Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Livescore

Rejhotice - Přemyslov

publikováno 11.04.2015

Rejhotice 2:2 (0:2)    /+1/ Přemyslov

 

  * Z Rejhotic se loučíme a přejeme příjemný zbytek dne. Příští přenos se plánuje na sobotu 18. dubna, kdy se hraje zápas prvního kola kvalifikace na MS Bermudy - Sikkim. Nashledanou za týden.
90+2´   Konec utkání. V nastavení se už nic nestalo, obě mužstva odcházejí ze hřiště s pocitem spokojenosti. Rejhotice dokázaly po zlepšeném výkonu zlikvidovat dvougólovou ztrátu, Přemyslov získal venku cenný bod, což je určitě dobrý počin. Zápas měl jako celek dobrou úroveň, měl dva rozdílné poločasy. V prvním byl lepší Přemyslov, ve druhém Rejhotice.
90´   Nastavovat se budou dvě minuty, domácí se ještě pokoušejí dostat k zakončení, ale Přemyslov je stažen před branku a zdá se, že i bod ze hřiště soupeře bere. Přestože vedl už 2:0.
87´ !!! Rejhotice právě střílí branku! Catchman fauluje Zolu, který byl v dobré pozici. Přímý kop si postavil Podrazil a přesnou střelou kolem zdi nedal Zemákovi šanci. Je vyrovnáno na 2:2.
85´ X Střídají i domácí. Čejku vyprovází ze hřiště potlesk diváků, na jeho místo přichází Grünfelder.
82´ X Hosté střídají. Svobodu nahradil Palanda.
81´   Přemyslov se pokouší o rychlý protiútok. Míč letí na nabíhajícího Masálka, který se sice dostal přes Zikmunda, ale pustil si míč příliš daleko a Kráva včasným vyběhnutím zabránil možné pohromě.
79´   Další akce Rejhotic. Zprava centruje Páník, ale Zemák je u míče dřív, než Čejka a bere mu míč prakticky přímo z hlavy.
76´ X Trenér Kráva se rozhodl posílit útok. Stahuje Davidsona, kterého nebylo příliš vidět, přichází Artur Šopa.
73´   Pěkná akce domácích po levé straně. Podrazil se dostal kolem Catchmana, našel Čejku, který ještě hledá Zolu. Ale přihrávka putovala na paty Zoly a Žofek razantním odkopem zažehnává nebezpečí.
70´   Přemyslov už jen brání, hraje se stále na jeho polovině. Ale domácím chybí přesná finální přihrávka. Ukazuje se, že Zolovi chybí vpředu Žák, který dnes nemohl nastoupit. S Čejkou to přece jen není ono.
66´ !!! Rejhotice právě střílí branku! Zola lehce obešel Žofka, který jakoby si neuvědomil, že už je na hřišti, našel nabíhajícího Páníka, který z úhlu ranou na bližší tyč překonal Zemáka. Rejhotice snižují na 1:2.
64´ X Pavel Jura nemůže pokračovat, při skluzu si zřejmě natáhl sval. Na hřiště vbíhá Žofek.
62!   Do velké šance se dostal Čejka. Po pěkné přihrávce Zoly se vyhnul P. Jurovi, který se jej snažil zastavit skluzem, dostal se ke střele z dobré pozice, ale Zemák skvělým zákrokem zachránil.
60´ * Za příjemného slunečného počasí si našlo cestu na derby 366 platících diváků.
58´   Opět se dostal ke střele Páník. Tentokrát byla jeho rána nepřesná, ale Zemák si oddychl, když skončila mimo branku
55´   Přemyslov se již více zaměřuje na obranu. Pokus Svobody vysunout Masálka vyzněl do ztracena, míč putuje do země nikoho a Trpaslík má dost času založit další akci Rejhotic.
51´   Rejhotice začaly druhý poločas mnohem aktivněji, hraje se víc na polovině soupeře, jen chybí lepší zakončení. Baloun střílí zdálky nepřesně.
47´   A je to právě Páník, který si narazil s Balounem a proniká po pravé atraně. Dostal se dokonce ke střele, ale byla slabá a neohrozila Zemáka. Je to ale první přímá střela Rejhotic na branku.
46´ X Do druhého poločasu už nenastupuje domácí Šeřík, místo něj se pokusí oživit hru Rejhotic Páník
  * Viděli jsme poločas s nečekaným průběhem. Domácí favorit se nedostal do pořádné šance, hostující Přemyslov překvapil aktivní hrou, častou střelbou i dobře pracující obranou. Uvidíme, jestli se domácí představí po změně stran v lepším světle.
45´   Krátce po rozehrání zajel Čejka do kotníků Sladovníka a je odměněn žlutou kartou. A hned po následujícím rozehrání přímého kopu rozhodčí Cap končí první poločas.
45´ !!! Přemyslov právě střílí branku! Tentokrát to Masálkovi už vyšlo. Z levé strany se dostal do vápna, posadil si na zem Šeříka, obešel i Krávu a do prázdné branky střílí druhý gól Přemyslova. Stav zápasu je 0:2.
41´ !! Neúnavný Masálek se opět dostal do obrovské šance! Obešel Trpaslíka a ocitl se sám před Krávou. Jeho střela však míří do tyče a odražený míč Kráva zalehl.
39´   Svoboda se dostal po pravé straně k centru, nachází hlavu Masálka, který posílá míč do sítě, ale vzrušení je zbytečné. Svoboda se dostal s míčem už za brankovou čáru a tak se odkopává od Krávovy branky.
35´   Dlouho se nic nedělo, diváci začínají být netrpěliví a na adresu domácích se začíná ozývat pískot. Reaguje Baloun, který ze 40 metrů napřáhl ke střele, ale míč končí vysoko nad brankou a končí v lese.
31´   Hra teď probíhá většinou ve středu hřiště, míč mají na kopačkách sice víc domácí hráči, ale zatím se nedostali ke střeleckému pokusu. Na druhé straně střílí zdálky Catchman, Kráva vyrazil daleko do pole, ale hosté se opět dostali k míči a Zachrník se pokusil z velké dálky překvapit Krávu. Míč však míří daleko vedle branky.
26´   Rejhotice získaly první roh. Míč z kopačky Zoly směřuje na hranici pokutového území, kde si ale nerozuměl Čejka s Podrazilem a je z toho rychlý protiútok Přemyslova. Končí naštěstí pro domácí nepřesnou přihrávkou na Masálka a Kráva si v klidu doběhl pro míč.
24´   Další střela letí na domácí branku. Vyslal ji Sladovník a Kráva si oddychl, když střela míří nad branku.
20´   Nečekané vedení Přemyslova je zcela zasloužené. Rejhotice se stále nemohou dostat do šance, obrana Přemyslova pracuje na jedničku a hraje se stále častěji na domácí polovině díky dobré práci středové řady.
18´ !!! Přemyslov právě střílí branku! Marek Jura obešel Trpaslíka, našel před brankou volného Masálka, který kolem brankáře posílá míč do sítě. Přemyslov se dostává do vedení, stav je 0:1.
16´ ! Velká šance Přemyslova! Po kolmici Masálka se dostal před brankáře Sladovník, z vyložené šance střílí přesně k tyči, ale Kráva se vyznamenal a konečky prstů vytěsnil míč mimo branku.
13´   Rejhotice kombinují kolem půlící čáry, snaží se najít skulinku v dobře postavené obraně Přemyslova. Podrazil posílá pas na nabíhajícího Pernera, ale toho zastavil praporek asistenta rozhodčího.
10´   Po dalším útoku Přemyslova zakončil zdálky Catchman, jeho střela letěla jen těsně nad brankou Krávy.
  Rejhotice se nemohou dostat k vážnějšímu ohrožení soupeřovy branky. Baloun se snaží poslat do uličky míč Zolovi, ale ten je dobře střežen.
  Zápas začal poněkud nečekaně. První vážnější akci vyprodukovali hosté. Masálek se dostal na dostřel Krávy, jeho střela domácího brankáře prověřila.
* Rejhotice jsou po devíti kolech na pěkném třetím místě, Přemyslov zůstává poslední, přestože v posledním kole doma porazil Vernířovice 4:1.
Domácím chybí zraněný Žák, Přemyslovu nemocný Bábovka.
  Rozhodčí Cap už přivedl obě mužstva na hřiště, zápas právě začal.
-5 * Vítejte u online přenosu z ligového utkání 10. kola 1. ligy Moravy mezi Dynamem Rejhotice a FC Přemyslov.
Domácí nastupují v této sestavě: Kráva - Šeřík, Derrick, Zikmund, Trpaslík - Baloun, Davidson, Podrazil -Zola, Čejka, Perner.
Hosté: Zemák - O. Jura, Catchman, P, Jura, Zachrník - Svoboda, M. Jura, Nasri - Masálek, Sladovník, Smätana.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz