Úvod » Livescore

Mafutseni Ngwanes - Geyzing Glaciers

publikováno 02.04.2015

Ngwanes 4:2  (4:0) /+1/ Glaciers

 

  * Pro dnešek je to z Mafutseni všechno, další online přenos bude v sobou dopoledne ze zápasu Sparta Temenice - FC Tamarin. Přejeme dobrou noc!
90+3´ * Konec zápasu. Zatímco domácí hráči zklamaně opouštějí trávník, hosté se mohou radovat. Při své první účasti v Poháru FIFAC se dostali do semifinále, což čekal málokdo. Po nevydařené prní půli se tým dokázal neuvěřitelně zvednout a druhý poločas odehrál ve velkém tempu. Byl jasně lepším týmem a postup si vybojoval zaslouženě. Ngwanes se už už viděli v semifinále, ale ve druhé půli jakoby soupeře podcenili a nedokázali zachytit jeho výrazné zlepšení. Výsledkem byly dva góly v síti Kaliby a vyřazení. Je sice pravda, že před zápasem dával málokdo týmu naději, ale po poločase bylo trestuhodné, jak se mužstvo doslova sesypalo a letošní účast v Poháru pro posledního zástupce Svazijska končí.
90+1´ ! Tříminutové nastavení začalo pokusem Blacka skoro z půlící čáry, Deva jen sleduje, jak míč shora olízl břevno!
89´ X Poslední střídání Glaciers. Odchází Srawasidorakwe, kterého ve druhé půli nebylo příliš vidět, přichází Namgyapa.
87´ X Dembeleh odchází, jeho místo zaujal Black.
87´ !!! Glaciers právě vstřelili branku! Střídající Bharati nikam nespěchá a snaží se držet míč u postranní čáry. Najednou však posílá pas na nabíhajícího Hathiho, který se prosmýkl kolem Dembeleha a podél brankáře skoruje. Stav zápasu je 4:2 a je prakticky rozhodnuto.
84´ XX Glaciers podruhé střídají. Odchází Rumbat, který toho naběhal víc než dost, přichází Bharati.
A střídají i Ngwanes.Odchází Webb, posílit útok se pokusí Lowu. Není to ale příliš pozdě?
83´   Ngwanes se snaží dostat do gólové šance, Střídající Batunga posílá do úniku Rosníka, ale Surman byl rychlejší.
81´ X Trenér Ngwanes se konečně rozhodl střídat. Namísto Ogwu přichází středopolař Batunga.
79´   Hra je poněkud rozháraná, na obou stranách je k vidění dost nepřesných přihrávek. Diváky pobavil Jiří Rosník, který z půlící čáry vyslal nepřesnou přihrávku na nabíhajícího Webba, ale dlouhý míč trefil jen rohový praporek.
75´   Pokus o rychlý brejk za strany domácích. Tulu ale nemá dost sil a vracející se Nyinchol nebezpečí zažehnal.
73´ !! Obrovská šance Glaciers! Rumbat po ideální přihrávce šel sám na brankáře, obešel jej a poslal ještě přihrávku před prázdnou branku nabíhajícímu Nyincholovi. Ten ale nepochopitelně místo uklizení míče do prázdné branky ještě hledal Rumbata, kterému vzal míč na poslední chvíli vracející se Kaliba. Mohlo být rozhodnuto.
70´   Další pěkný pokus hostí. Nyinchol posílá dloluhý křižný pas přesně do běhu Rumbatovi, ten se dostal do vápna, kde jej odzbrojil vybíhající brankář Kaliba.
66´   Ngwanes to ještě nevzdávají. Rosník vybojoval roh a Ngwanes zahrávají hned serii tří rohových kopů za sebou. Poslední z nich končí ranou Webba asi z 22 metrů, která ale končí daleko mimo branku.
62´   Další pěkná akce Glaciers. Hathi si obhodil Mhlagu, dostal se ze strany k centru a obrana s vypětím všech sil odvrací před dobíhajícím Rumbatem.
60´ X Máme tu první střídání. Za Newsinga, který poněkud kulhá, nastupuje Nyinchol.
58´   A nutno dodat, že gól byl zcela zasloužený. Glaciers opravdu hrají úplně jinak, než v první půli a svého soupeře začínají přehrávat.
55´ !!! Glaciers právě vstřelili branku! Riberi se krásně uvolnil přes Ogwu a rázem jdou hosté do přečíslení dva na jednoho. Riberi ideálně přihrál Ringdupovi, který lehce podél brankáře skoruje. Glaciers snižují na 4:1 a rázem je vše jinak - dostali se opět do celkového vedení v součtu obou zápasů.
53´   Hathi vysunul Riberiho, který pálí z hranice vápna. Ale všechno je zbytečné, pomezní má praporek nahoře a zloba Riberiho je marná.
50´   Ale změnila se zcela hra Glaciers. Mužstvo hraje v daleko větším tempu, hráči se tlačí dopředu a snaží se stále vybojovat si střeleckou pozici. Pěkně zdálky vypálil Riberi, jen těsně minul a Kaliba si oddechl.
48´ * Dívám se, zda nedošlo o přestávce k nějaké změně, protože se na obou stranách rozcvičovalo několik hráčů. Ale zdá se, že ani jeden trenér zatím ke změně nesáhl.
46´   Začíná druhý poločas. Výkop mají hosté a začínají pěkně zostra. Rovnou ze středového kruhu posílá Chhettri pas na pravé křídlo, po kterém se řítí k soupeřově brance Rumbat. Nedokázal si ale dobře zpracovat míč a domácí mohou vhazovat aut.
45+2´ * První poločas skončil. Domácí tým v něm podal velmi dobrý výkon a zlikvidoval čtyřgólovou ztrátu z prvního utkání. Hosté působili poněkud ospalým dojmem, nestačili domácím v rychlosti a ke střele na branku se dostávali jen sporadicky.
Druhý poločas začne asi za 14 minut.
45´   Nastavují se dvě minuty, zdá se ale, že se už nic podstatného do poločasu nestane.
44´   V držení míče jsou Glaciers a hledají možnost, jak se dostat do gólové šance. Obrana Ngwanes je ale dobře postavena a jakýkoliv pokus o cokoliv bezpečně hlídá.
41´   Další pokus Hathiho už nebyl tak přesný, skončil vedle levé tyče Kalibovy branky.
38´ ! Konečně se ke slovu dostávají i hráči Glaciers. Rumbat posílá uličku Hathimu, který ale z dobré pozice střílí jen do brankáře. Byla to první přímá střela hostí na branku.
34´ !!! Ngwanes právě vstřelili branku!
Prakticky vzápětí posílá Mahlahu dlouhý centr před branku, Ogwu přeskočil Gyorka a hlavou posílá míč do branky. Ngwanes vedou už 4:0 a to je stav, který by jim stačil k postupu.
34´   Při snaze o odhlavičkování míče z vápna se srazili Srawasidorakwe a Gyorko. Hra je přerušena, oba jsou ošetřeni a mohou pokračovat ve hře.
30´   Opět se hraje převážně před brankou hostí. Pokus Webba odvrátil na roh Srawasidorakwe.
27´ !!! Ngwanes právě vstřelili branku! Webb se dostal po levé straně téměř až k rohovému praporku, odtud se mu podařil exkluzivní centr přímo na hlavu Tulu. Jeho hlavička byla prudká a přesná, Deva neměl šanci. Obrana ale dala Tuluovi hodně prostoru! Ngwanes vedou 3:0 a postupová naděje začíná nabývat ostřejší rysy.
25´ ! Po faulu Gyorka na Tulu nařizuje rozhodčí přímý kop asi z 25 metrů. Míč si postavil Dembeleh, jeho rána však končí těsně nad brankou Devy.
21´   Dlouho se nic důležitého neděje. Další pokus hostí o průnik před branku soupeře zastavuje čistým zákrokem Dembeleh. Jiří Rosník se jen bezmocně podíval na rozhodčího, ale ten jen ukazuje: vstávej a hrej.
16´   Hra se poněkud uklidnila a přenesla se víc do středu hřiště. Hosté se dostávají na polovinu Ngwanes, Chhettri u rohového praporku hledá možnost, jak najít některého z nabíhajících spoluhráčů, ale Ogwu jej úspěšně odblokoval a ještě získal autové vhazování.
12´ !!! Ngwanes právě vstřelili branku! Váhajícího Bitwalu obral o míč Mahlahu a po několika krocích posílá utěšenou ránu pod břevno. Deva nestačil zareagovat. Ngwanes už vedou 2:0.
11´   Domácí jsou při chuti. Zdálky se pokouší ohrozit Devu Lagati, ale střela byla zablokována a Surman odkopává do bezpečí.
!!! Ngwanes právě vstřelili branku! Z rohu poslal Bitwalu míč před branku, obrana odvrátila jen na kopačky Tuluho, který si ještě obešel Dembeleha a křižnou střelou trefil přesně k tyči. Ngwanes vedou 1:0.
  Po levé straně proniká Mahlahu, jeho centr sráží obrana na roh.
  Teď už bylo před Devou rušněji. Z úhlu mohl střílet Tulu, ale hledal před brankou ještě Rosníka. Z nastalé skrumáže dopravil míč do bezpečí Gyorko.
  První střelecký pokus zápasu. Postaral se o něj Dembeleh, který poslal odražený míč asi z 18 metrů na branku. Deva se nenechal zaskočit, v pohodě míč stahuje do náruče.
  Zápas začal, Ngwanes se od začátku usazují na polovině soupeře. První pokus o vysunutí Rosníka odvrátil Newsing na postranní aut.
-1´ * Obě mužstva již nastoupila k zahájení zápasu. Domácí tým vyhrál los a bere si míč. K zahajovacímu výkopu se postavil do středového kruhu Tulu s Rosníkem, zápas může začít.
-6´ * Rozhodčím zápasu je guadeloupský Galibier. V letošní sezóně se již představil v Lesothu, kde řídil zápas Mafeteng - Tamarin.
  * Glaciers nastupují v sestavě: Deva - Surman, Gyorko, Srawasidorakwe, Newsing - Prakottri, Ringdup, Riberi - Rumbat, Hathi, Chhettri.
Ngwanes nahlásili toto složení: Kaliba - Ogwu, Mhlagu, Dembeleh, Tohlene - Bitwalu, Lagati, Mahlahu - Tulu, jiří Rosník, Webb.
-8´ * V městečku Mafutseni panuje letní počasí, je slunečno a asi 26 stupňů. Obě mužstva se již připravují na hřišti, podívejme se na sestavy.
-15´ * Vítejte u online přenosu z odvetného čtvrtfinále Poháru FIFAC mezi svazijským Mafutseni Ngwanes a sikkimským Geyzing Glaciers.  Glaciers se ve Svazijsku představují vůbec poprvé a z domácího zápasu si přivezli slibný čtyřgólový náskok. Zvítězili 5:1 a mají rozhodně k postupu blíže, než domácí tým.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz