Úvod » Livescore

Sparta Temenice - FC Tamarin

publikováno 04.04.2015

Temenice 3:1 (1:1) Tamarin

 

  * Pro dnešní dopoledne je to z Temenice všechno, další online přenos bude z ligy. Za týden to bude přenos z derby Rejhotice - Přemyslov. Loučíme se a přejeme příjemné prožití Velikonoc.
  * Diváci viděli skvělý fotbal a velké drama. Temenici se podařilo dosáhnout potřebných tří branek a vybojovat si postup mezi poslední čtyři týmy poháru. Zatímco domácí slaví postup, hosté se zklamaně trousí do kabiny. Až do 87. minuty drželi postupový výsledek, nakonec ale neustáli domácí smršť a zbývá jim jen zklamání, v poháru končí.
90´   Nastavují se tři minuty, domácí drží míč a nedávají soupeři žádnou šanci. U rohového praporku vidíme jen obvyklý taneček domácího Kukačky a Krasíka kolem míče, Tamarinští situaci řeší faulem na Kukačku a situace se opakuje. Nakonec rozhodčí píská a ukazuje do středu hřiště. Je konec zápasu a radost domácích je obrovská.
89´ X Taktické střídání domácích, odchází Moshushu, přichází Hušbák.
88´   Ntawarulikula se hned snaží prověřit Haška, ale vystřelil ukvapeně a nepřesně.
87´ X Tamarin střídá, Jana Rosníka střídá Ntawarulikula.
87´ !!! Temenice právě střílí branku! Roh rozehrál Pihávek na Tambu, který místo střely udělal kličku Hussainovi, přiťukl Krasíkovi a jeho přesná střela skončila v horním růžku Arnouovy branky. Temenice vede 3:1 a v této chvíli postupuje!
86´   Po rohu střílí zdálky Tamba, dnes nejlepší hráč na hřišti. Jeho sttřelu sráží obrana na roh.
85´   Nápor Temenice sílí. Do vápna se probil Kukačka, jeho střelu srazil Cotte jen k Pihávkovi, ten sice nestačil vystřelit, ale vybojoval roh.
83´ XX A střídání už je tady. Temenice střídá hned dvakrát, posiluje ofenzívu. Místo Honzíka přichází Linec, místo Matěje Kozlíka třetí útočník Pihávek.
80´   Hraje se stále na polovině Tamarinu, obrana zatím odolává. Zdá se, že Temenice bude brzy střídat. Rozcvičuje se trojice náhradníků. Tamba opět zdálky prověřuje Arnoua, ale tentokrát letěla jeho rána daleko vedle.
76´   Temenici stále chybí k postupu jeden gól a hráči se ze všech sil snaží v závěrečném náporu dostat se na kobylku pozorné obraně. Hussain právě ukázal, že je zdatným náhradníkem, nepustil ke střele nabíhajícího Krasíka.
72´ X A Tamarin střídá podruhé. Kwanu odchází, na hřišti se objevuje Hussain.
72´ !!! Temenice právě střílí branku! Zpětnou přihrávku Timoreho na Kwanu zachytil Tamba, dostal se na hranici šestnáctky a technicou atřelou pod břevno posílá Temenici do vedení 2:1
71´   Další centr směřuje na branku Arnoua, který musel míč směřující pod břevno vytáhnout na roh. Po rohu netrefil branku  Kukačka.
68´   Temenice se nadechuje k dalšímu náporu. Po pěkné kombinaci se dostal do dobré pozice Martin Kozlík, ale včas zasáhl nový muž na hřišti Twang. Temenice ale získala roh a na rohy vede v této chvíli 10:1.
64´ X Máme tu první střídání. Hosté posilují defenzivu, místo Zizzou přichází Twang.
62´   O vzruch se postaral Krasík, který dal jesličky Nomsonovi, otočil se a svoji parádičku zopakoval. Vzápětí jej fauloval Rebet a dochází k menši strkanici mezi Krasíkem a Kozlem na jedné a Nomsonem a Rebetem na druhé straně. Rozhodčí Bryne zůstal nad věcí a po chvíli se může pokračovat.
59´   Hra se poněkud uklidnila. Odbývá se teď daleko od obou branek, do hry se vkrádá nepřesnost v přihrávkách.
54´   Pokus Tamarinu. Po dlouhém pasu Cotteho svádí běžecký souboj Naymal Khal se Šavrdou, domácí hráč je ale přece jen rychlejší a odvrací do bezpečí.
52´   Tamba se odhodlal ke střele z dobrých 28 metrů, pozorný Arnou vyráží na roh. Po rohu se dostává k hlavičce Moshushu, ale míří nad branku.
48´   Ve druhé půli jsou opět aktivnější domácí. Zejména pravá strana Honzík - Tamba se snaží o průniky po křídle a obrana Tamarinu má dost práce s pohlídáníj prostoru před brankou, kam si nabíhají útočníci.
46´   Začíná druhý poločas. Trenéři ponechávají na obou stranách stejné sestavy, jako v prvním poločase.
45´   Rozhodčí Bryne ukončil první poločas. Diváci viděli výborný fotbal. Hrálo se za převahy Temenice, ale i Tamarin se občas dostal k ohrožení domácí branky a z jedné akce získal důležité vedení. Domácím nyní k postupu chybí dvě branky, uvidíme, jestli se jim podaří ve druhém poločase svou převahu zužitkovat.
44´   Blíží se poločas, domácí by se rádi ještě před přestávkou dostali do vedení, ale Tamarin  už drží míč a zdá se, že do přestávky se už nic podstatného nestane.
40´   Sparta je po vyrovnání opět při chuti a obléhá branku Arnoua. Ale nikdo se nemůže dostat do střelecké pozice, obrana Tamarinu je dobře zkoncentrovaná.
37´ !!! Temenice právě střílí branku! Kukačka vybojoval míč, našel Kozla, který si potáhl míč po křídle, vrátil Kukačkovi a ten se nerozpakoval a po zemi trefil přesně k tyči! Je vyrovnáno na 1:1.
35´   Domácí k postupu potřebují vstřelit nejméně tři branky. Diváci to vědí a ženou své oblíbence do útoku. Tamba zdálky prověřil Arnoua, který se musel hodně natáhnout.
32´   Temenice se po inkasovaném gólu nemůže dostat do tempa. Rebet obchází Matěje Kozlíka, dostává se ke střele, ale Hašek bez problémů chytá.
28´ !!! Tamarin právě střílí branku! Rohový kop zahrál Nomson a našel přesně hlavu Rebeta, od níž putuje míč do domácí sítě. V obraně ale propadl Volf, který nechal Rebeta zcela volného. Tamarin se dostává do vedení 0:1.
27´   Honzík zaváhal na půlící čáře a do nebezpečného útoku se dostává Zizzou. Jeho přihrávku na volného Naymala Khala na poslední chvíli zachytil Tamba a odkopává na roh.
25´   Opět pohledná akce domácích. Míč putuje po ose Krasík - Matěj Kozlík - Kukačka k Martinu Kozlíkovi, toho odzbrojil Cotte. Domácí se dožadují odpískání faulu, ale Bryne naznačuje, že se nenechá ošálit. Pokračuje se ve hře.
23´   Jan Rosník se dostal po dlouhém nákopu Mouseleho k hlavičce, ale míč směřuje obloučkem přímo do náruče Haška.
20´   Diváci se baví novinkou, která se v Temenici objevila poprvé: Bryne vytáhl sprej a vyznačil, kam se má postavit zeď. Přímý kop zahrává Kwanu, poslal míč nejen přes zeď, ale i přes branku.
19´   Dlouhý výkop Arnoua zachytil Naymal Khal a snaží se projít atředem hřiště. Obešel Šavrdu, ale přes Volfa se nedostal. Nicméně rozhodčí píská faul, Tamarin má výhodu přímého kopu.
15´   Po centru Tamby hlavičkuje Martin Kozlík, Arnou vyráží na roh. Kukačka po rohu pálí z voleje, ale jeho bomba míří do oblak. Diváci jsouu ve varu, odměňují aktivní hru Sparty potleskem a skandováním.
13´   Další velký závar před brankou hostí. Z dobré pozice vypálil Krasík, Arnou s námahou vyrazil. Dorážku Matěje Kozlíka vyráží z branky Mousele a další střela Kukačky letí už mimo. Hosté si zhluboka oddechli.
10´   Poprvé se ke slovu dostává i Tamarin. Timore se snaží vyslat do úniku Naymal Khala, Volf však jeho úmysl přečetl a je u míče dřív. Temenice rozehrává další akci.
  Tamarin se jen brání, další útok táhne opět Honzík, ke střele se zdálky odhodlal Volf, Arnou měl dost práce, ale nadvakrát si s jeho střelou poradil.
  Domácí jsou při chuti, ke střele se dostává Tamba, jeho projektil sráží Arnou na roh. Po rohu nebezpečně střílí Kukačka, jen těsně míjí branku.
  Zápas začal. Výkop měl Tamarin, ale Nomsona obral o míč Honzík, narazil si s Krasíkem a už uhání po pravé straně kupředu. Jeho centr stahuje Arnou před dobíhajícím Moshushu.
-1´ * Rozhodčím utkání je zkušený Bryne ze Špicberků, který již přivádí obě mužstva na hrací plochu.
-5´ * Sestavy obou soupeřů:
Temenice: Hašek - Honzík, Tamba, Volf R. Šavrda - Krasík, Matěj Kozlík, K. Kozel - T. Kukačka, Martin Kozlík, Moshushu.
Tamarin: Arnou - Mousele, Cotte, Zidi, Kwanu - Timore, Rebet, Nomson - Naymal Khal, Jan Rosník, Zizzou.
-15´ * Příjemné dopoledne všem příznivcům karetního fotbalu. Vítejte v Temenici, kde se za pár minut začne odvetné utkání čtvrtfinále Poháru FIFAC mezi domácí Spartou a mauritijským Tamarinem. V prvním utkání na Mauritiu zvítězil Tamarin nejtěsnějším poměrem 1:0, o napětí tedy bude postaráno. V Temenici je slunečné, ale mrazivé počasí, teplota se jen pomalu přehupuje přes nulu. Umělý povrch je v perfektním stavu, diváci se scházejí v hojném počtu, snad uvidíme i dobrý fotbal.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery