Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Andaman Super League - 5. kolo

publikováno 01.11.2014 (aktualizováno 03.11.2014)

První ročník nové andamanské soutěže zatím zcela ovládá tým Eleven Shooters, který dokázal vyhrát i páté utkání. Zápas mezi domácími Port Blair Uppers a Shooters však přinesl hodně vzruchu a kuriózní závěr. Domácí Uppers, kteří podle odborníků patřili před začátkem soutěže k jednomu z favoritů, svoje ambice nenaplňují a před derby se Shooters se krčili v tabulce na posledním místě se ziskem jediného bodu. Vyhecované derby se od začátku hrálo hodně tvrdě a moc fotbalové krásy nepřineslo. Domácí proti vedoucímu celku tabulky podali bojovný výkon, ale chyběla lehkost a přesnost. Eleven Shooters zvolili vyčkávací taktiku a na začátku druhé půle udeřili. Domácí obrana zaváhala, když nechala Ogyerinijiho projít až do pokutového území, z jeho zpětné přihrávky trefil Komdapochchuni tyč a odražený míč dorazil do Ratnaparnovy sítě Chauhapattandhya. Uppers pak měli více ze hry až do konce utkání, ale Rawiho v brance se jim překonat nepodařilo.V samotném závěru došlo ke kurióznímu momentu. Už v nastaveném čase rozehrával domácí brankář Ratnaparna míč do pokutového území soupeře, rozhodčí Papundekool se otočil do středového kruhu a věnoval se píšťalce, která se napoprvé neozvala. Hvizd nakonec zazněl přesně v momentu, kdy se míč odrazil od hlavy Trichupandraswamyho a skončil v síti.  Domácí slavili vyrovnání, ale Papundekool gól neuznal, po protestech domácích svoje rozhodnutí odvolal a gól uznal, aby pak po domluvě s asistentem opět změnil rozhodnutí a nakonec definitivně branku odvolal. V bouřlivé atmosféře pak museli rozhodčí před fanoušky i domácími hráči uprchnout do kabin, kde byli drženi až do doby, než je osvobodila přivolaná policie. Jestli sporný gól padl ještě před závěrečným hvizdem nebo až po něm, se už nezjistí, televizní záznam nebyl pořizován. Nicméně výsledek uznala ligová komise za platný, což znamená, že Eleven Shooters po polovině soutěže vedou ligu s plným počtem bodů a Uppers zůstávají s jediným bodem na chvostu tabulky.

 Další zápasy už tolik vzruchu nepřinesly, ale souboje to byly  i tak zajímavé. V očekávaném duelu mezi domácími Jets a Nachuge hraném na specifickém hřišti na okraji pralesa na Sentinelu diváci viděli napínavou bitvu, ve které domácí zvládli lépe první poločas a po brance Parama zaslouženě vedli, ve druhé půli Nachuge dokázalo otočit skóre, ale střelec utkání Param v samotném závěru zajistil Sentinelu alespoň remízu, která sice zajišťuje udržení druhého místa, ale ztráta Jets na vedoucí Shooters narostla na sedm bodů.

V posledním utkání mezi Garacharamou a Rutlandem konečně dokázala Garacharama zvítězit. V prvním poločase poměrně brzy inkasovala z kopačky Mupopa a Rutland hru jasně ovládal. Spousta šancí zůstala nevyužita také zásluhou výborného výkonu brankáře Bridrihaprasanyho, který domácí hodně podržel. Na konci poločasu z ojedinělé akce vyrovnal Papanjanmandarin. Po změně stran se obraz hry změnil. Domácí totiž zlepšili pohyb, hráli mnohem aktivněji a výsledkem byly dva slepené góly v síti brankáře Seru, který se zvláště při druhém z kopačky Kamdeshe musel červenat. Hosté sice v závěru zdramatizovali zápas po brance střídajícího Uddamanjalamayala, ale domácí už vítězství nepustili.

Výsledky:

Garacharama FC - Rutland Snakers  3:2 (1:1)

Papanjanmandarin, Brihavidra, Kamdesh - Mupopo, Uddamanjalamayal

Sentinel Jets - Nachuge Typhoons  2:2 (1:0)

Param 2 - Divindaloo, Uddamalakolabundy

Port Blair Uppers - Eleven Shooters  0:1 (0:0)

Chauhapattandhya

1. Eleven Shooters 5 5 0 0 12:5 15
2. Sentinel Jets 5 2 2 1 10:9 8
3. Nachuge Typhoons 5 2 1 2 12:10 7
4. Rutland Snakers 5 2 0 3 10:11 6
5. Garacharama FC 5 1 2 2 8:11 5
6. Port Blair Uppers 5 0 1 4 3:9 1

Střelci:

4 - Uddamalakolabundy (NACH)

3 - Biraneshtra (ELE), Swinshahshahan, Uppatlaney (NACH), Papanjanmandarin (GAR)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz