Úvod » Livescore

BERMUDY - SIKKIM

publikováno 18.04.2015

BERMUDY 2:4 (2:2) SIKKIM

 

  * Z Hamiltonu je to všechno, těšíme se na další online přenosy, o nichž budeme včas informovat. Dobrou noc!
90+2´   Konec zápasu! Ve skvělém představení zvítězili hráči Sikkimu a vykročili do kvalifikace ziskem cenných tří bodů z horké bermudské půdy. Podali ve všech řadách spolehlivý výkon. Pomineme-li některé chyby na začátku zápasu, díky nimž ztratili vedení, je třeba tým pochválit za velkou bojovnost. Mukerdjee byl v brance spolehlivý, v obraně se rozehrál ke skvělému výkonu Lhendup, spolehlivý byl i Sumatra. Ve středové řadě zářil Chcang, útok táhl hlavně Lepcha. Naymal Khal měl  rovněž skvělé momenty, indispozice ve druhé půli jej posadila na lavičku 20 minut před koncem.
Bermudy byly důstojným soupeřem zejména v první půlhodině. Pak se už projevila větší herní vyspělost Sikkimu, ale přesto za bojovnost zaslouží mužstvo pochvalu. Dobře zahrál v obraně Kelvin, dařilo se i Lesliemu a Rooniemu, který byl stálým nebezpečím pro branku Sikkimu.
Rozhodčí Moulin potvrdil, že patří k těm lepším. Nedopustil se žádné podstatné chyby a obě mužstva s ním vyslovila spokojenost.
90´   Zápas se už jen dohrává. Hráči obou týmů se v dusném odpolednu vydali ze všech sil a čekají jen na závěrečný hvizd rozhodčího Moulina. Ještě se ale dohrávají dvě nastavené minuty.
87´   Poněkud kuriózní situace. Za domácí se chystá nastoupit do hry Hopkirk místo Derricka, ale čtvrtý rozhodčí jej posílá zpět na střídačku. Hopkirk měl údajně nepovolené kolíky na kopačkách, takže střídání se nakonec nebude konat.
85´ X Střídá i Sikkim, namísto Linthiho přichází Lattam.
84´ X V domácím týmu nastupuje místo Charlestona Pittkin.
84´ !!! Sikkim právě střílí branku! Simpson prohrál souboj s Lhendupem a obránce Sikkimu po sóle přes půl hřiště měl ještě dost sil na zakončení a překonává šajtlí Jenkinse. Stav zápasu je 2:4 a zdá se být rozhodnuto.
82´ X Sikkim střídá. Odchází Lompak, přichází Prakottri.
80´   Lepcha je při chuti, další projektil z jeho kopačky míří na Jenkinse, tentokrát ale míč dostal opačnou faleš a vytočil se mimo tyče.
77´   Sikkim opět pevně drží otěže zápasu ve svých rukou. Nebezpečně vypálil Turbo Lepcha, Jenkins ale skvěle vyrazil a obrana odvrací.
74´   Další pokus domácích o vyrovnání končí skvělým obranným zákrokem Bhangutty, který skluzem odvrátil před dotírajícím Grappym.
70´ X Naymal Khal ukazuje, že to dál už nepůjde, střídá jej Taipchung.
70´ !! Po přestávce se pokračuje. Zničeho nic se před Mukerdjeem ocitl nehlídaný Grappy, jeho střelu Mukerdjee vyráží přímo na nohu Roonieho, který posílá zblízka ránu do tyče!
69´   Tempo hry poněkud pokleslo. Přece jen i po přeháňce je stále dusno a hráčům obou mužstev docházejí síly. Rozhodčí proto na dně minuty přerušil hru a povoluje občerstvení.
65´   Hra je přerušena, na trávníku zůstal ležet Naymal Khal. Postihly jej zřejmě křeče. Po ošetření pokračuje ve hře, ale zdá se, že mu pohyb činí potíže.
61´ X Trenér domácích reaguje okamžitě. Stahuje ze hřiště Davidsona a na hřiště vbíhá Watson.
61´ !!! Sikkim právě střílí branku! Chcang vystihl špatnou přihrávku Davidsona, obešel i Derricka a ocitl se sám před Jenkinsem. Poradil si zkušeně a posílá Sikkim do vedení. Stav zápasu je 2:3.
58´   Lompak posílá přesnou přihrávku na nabíhajícího Naymal Khala, ale obránce domácích Black je rychlejší a malou domů uklidňuje na chvíli situaci.
54´   Domácí se nemohou vymanit z tlaku Sikkimu a spoléhají na dlouhé nákopy na nabíhajícího osamělého Simpsona. Ale ten je dobře střežen, Lhendup si v obraně počíná jako zkušený matador.
52´   Převaha Sikkimu je stále výraznější, na branku Jenkinse letělo několik střel za sebou. Střely Lepchi a Nangapara obrana zblokovala, další rána Chcanga letěla nad branku.
49´   Sikkim dává najevo svou větší herní vyspělost, kombinuje v blízkosti pokutového území Bermud a obrana se musí mít na pozoru.
46´   Druhý poločas začal a zdá se, že hosté budou pokračovat v podobném trendu, jako v závěru první půle. Brzy se dostal ke střele Naymal Khal, ale střílí nad branku.
  * V poločasové přestávce se snesla na stadion dešťová prudká přeháňka, ale už se vyjasnilo a trávník to nijak výrazně nepoznamenalo. Obě mužstva už nastupují ke druhému poločasu, zdá se, že ke střídání zatím nedošlo.
  * Viděli jsme rušný a kvalitní fotbal. Hraje se otevřená partie, obě mužstva se snaží útočit a na obou stranách bylo k vidění několik slibných šancí. Padly čtyři góly, což se jistě divákům muselo líbit.
45´   Black, který fauloval střelce gólu, je ještě potrestám žlutou kartou a vzápětí rozhodčí Moulin píská konec prvního poločasu.
45´ !!! Sikkim právě střílí branku! Další roh byl už pro domácí pohromou. Nangapar rozehrál nakrátko na Turbo Lepchu, ten našel Naymal Khala a jeho dělovka rozvlnila síť. Naymal Khal byl při střele faulován, přesto dokázal poslat míč do sítě. Je vyrovnáno na 2:2.
42´   Hráči Sikkimu by rádi vyrovnali ještě do konce poločasu. Black v nouzi odkopl míč na roh, který bleskově rozehrál Nangapar, ale hlavu nabíhajícího Lepchi nenašel.
39´   Táhlá střela Lhendupa zasvištěla těsně nad břevnem Jenkinsovy branky a Jenkins si hodně zhluboka vydechl.
35´   Hraje se opět víc na polovině domácích. Středová formace Sikkimu kombinuje na polovině soupeře, domácí se marně snaží dostat k míči. Až nepřesná přihrávka Linthiho na Nangapara vysvobozuje domácí, kteří si mohou vydechnout.
31´   Sikkim byl na chvíli zaskočen vývojem zápasu, ale zdá se, že opět nachází svou tvář. Sumatra odzbropjil Simpsona a posílá dlouhý míč na Naymal Khala, který zdálky prověřuje Jenkinse. Sikkim získává roh.
27´   Krátce po rozehrání fauluje zbytečně Chcang Roonieho a vidí od rozhodčího žlutou kartu.
27´ !!! Bermudy právě střílí branku! Autové vhazování bleskově rozehrál Grappy na Derricka, ten se kličkou zbavil Sumatry a polovysokou střelou k tyči překonal Mukerdjeeho. Stav zápasu je 2:1.
24´   Na druhé straně se dostal k dlouhému výkopu Mukerdjeeho Naymal Khal, snaží se proniknout k domácí brance, ale rychlejší je Black, který odkopl do bezpečí.
22´   Otěže zápasu přebírají domácí fotbalisté. Sikkim vyklidil střed pole a obrana má dost práce s častými pokusy domácích o kolmou přihrávku na nabíhající hráče. Grappy se dostal k míči dřív, než Mukerdjee, ale zasáhl vracející se Swaling a zažehnal nebezpečí.
20´   Na gólu se částečně podepsal Linthi, který pozdě vyběhl z obranné linie, takže o ofsajd nemohlo jít.
19´ !!! Bermudy právě střílí branku! Po levé straně pomalu postupuje Charleston, v pravou chvíli posílá přesnou kolmici na nabíhajícího Roonieho a zatímco obránci Sikkimu se obracejí na asistenta rozhodčího tázavými pohledy, Roonie sám před brankářem neváhá a posílá míč k tyči. Je vyrovnáno na 1:1.
15´   A další šance Bermud. Po rozehraném přímém kopu střílí zdálky Derrick, Mukerdjee musel vytáhnout zákrok a vyráží na roh.
13´   Pozor! Sumatra ztrácí míč a po přihrávce Simpsona se řítí na Mukerdjeeho Roonie. Naštěstí pro hosty míjí z dobré pozice branku. Ale pro obranu Sikkimu to bylo varování.
  Vedoucí gól jakoby hosty uklidnil. Drží míč na vlastní polovině a snaží se vylákat soupeře z obranného postavení. Ale Bermudy se drží své taktiky, vidíme poněkud nezáživnou partii zápasu.
!!! Sikkim právě střílí branku! Swaling vybojoval míč v souobji s Kurtweilem, vyslal kolmici do běhu Nangaparovi, ten nijak nevymýšlel a ranou z hranice pokutového území střílí první gól zápasu. Stav je 0:1.
  Zápas začal, výkop mají hráči Sikkimu. Po několika přihrávkách na vlatní polovině posílá Lompak dlouhý pas na křídlo do běhu Naymal Khalovi, který vybojoval hned po několika sekundách autové vhazování.
-1´ * Rozhodčí to sem neměli daleko, přijeli z Guadeloupu. Píšťalky se ujme 39letý Moulin.
-6´ * U Bermud je možná překvapením nasazení mladých Kurtweila a Grappyho, spoléhá se na zkušenost Derricka v obraně, Leslieho ve středové řadě a Simpsona jako zakončovatele. Sikkim spoléhá na osvědčené opory, jedinou výjimkou je mladík Lhendup na levém kraji obrany.
-10´ * Podívejme se na sestavy obou týmů.
Bermudy: Jenkins - Kelvin, Derrick, Charleston, Black - Kurtweil, Leslie, Davidson - Simpson, Roonie, Grappy.
Sikkim: Mukerdjee - Bhangutta, Swaling, Sumatra, Lhendup - Lompak, Chcang, Linthi - Naymal Khal, T. Lepcha, Nangapar.
-15´ * Vítejte u online přenosu z prvního kola kvalifikace o postup na mistrovství světa. V bermudském Hamiltonu se dnes střetnou Bermudy a Sikkim. Mírným favoritem jsou hosté ze Sikkimu, kteří by chtěli přivést z Bermud všechny body a úspěšně tak zahájit šestikolový maraton kvalifikačních bojů. Bermudy by rády využily výhody domácího prostředí i zkoušenosti několika legionářů v týmu. V Hamiltonu panuje dusné počasí, zdá se, že se nevyhneme dešti.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery