vstupenky a ohlásili rekordní návštěvu ročníku. Zápas sleduje 1069 platících diváků!
55´   Ve Flacqu se opět hraje více ve středu hřiště. Domácí kontrolují hru, dopředu se opět nepouštějí. Clippers ale zatím nemají šanci dostat se k ohrožení Beniteze, obrana i středová řada Flacqu je stále bezchybná.
52. * V St. Piérre snížil Pailie na 1:3, domácí jsou v náporu. Barlow stále prohrává 0:3, takže se stále nic nemění.
49´   K dalšímu pokusu se dopracoval Mc Neal. Po centru Bekweho hlavičkoval na branku, Khardjah byl opět pozorný.
47´   Flacq začíná pěkně zostra. Chamonix zatáhl míč po křídle, našel Marinelliho a ten bez váhání vystřelil. Khardjah byl ve střehu, střelu vyrazil na roh.
46´   Obě mužstva již nastoupila ke druhému poločasu. Sestavy zůstávají stejné, zatím ani jeden trenér neusoudil, že by bylo třeba střídat.
45´   Mezitím nám skončil ve Flacqu poločas. Viděli jsme boj zaměřený zejména na defenzivu, gólových šancí bylo poskrovnu. Domácí vedouu 1:0 a jsou na dobré cestě k zisku titulu.
44´ * A už to není pravda, Chamarel střílí třetí gól a vede také 3:0. To už je beznadějná situace pro Barlow. Autorem gólu byl Rabessy.
43´ * V St. Piérre střílí Tamarin třetí gól do sítě domácích, stav je už 0:3. Diváky ale potěšila zpráva z Chamarelu, kde Barlow prohrává 0:2, takže bodový rozdíl zůstává stejný. Gól dal Mousele.
40´   Další snaha Flacqu dostat se do střelecké pozice. Mc Neal se snaží vysunout do uličky Chamonixe, dobře zaúřadoval Kobylka a odvrací mimo vápno.
38´   Roh kope Chamonix přesně na hlavu Mc Neala. Ale zčistajasna se před McNealem objevuje hlava Perlina a dopravuje míč mimo nebezpečí.
37´   Flacq se opět nadechuje k náporu. Středem postupuje Marinelli, hledá na pravé straně nabíhajícího Bekweho, ale tomu v poslední chvíli ukopl míč na roh Kobylka. Opět z toho nic není.
34´ * V Chamarelu padla další branka do sítě Barlow. Střelcem byl opět Simpson, Chamarel - Barlow 2:0.
32´   Burnesi centruje z pravé strany. Míč však letí vysoko nad domácí branku a diváci se dohadují, jestli to měl být centr, nebo střela. Každopádně z toho žádné ohrožení branky nebylo.
30´   Na druhé straně to zkouší Ngawarula. Obešel Wahiriho i Davidse, ale na hranici pokutového území už nepřešel přes Lumbabu. Sharon se zlobí, čekal přihrávku, ale ta nepřišla.
28´   Po autovém vhazování se dostává u brankové čáry k míči Chadry, posílá přihrávku před branku, ale nepodíval se, že mu nikdo nenabíhá. Míč proletěl kolem branky a končí v autu.
24´   Ve Flacqu se hra vyrovnává. Častěji jsou u míče hosté, ale ani obrana domácích nedělá chyby a zatím nepustila nikoho k přímému ohrožení Beniteze.
22´ * Zpráva z Chamarelu: Domácím se podařilo prolomit úpornou obranu Barlow a Simpson střílí první gól. Naděje Barlow klesají k nule.
20´   Protiútok Clippers táhne po pravé straně Burnesi. Našel dobře nabíhajícího Sharona, který ale v dobré pozici nedokázal vystřelit. Míč se mu zamotal mezi nohama a než se vzpamatoval, odzbrojil jej Bernardini.
16´   Faul Kobylky na pronikajícího Chamonixe neušel pozornosti rozhodčího Pandriassy. K přímému kopu se postavil Wahiri, jeho rána ale končí na zdi, kde se skácel k zemi Perlin. Po ošetření může pokračovat.
13´   Ve Flacqu zatím nic nového. Stav je 1:0, domácí mají hru pod kontrolou, ale ke střelbě se nedostávají. Obrana Clippers pracuje dobře a po inkasované brance se rychle dokázala zformovat.
11´ * Další zpráva ze St. Piérre: Tamarin už vede 2:0. Druhý gól dal Jan Rosník po centru Naymal Khala.
  Ve Flacqu se stále hraje za mírné převahy domácích. O střelu se pokusil Lumbaba zdálky, ale byl zblokován. Další pokus Davidse už k brance doletěl, Khardjah si s ním lehce poradil a vykopává.
* Máme tu první zprávu ze St. Piérre. Domácí hrají s Tamarinem 0:1. Branku vstřelil Deventer.
!!! FC Union Flacq právě střílí branku! Hráči Flacqu se usadili před brankou soupeře, po přihrávce Marinelliho se dostal ke střele Wahiri a krásně se trefil pod břevno. Flacq se ujímá vedení 1:0.
* Současně začaly i další dva zápasy, v nichž bojují na dálku o udržení St. Piérre Sharks a Barlow United. Hodně oslabený Barlow má poslední špetku naděje udržet se v lize, ale bude to mít hodně těžké.
  Utkání začalo. Domácí mají výkop a hned po několika vteřinách letí centr k brance soupeře. Obrana si s ním ale poradila.
-2´ * Utkání bylo svěřeno mladému nováčkovi mezi rozhodčími. Píšťalky se ujímá 34letý Jerome Pandriassa. Tribuny jsou naplněny do posledního místečka, očekáváme návštěvu přes 1000 diváků.
-5´ * V jakých sestavách mužstva nastupují: Oba týmy jsou v plné síle, nikdo není ani zraněn, ani vykartován. Trenér Flacqu Sanah nahlásil tuto sestavu:
Benitez - Cocos, Lumbaba, Bernardini, Davids - Bekwe, Wahiri, Chadry - Chamonix, Marinelli, Mc Neal.
Trenér hostí Jan Crha postavil tuto sestavu:
Khardjah - Allan, Perlin, Kobylka, Waran - Burnesi, Chakal, Maverick - Ngawarula, Sharon, Baptuswahiri.
-10´ * Vítejte u online přenosu z posledního kola ligy Mauritiu. Jsme ve Flacqu, kde se za chvíli odehraje velké finále. V zápase dvou vedoucích mužstev se střetne FC Union Flacq s North Lagoon Clippers. Obě mužstva mají po devíti kolech stejný počet bodů, lepší skore má hostující North Lagoon. Flacq tedy musí zvítězit, aby získal titul, jakýkoliv jiný výsledek přihraje trofej hostím.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery