Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Andaman Super League - 7. kolo

publikováno 15.04.2015

Vedoucí tým Eleven Shooters opět na domácí půdě nezvítězil, když nedokázal přehrát výbornou obranu Rutlandu. Hráči hostí šli překvapivě do vedení v 14. minutě, kdy svou první ligovou branku vstřelil mladý obránce Zhaba. Ten si skvěle naběhl na rohový kop Jajakeleho a hlavičkou překonal bezmocného Rawiho. Pak už byla převaha na kopačkách domácích, kteří z ní vytěžili vyrovnání. Postaral se o ně hlavou obránce Utnaprasiknarane, když vyhrál souboj s málo důrazným Puttaswamdrayanem. Ještě do poločasu mohli domácí stav otočit, ale Komdapochchuni ve vyložené pozici nedokázal překonat Seru. Brankář Rutlandu se ještě několikrát blýskl i ve druhé půli a výrazně Rutlandu pomohl k zisku bodu ze hřiště vedoucího mužstva tabulky.

Ztrátu vedoucího týmu nedokázal využít druhý Sentinel. Jets na domácím hřišti hostili Garacharamu a v utkání byli favoritem. Ale zápas se jim vůbec nevydařil. Dobře bránící soupeř zahustil střed hřiště a hrozil z nebezpečných brejků. Ve 20. minutě utekl domácí obraně Pamuwagir a s přehledem poslal míč za záda Prdivadiry. Převaha domácích byla platonická, ve druhé půli navíc frustrovaní hráči Jets začali hrát hodně nečistě, což zkušenýrozhodčí Uttrum trestal žlutými kartami. Po hodině hry domácí obrana opět propadla a Kamdesh podruhé překonal bezmocného Prdivadiru. Závěr utkání přinesl hodně emocí, což domácím nijak nepomohlo, naopak kouskování hry vyhovovalo hráčům Garacharamy, kteří mohli ještě náskok zvýšit, ale střídající Tondasheri v šesté minutě nastavení netrefil prázdnou branku. Garacharama na jaře i díky dobré formě brankáře Bridrihaprasanyho dosud neinkasovala a bodově se už dotáhla na Sentinel. 

Mužstvem jara je znovuprobuzený tým z hlavního města Port Blair Uppers. Na podzim to byla mizérie se ziskem pouhého bodu, na jaře Uppers dokázali vyhrát na hřišti vedoucích Shooters a tentokrát si vyšlápli na třetí Nachuge. Domácí byli od začátku jasně lepší a už do poločasu získali tříbrankový náskok, když se postupně do Jaragoorovy sítě trefili Trichupandraswamy, Drytt a Uchchiprasane. Přesto hosté z ojedinělých protiútoků zahrozili a Uppatlaney dvakrát orazítkoval břevno. Druhý poločas začal tím, že čerstvý reprezentant Uppatlaney potřetí orazítkoval brankovou konstrukci, pak už ale opět měli více ze hry domácí a po hodině hry Uddaprawinandra zvyšoval už na 4:0. Nachuge už se nezmohlo ani na náznaky šancí a domácí vysoké vítězství s přehledem uhájili.

Eleven Shooters - Rutland Snakers  1:1 (1:1) /+1/

14. Zhaba 0:1, 35. Utnaprasiknarane 1:1

Port Blair Uppers - Nachuge Typhoons  4:0 (3:0)

13. Trichupandraswamy 1:0, 27. Drytt 2:0, 39. Uchchiprasane 3:0, 59. Uddaprawinandra 4:0

Sentinel Jets - Garacharama FC 0:2 (0:1) /+1/

20. Pamuwagir 0:1, 57. Kamdesh 0:2

1. Eleven Shooters 7 5 2 0 15:9 17
2. Sentinel Jets 7 2 3 2 12:13 9
3. Garacharama FC 7 2 3 2 10:11 9
4. Rutland Snakers 7 2 2 3 11:12 8
5. Nachuge Typhoons 7 2 2 3 14:16 8
6. Port Blair Uppers 7 2 1 4 10:11 7

Střelci:

4 - Biraneshtra (ELE), Swinshahshahan, Uddamalakolabundy, Uppatlaney (NACH), 

3 - Utnaprasiknarane (ELE), Ogogo, Param (SEN), Kamdesh, Papanjanmandarin (GAR), 

Příští kolo:

Rutland - Sentinel

Garacharama - Port Blair Uppers

Nachuge - Eleven Shooters

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery