Úvod » Livescore

Sparta Temenice - Akyab Sailors

publikováno 16.05.2015

Sparta Temenice 1:2 (0:2)  /+1/ Akyab Sailors

 

    Z Temenice je to všechno, těšíme se na další online přenos. Nashledanou a příjemné odpoledne.
  * Akyab udržel náskok z prvního zápasu, dokázal zvítězit i v Temenici a vybojoval si postup do finále, kde se střetne s Barlow United. Dnes to byl nepodařený zápas. Akyab využil chyb v obraně Temenice a dvěma brankami rozhodl o osudu zápasu už v první půli. Pak už bylo o postupujícím jasno a hra upadla do podprůměru, ze kterého vybočil jen gól domácích.Temenice v poháru končí před branami finále a nutno říci, že na zvrat dnes neměla.
90+1´   A ten přichází asi po minutě a čtvrt. Rozhodčí už diváky nenechá dál trápit a končí zápas.
90´   Rozhodčí nastaví dvě minuty, ale všichni už vědí, že se nic nestane. Akyab kombinuje na vlastní polovině, hráči Temenice jen přihlížejí a čekají na konečný hvizd.
88´   Hušbák rozehrává zprava roh, ale trefil jen před ním stojícího Le Ninha, který míč srazil opět na roh. Hušbák si roh zopakoval, ale opět trefil Le Ninha a je z toho třetí roh. K  němu už přiběhl Krasík, ale míč mu sjel a končí za brankovou čarou.
84´   Po Khnja má na kopačce hattrik. Dostává se ke střele asi z 20 metrů, ale jeho projektil letí asi metr nad brankou.
81´ X Vzápětí střídá i Temenice. Kukačka uvolňuje své místo Hušbákovi.
80´ X Poslední střídání Akyabu. Odchází Jo Thaut, přichází Su Do Kchu.
77´ !!! Temenice právě střílí branku! Honzík rozehrál přímý kop nakrátko na Honajzra, který si obešel Myan Thaka a polovysokou střelou snižuje na 1:2.
74´   Sparta kombinuje kolem vápna soupeře, Kukačka nasazuje ke střele, ale je zblokován Po Srathem. Sparta vybojovala roh, ale ten obrana odvrátila.
71´ X Další střídání u hostí. Odchází Umchog, přichází Lap Top.
69´   René Šavrda se dostal ke střele z velké dálky. Míří přesně k tyči, ale Kyan Huen je u tyče včas a střelu bezpečně chytá. je to vůbec první střela Sparty na branku Akyabu.
67´ X Rakotofarupukiti má své odehrané, střídá jej Aun Myin.
64´ X Temenice střídá. Odchází Moshushu, přichází Honajzr,
62´   Rakotofarupukiti se pokouší projít až k domácí brance. Obešel dva hráče, ale když se chystal napřáhnout ke střele, ukopl mu míč Švaříček.
59´   Na hřiště přilétl kelímek s pivem, naštěstí nikoho netrefil a podařilo se jej odklidit dříve, než si toho všiml rozhodčí. Opilý divák byl vyveden z hlediště k výčepu, hraje se dál.
55´   Dlouho se nic nedělo, Akyab kontroluje hru, dopředu se nijak nehrne. Temenice ale nedokáže založit kloudnou akci. Do konce je sice daleko, ale o postupu je už rozhodnuto a na hře je to vidět. Hraje se bez nasazení, bez tempa, jak vykřikl jeden z diváků, nedá se na to dívat.
49 ! Akyab rozehrává přímý kop za faul na Umchoga. Umchog rozehrál nakrátko na Po Sratha, jeho rána se odrazila od tyče přímo do rukou padajícího Haška. Temenice měla velké štěstí!
46´ X Do druhého poločasu už nenastupuje Volf, který byl u obou branek. Nahrazuje jej Švaříček.
45´   Pasqualini ani nečekal na rozehrání autu od branky Akyabu a 10 vteřin přen uplynutím hrací doby končí první poločas. Viděli jsme hru plnou nepřesností, s minimem fotbalových akcí. Akyab měl více náznaků šancí a dal také dva góly, které zcela zmrazily domácí aktivitu. Temenice se za celý poločas nedostala k přímé střele na branku.
44´   Akyab kombinuje na vlastní polovině, domácí hráči běhají kolem soupeřů a pokouší se dostat k míči, ale nedaří se. Už se čeká jen na hvizd rozhodčího a poločasovou přestávku.
40´   Krasík postupuje po pravém křídle, snaží se najít před brankou nabíhajícího Kukačku, tomu ale překáží Pihávek a situaci využil Po Srath, který vyváží míč do bezpečí.
37´   Temenice rozehrává po ruce Myan Thaka přímý kop. Moshushu se rozhodl rozehrát nakrátko na Pihávka, který ale neporozuměl a k míči se snadno dostal Po Khnja, který posílá dllouhý odkop přes celé hřiště až k Haškovi. Diváci se diví a požadují střídání.
32´   Hra po druhém gólu zcela ztratila tempo. Hraje se uprostřed hřiště, jedna nepřesnost střídá druhou, míč je často v autu. Ozývá se pískot diváků, někteří odcházejí, zřejmě stoupnout si do fronty na pivo.
29´   Žlutou kartu dostal domácí Krasík za faul na Jo Thauta. A vzápětí rozhodčí napomíná i Kukačku za protesty.
28´ !!! Akyab právě střílí branku! Volf ztratil míč, Ma Do Kchan jej posílá zpět na nabíhajícího Po Khnju, který si zopakoval svou střelu z 20. minuty a podruhé překonává Haška! Akyab vede už 0:2 a zdá se, že o postupu je rozhodnuto. Osm gólů je nad síly Temenice.
26´   Další střela letí na Haška z kopačky Su Mo, Hašek vyráží na roh. Po něm se dostal ke střele Myan Thak a Hašek jen s námahou jeho střelu vyrazil na další roh.
24´   Temenice po inkasovaném gólu jakoby ztratila motivaci. Hráči zcela přestali běhat, přihrávky nenacházejí adresáta a Akyab přebírá iniciativu. Rakotofarupukiti střílí z rohu vápna, naštěstí pro domácí míjí branku.
20´ !!! Akyab právě střílí branku! Su Mo poslal další centr do vápna, Volf odvrací jen k Po Khnjovi, který neváhá a asi z 18 metrů posílá míč nekompromisně pod břevno. Hašek nedosáhl, Akyab se ujímá vedení 0:1.
18´   Protiútok hostí táhne po levé straně Su Mo, posílá ideální míč na Rakotofarupukitiho, který je najednou před Haškem! Ale jakoby se zalekl šance a zblízka střílí těsně vedle. Domácí si oddechli, ale bylo to varování.
16´   Do vápna směřuje dobrá přihrávka od Martina Kozlíka na Pihávka, ale ten přenechává Kukačkovi. Kukačka si ale se spoluhráčem nerozuměl a míč se stal snadnou kořistí Jo Thauta, který posílá míč do bezpečí.
13´   Mírná převaha Temenice v poli zatím nevede k ničemu. Občasný pokus o centr do vápna zatím vždy obrana Akyabu bezpečně odvrátila. Přímou střelu na Kyan Huena zatím diváci neviděli.
  Hraje se na polovině Akyabu. Pihávek se pokouší dostat do vápna, ale byl odzbrojen Myan Thakem. K míči se dostal ještě Moshushu, ale než stačilo vystřelit, Po Khnja razantním odkopem posílá míč až k obráncům Sparty.
  Akyab se postupnou kombinací dostal na polovinu Sparty a první navštívenku Haškovi posílá Le Ninh. Jeho dalekonosný pokus neměl patřičnou razanci, Hašek bezpečně zpracoval a vykopává.
  První minuty jsou ve znamení jakési překopávané. Domácí se snaží dlouhými nákopy najít některého ze tří útočníků, obrana Akyabu ale většinou odvrací zpět na polovinu Sparty. Divákům se to nijak nelíbí a ozývají se hlasy "hrajte fotbal!".
  Zápas začal. Výkop mají hosté, kteří kombinují na vlastní polovině, ale Po Khnja brzy posílá dlouhý míč na polovinu Sparty. Honzík míč vrací zpět k Po Khnjovi.
-2´ * Rozhodčím je známý sudí ze San Marina Pasqualini, který už přivádí obě mužstva na umělý trávník. Zápas začne v 10:15.
-5´ * Domácí nastupují v útočně laděné sestavě setřemi obránci i třemi útočníky:
Hašek - Honzík, Volf R. Šavrda - Krasík, Matěj Kozlík, Martin Kozlík, Kozel - T. Kukačka, Pihávek, Moshushu.
Akyab přijel se stejnou sestavou, jako v prvním vítězném zápase, jen do obrany se vrátil Myan Thak:
Kyan Huen - Po Khnja, Myan Thak, Po Srath, Le Ninh - Ma Do Kchan, Jo Thaut, Su Mo - Na Pij, UInchog, Rakotofarupukiti.
-10´ * Vítejte u přímého přenosu z odvetného semifinále Poháru FIFAC mezi Spartou Temenice a Akyab Sailors z Barmy. První zápas na půdě Akyabu skončil vysokým vítězstvím domácích 6:1, Sparta tedy stojí před velmi těžkým úkolem. V Temenici panuje příjemné slunečné počasí, ale je dosti chladno. Domácí doufají, že to bude jejich výhoda, stejně, jako umělý trávník.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery