Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Andaman Super League - 6. kolo

publikováno 01.04.2015

Také na Andamanech začala druhá polovina soutěže. Největší pozornost byla upřena na derby mezi vedoucím mužstvem tabulky Eleven Shooters a s pouhým jednobodovým ziskem na posledním místě se krčícími Port Blair Uppers. Vzhledem k napětí, které provázelo závěr posledního vzájemného zápasu, byla posílena pořadatelská služba, nicméně utkání proběhlo i přes nečekaný průběh a konečný výsledek v klidu. Favorizovaní Shooters začali hodně laxně a nechávali soupeři až příliš mnoho prostoru ke kombinaci. Ten dokázal převahu využít v 18. minutě, kdy si na centr Ratnaneshe naběhl Trichupandraswamy a přesnou střelou podél Rawiho otevřel skore. Shooters inkasovaná branka nijak neprobrala, jejich výkon daleko zaostával za podzimní suverénností a ještě v první půlhodině tak přišel druhý trest v podobě branky Manjidrihanantneho. Ve druhém poločase přece jen favorit přidal a soupeře zatlačil do hluboké defenzívy, jenže efekt se nedostavil. Důsledná obrana Uppers na čele s dobře chytajícím Ratnaparnou nedávala soupeři prostor ke kombinaci a centry do pokutového území většinou končily jinde, než měly. Po hodině hry se osmělili také hráči Uppers a rychlý útok zakončil překvapivou střelou z úhlu Uddapravinandra, při které neměl Rawi v brance čisté svědomí. V závěrečné čtvrthodině tlak domácích sílil a deset minut před koncem konečně vyústil v branku, o kterou se postaral nejlepší střelec týmu Biraneshtra. Hned po dvou minutách se proháčkoval do obrany hostů Chauhapattandhya a umolousanou střelou podél vybíhajícího brankáře ještě vykřesal naději. V závěru se hráči hostů snažili zdržovat, jak jen to šlo, polehávali na hřišti, zakopávali míče a dvě minuty před koncem jim pomohla i náhoda, když na hřiště vtrhla tlupa opic a zmocnila se míče. Než se podařilo zlobivé primáty zahnat za zdi stadionu, stačili si hráči Uppers vydechnout a šestiminutové nastavení rozhodčího Prapatindriho už dokázali ubránit. Domácí se hodně zlobili, protože se jim nastavený čas zdál příliš krátký, ale na první prohře už nic nezměnili. Uppers si připsali první a hodně nečekané vítězství, kterým by se snad mohli odrazit do boje o slušné umístění.

Souboj o druhé místo mezi Nachuge a Sentinelem skončil stejnou remízou 2:2 jako v prvním zápase. Jen průběh byl odlišný. Nachuge v prvním poločase ovládlo hru a zaslouženě si vypracovalo dvoubrankový náskok. Po změně stran se hra vyrovnala a po hodině hry Param snížil. V závěru hra gradovala, na obou stranách byly k vidění velké příležitosti, ale jak Jarangoor v brance domácích, tak zkušený Prdivadira několikrát vytáhli výborné zákroky. Těsně před koncem pak využil zaváhání domácí obrany Ogogo a vyrovnal.

V posledním utkání hraném na Rutlandu se asi šedesát diváků branky nedočkalo. Domácí Snakers sice po většinu utkání měli převahu, ale brankáře Garacharamy Bridrihaprasanyho překonat nedokázali. Domácí jednička mezi tyčemi Seru se ani nezapotil, nešla na něj jediná střela a utkání tak dospělo k bezbrankové remíze.

Rutland Snakers - Garacharama FC  0:0

Nachuge Typhoons - Sentinel Jets  2:2 (2:0)

18. Swinshahshahan 1:0, 44. Uppatlaney 2:0, 60. Param 2:1, 88. Ogogo 2:2.

Eleven Shooters - Port Blair Uppers  2:3 (0:2) /+2/

18. Trichupandraswamy 0:1, 24. Manjidrihanantne 0:2, 63. Uddapravinandra 0:3, 80. Biraneshtra 1:3, 82. Chauhapattandhya 2:3

1. Eleven Shooters 6 5 0 1 14:8 15
2. Sentinel Jets 6 2 3 1 12:11 9
3. Nachuge Typhoons 6 2 2 2 14:12 8
4. Rutland Snakers 6 2 1 3 10:11 7
5. Garacharama FC 6 1 3 2 8:11 6
6. Port Blair Uppers 6 1 1 4 6:11 4

Střelci:

4 - Biraneshtra (ELE), Swinshahshahan, Uddamalakolabundy, Uppatlaney (NACH)

3 - Ogogo, Param (SEN), Papanjanmandarin (GAR)

Příští kolo:

Shooters - Rutland  /+1/

Uppers - Nachuge

Sentinel - Garacharama /+1/

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz