Úvod » Livescore

Barlow United - Geyzing Glaciers

publikováno 15.05.2015

Barlow United 2:2 (2:0) Geyzing Glaciers

 

  * Z Mauritiu je to pro dnešek všechno, přihlásíme se opět zítra dopoledne v 10 hodin s online přenosem z druhého semifinále SpartaTemenice - Akyab Sailors. Do té doby nashledanou.
90+4´ * Je tu konec zápasu. Geyzing přes zlepšený výkon ztrátu z prvního poločasu sice dohnal, ale vítězný a postupový gól už přidat nedokázal. Do finále se dostal a přiznejme si, že s notnou dávkou štěstí, Barlow United. Mužstvo, které je už jednou nohou ve druhé lize, si může balit kufry na cestu do Falamu na finále. Geyzing při svém prvním startu v poháru došel do semifinále, což rozhodně je úspěch. Nyní se hráči mohou koncentrovat jen na poslední ligový zápas, který rozhodne o jejich setrvání v nejvyšší sikkimské soutěži.
90+1´   Rozhodčí nastaví čtyři minuty. Geyzing se stále tlačí dopředu, snaží se vybojovat postupový gól. K šestnáctce domácích se vydal i brankář Deva, pokouší se vystřelit, ale zblokoval jej Calashnick.
88´ X Taktické střídání domácích. Odchází Owens, který nijak nespěchá, na hřiště přichází Docoré, který ihned fauluje Riberiho a Geyzing má výhodu přímého kopu. Střela Rumbata ale letí nad branku.
87´   Stav 2:2 nahrává domácím díky většímu počtu gólů na hřišti soupeře, první zápas skončil 3:3. Snaží se hlavně co nejvíce zdržovat hru.
86 X Hostím tento stav nestačí, jdou do rizika v podobě hry na tři obránce. Za Namgyapu přichází Chhettri.
86´ !!! Geyzing právě střílí branku!  K odraženému míči se dostal Riberi a kiribatský reprezentant předvedl krásnou technickou fintu, když si přehodil míč přes Malaise a lobem překonal vybíhajícího brankáře. Opravdu krásná akce s krásným zakončením. Stav zápasu je 2:2.
84´   Geyzing pokračuje v nátlakové hře, domácí už jen odkopávají. Serii dvou rohových kopů zakončil Hathi nepodařeným centrem, který skončil za brankou.
82´ ! Riberi si narazil s Tsapoyem a uhání k domácí brance. Zbavil se Nuwanuwy a pálí k tyči. Mahomeddani musel vytáhnout excelentní zákrok.
80´ X Také Prakottri ukazuje, že už sotva plete nohama, přichází Tsapoy. V letošním ročníku jej vidíme na hřišti poprvé.
77´ X Domácí střídají. Za Maršovského, který už viditelně nemůže, přichází Zizzé.
77´ !!! Geyzing právě střílí branku! Gyorko získal snadno míč po nepřesném odkopu Maršovského, dostal se do střelecké pozice a technickou střelou kolem Mahomeddaniho nohou střílí první gól Geyzingu. Stav zápasu je 2:1 a hostím svitla naděje.
74´   Konečně se na fotbal dá dívat. je to především zásluhou Geyzingu, který teď svírá domácí před jejich vápnem. Barlow se nemůže vymanit z náporu hostí, Nuwanuwa při odkopu trefuje jen Prakottriho, který hned střílí, ale daleko vedle.
71´ ! Další velká šance Geyzingu! Opět to je Prakottri, který střílí ze 12 metrů a jeho přízemní rána olízla tyč! Mahomeddani si oddechl.
69´ ! Geyzing se nastěhoval před domácí branku, Prakottri střílí zdálky, míč ještě tečoval Hathi, ale střela končí v náručí Mahomeddaniho. Po jeho nezdařeném výkopu ale z dobré pozice pálí Newsing a domácí mohou děkovat Kamilkovi, který z brankové čáry vykopl na roh.
66´   Zdá se, že otěže zápasu pomalu přebírá Geyzing. K výletu přes půl hřiště se odhodlal Gyorko, pokouší se o kolmici na nabíhajícího Rumbata, ale blíž k míči má vybíhající Deva a navíc rozhodčí píská ofsajd.
64´   Dewedo posílá pěkný centr do vápna. Nabíhající Jawwan se pokouší trefit míč z voleje, ale promáchl a zůstal bezmocně ležet před brankou. Naštěstí po ošetření může pokračovat.
62´ X Trenér domácích Vidjay Mehta se rozhodl pro střídání. Neviditelného Mboba nahrazuje Jawwan. Je to jeho druhý start v Poháru FIFAC.
57´   Poněkud komická situace. Na branku Devy vypálil zdálky Tomáš Maršovský a trefil do zadnice rozhodčího Kwalungu, který se skácel k zemi. Když vstal, v domnění, že míč za branku srazila obrana, nařídil kop z rohu. Po protestech hostí a po domluvě s pomezním ale uvedl vše na pravou míru a kope se od branky Devy.
53´   Pema Lodro má nejvíce sil, pokouší se proniknout po levé straně, jeho přetažený centr musel Mahomeddani vyrazit na roh. Nakrátko rozehrává Riberi, ale Pema Lodro mu míč vrátil do ofsajdu a zase z toho není nic.
50´   Hra se opět vrací k podprůměru, o něco častěji mají míč na kopačkách hosté. Domácí obrana zatím s přehledem brání své pokutové území.
47´   Zdá se, že hosté přistojupili k druhému poločasu aktivněji. Nový muž na hřišti Pema Lodro vybojoval ve středu hřiště míč a hned jej posílá dlouhým nákopen na nabíhajícího Rumbata. Toho odzbrojil jen za cenu faulu Maršovský. Z přímého kopu ale hosté nevytěžili nic.
46´ X Vše se připravuje k zahájení druhého poločasu. Rozhodčí ještě kontroluje střídání v týmu hostí. Odchází Surman, který se sice dopředu dost snažil, ale také dost kazil. Jeho post zaujme Pema Lodro.
45+1´   Rozhodčí Kwalunga ze Svazijska ukončil první poločas. Přinesl spíš podprůměrný fotbal. Domácí sice měli dobrý začátek a brzy se dostali do vedení, pak ale hodně polevili a fotbal se odehrával hlavně ve středu hřiště. Geyzing nepředvedl prakticky nic, kromě několika pokusů, které ale měly k důraznému zakončení hodně daleko. Je vidět, že obě mužstva mají ve svých ligách velké problémy se záchanou a na úrovni dnešního zápasu se to projevuje. No, věřme, že ve druhé půli uvidíme lepší fotbal.
43´ !!! Barlow právě střílí branku! Po serii nepřesností poslal na branku střelu Crawley, Srawasidorakwe odvrátil jen k Dewedovi, který obešel Gyorka a umístěnou střelou z hranice pokutového území se trefil přesně. Stav zápasu je 2:0 a Barlow je mnohem blíže k postupu.
41´   Zdálky to zkouší Nuwanuwa, ale jeho střela byla příliš slabá, Deva si s ní snadno poradil. Po špatném odkopu ale napřáhl Kamilka a roztleskal domácí příznivce. Jeho ráně chyběly centimetry, zasvištěla těsně nad brankou.
39´   Roh zahrál Prakottri, ale centr zakroutil za brankovou čáru, takže je po šanci a domácí golman Mahomeddani rozehrává od branky.
38´   Po delší době se do akce dostávají hráči Geyzingu. Surman se pokusil úspěšně projít středem, ale jeho slabá střela byla zblokována obranou. Nicméně Geyzing získal první roh v zápase.
33´   Hra je v těchto chvílích nezáživná, nikdo si nedokáže přesně přihrát. Snaha Owense najít nabíhajícího Calashnicka se minula účinkem, míč se dokutálel k rohovému praporku, kde jej zpacifikoval Gyorko.
28´   Geyzing se pokouší proniknout na domácí polovinu po levé straně. Surman obešel Kamilku, ale místo centru poslal míč šajtlí do postranního autu a diváci měli důvod se nepodařené akci zasmát.
25´   Po vedoucím gólu se Barlow nikam nežene, hraje se spíš uprostřed hřiště, prakticky bez ohrožení jedné či druhé branky. Před chvílí jsme viděli pokus Newsinga o střelu, která ale skončila daleko mimo. A na druhé straně  to zkusil Mbobo, trefil sice branku, ale Deva si snadno s jeho slabou střelou poradil.
21´ * Protože na hřišti se momentálně nic zajímavého neděje, podívejme se na sestavy.
Barlow: Mahomeddani - Kamilka, Nuwanuwa, Malais, T. Maršovský - Dewedo, Crawley, Calac - Owens, Calashnick, Mbobo
Geyzing: Deva - Namgyapa, Gyorko, Srawasidorakwe, Newsing - Prakottri, Ringdup, Riberi - Rumbat, Hathi, Surman
18´ !!! Běží 18. minuta a stav zápasu se již změnil. Barlow vede od 6. minuty 1:0, branku dal Owens. Pronikl po pravé straně, jeho střelu sice srazil Newsing do strany, ale Owens míč doběhl a poslal jej z úhlu do branky.
16´ * Vítejte u online přenosu z odvetného utkání semifinále Poháru FIFAC mezi Barlow United a Geyzing Glaciers. Omlouváme se za technické problémy, kvůli nimž jsme se nemohli spojit s mauritijským Barlow. Snad už je vše v pořádku a můžeme se věnovat zápasu.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz