Úvod » Livescore

Pobučí - Rejhotice

publikováno 25.10.2014 (aktualizováno 06.11.2014)

SK Pobučí 4:3 (1:2) Dynamo Rejhotice

 

*   Pro dnešek je to z Pobučí všechno, loučíme se s konstatováním, že jsme viděli krásný fotbal a těšíme se na další online přenosy.
*   Zpráva z Klepáčova říká, že Dukla otočila průběh a nakonec zvítězila nad Vikanticemi 3:1. Vikantice tak zůstávají na třetím místě tři body za vedoucím Pobučím.
  90´+3 Ještě jeden roh Rejhotic. K exekuci se staví Čejka, jeho centr odvrací Guma a to bylo to poslední, co diváci v Pobučí viděli. Zápas, který měl nadprůměrnou úroveň a byl plný zvratů, končí vítězstvím domácích, kteří se tak opět dostávají na první místo tabulky.
  90´ Nastavovat se budou tři minuty. Pobučí už drží míč na vlastní polovině, Vikantičtí nemají dost sil, aby se pokusili ještě o zvrat v zápase.
  87´ Rejhotice se ještě snaží dostat na dostřel domácí branky. Zdálky to zkouší Derrick, ale jeho střela byla nejen slabá, ale i nepřesná.
X 83´ Další střídání domácích. Tima Hitchcocka vyprovází ze hřiště potlesk skoro pěti stovek diváků, na hřiště se dostane Žárovský.
X 81´ Také Pobučí střídá. Brouzdala nahrazuje Fadrhonc. Zajímavostí je, že jeho otec právě rozhoduje zápas v Klepáčově.
X 80´ Rejhotice střídají podruhé. Přichází třetí útočník Čejka, odchází Perner.
  79´ Pobučí se už nehrne tak dopředu, jako před chvílí. Toho využívá Davidson, vyváží míč na polovinu soupeře, ale tam jej odzbrojuje čistě Guma.
X 75´ Hosté střídají. Šeřík už toho dost pokazil a je stažen. Na hřiště vbíhá Páník.
!!! 75´ Pobučí přávě střílí branku!
Brouzdal lehce obešel Šeříka, poslal nadýchaný centr před branku, kde se zjevil Call a posílá Pobučí do vedení! Kráva ale tuto střelu mohl chytit. Nicméně stav zápasu je 4:3, domácí otočili průběh zápasu.
  73´ Branka Rejhotic je nyní v jednom ohni. Domácí jdou tvrdě za svým cílem, kterým jsou pochopitelně tři body. Opět pálí Hůlka, který je při chuti. Kráva vyráží do strany, obrana odvrátila.
  69´ Žlutou kartu dostal ještě za předchozí faul rejhotický Pivarský.
!!! 69´ Pobučí právě střílí branku! Po velkém ostřelování nejprve prověřil Krávu zdálky Rákosník, pak Guma, nakonec po nesmyslném odkopu Šeříka na roh po rohu z rozehrání Brouzdala střílí nádherně z voleje Hůlka nechytatelnou pumelici pod břevno. Stav zápasu je opět vyrovnán - 3:3.
  66´ Zápas teď má vysoké tempo. Jedna šance střídá druhou. Domácí se dostávají do útoku, střílí zdálky Rákosník a Kráva s námahou nadvakrát chytá.
!!! 64´ Rejhotice právě střílí branku!
Po rohovém kopu pálí Perner do tyče! Odražený míč špatně odkopl Šeřík jen k nohám Pernera, který se tentokrát trefil přesně. Rejhotice vedou 2:3.
! 62´ Další rychlý brejk Rejhotic. K zakončení se dostal Hynek Aňátko, Medvídek musel vytáhnout jeden ze svých ecxcelentních zákroků.
  58´ Je třeba ale myslet i na zadní kolečka. Do protiútoku se vydal Baloun a z velké dálky se snažil přehodit Medvídka. Naštěstí pro domácí těsně minul. V hledišti to jen zahučelo.
  56´ Vyrovnávací branka byla logickým vyústěním větší aktivity domácích ve druhém poločase. A Pobučí je i nadále při chuti, centr Calla jen těsně minul nabíhající Hitchcock.
!!! 54´ Pobučí právě střílí branku!
Po rohovém kopu míč poletoval pokutovým územím z jedné strany na druhou, až se dostal k Timu Hitchcockovi, který nekompromisně poslal míč zblízka do sítě. Stav zápasu je vyrovnán - 2:2.
! 53´ Další nebezpečná atřela na branku Krávy v podání Hůlky. Kráva vyráží na roh.
! 49´ Pobučí začalo druhý poločas lépe, než skončilo první. Zdálky střílí Čajník a Kráva jen vyráží do strany. Vyražený míč posílá na branku Hynek Aňátko, ale trefil jen boční síť. Někteří diváci se už začali radovat, ale marně.
  46´ Začal druhý poločas. Hosté rozehrávají, posílají dlouhou malou domů Krávovi. Na něho se vyřítil rychlík Hitchcock a donutil Krávu vyseknout parádní kličku.
  45´ První poločas končí. Po zajímavém průběhu vedou Rejhotice. Začátek sice patřil domácím, ale Rejhotice po vyrovnávací brance převzaly iniciativu a zaslouženě otočily stav zápasu ve svůj prospěch.
Druhý poločas začne za čtvrt hodiny.
* 44´ Zpráva z Klepáčova říká, že v závěru poločasu vedou Vikantice 1:0.
  42´ Po dlouhé době se do náznaku šance dostává Pobučí. K odraženému míči se dostává Pracháč, ale střílí ukvapeně zdálky a Kráva nemá s jeho střelou problémy. Volný Hůlka se právem na Pracháče zlobí.
  38´ Pobučí je jakoby zmrazeno, hráči se nemohou dostat ze sevření soupeře. Ti se ale k vážnější šanci nedostávají, je vidět, že hlavně kontrolují hru.
!!! 33´ Dynamo Rejhotice právě střílí branku!
Po nepřesném odkopu se dostal k míči Žák, obešel Gumu a přízemní střelou asi z 12 metrů překonal Medvídka. Hosté se dostávají do vedení, stav zápasu je 1:2.
  32´ Závar před domácí brankou. Žák střílí zblízka, ale zablokoval ho Rákosník. Odražený míč posílá do chumlu před branku Pivarský, ale Medvídek se vrhá mezi několik hráčů a míč má pevně v náručí.
  29´ Ofsajd i na druhé straně. Zola se sice na rozhodčího zlobí, ale co nadělá? Odmáváno, odpískáno.
  27´ Nadějně vypadající akce Pobučí. Call posílá pas na nabíhajícího Hitchcocka, ale jeho únik zastavuje praporek pomezního. Diváci se bouří, ale ofsajd to asi byl. Z protiútoku do rozhozené obrany zajel Perner, který vystřelil prudce, ale těsně nad branku.
  23´ Medvídek dlouhým výkopem hledá Hitchcocka. Tomu se ale při zpracování míče zamotaly nohy, upadl a jen v sedě bezmocně rozhazuje rukama.
  21´ Domácí jakoby byli zmrazeni vyrovnávacím gólem. Hru začínají ovládat Rejhotice. Centr Pernera před nabíhajícím Zolou zlikvidoval Medvídek jen tak tak.
!!! 16´ Dynamo Rejhotice právě střílí branku!
Kanonýr Zola se dostal do gólové šance, počkal si, až proti němu vyběhne Medvídek, pak nezištně přihrál do strany Pernerovi, který uklidil míč do prázdné branky. Stav je vyrovnán - 1:1.
  13´ Do protiútoku se dostávají Rejhotice. Obrana Pobučí trochu zaspala a hosté jdou dva na jednoho. Davidson ale vyslal jen slabou střelu na Medvídka.
  Domácí jsou při chuti, zatlačili soupeře na jeho polovinu a dostávají se i do šancí. Nebezpečně střílí Marek Aňátko, ale Kráva byl pozorný, střelu zneškodnil.
!!! Pobučí právě střílí branku!
V souboji u rohového praporku vybojoval Hůlka rohový kop. Ten poslal Pracháč přesně na hlavu Davida Gumy, který hlavičkoval do protipohybu brankáře. Pobučí se ujímá vedení 1:0.
  Pobučí začíná pěkně zostra!  po prvé straně se protáhl Hitchcock, dal pod sebe na nabíhajícího Lumíra Čajníka, který pálí z hranice šestnáctky. Kráva s námahou vyráží na roh a diváci dávají najevo spokojenost.
  Zápas začal, výkop mají domácí.
* -1´ Rozhodčím zápasu je zkušený mezinárodní rozhodčí Třéska, který už přivádí hráče obou mužstev na trávník.
* -5´ Máme zde sestavy obou mužstev.
Domácí nastupují v obvyklé sestavě:
Medvídek - Rákosník, Lumír Čajník, Guma, Pracháč - Call, Marek Aňátko, Hynek Aňátko, Brouzdal - Tim Hitchcock, Hůlka.
Také hosté nahlásili obvyklou sestavu:
Kráva - Šeřík, Derrick, Zikmund, Trpaslík - Baloun, Davidson, Pivarský, Perner - Zola, Žák.
* -10´ Vítáme všechny příznivce fotbalu u záznamu live přenosu ze zápasu 1. ligy Moravy SK Pobučí - Dynamo Rejhotice. V Pobučí je mlhavé, pošmourné počasí, ale diváků se schází dost. Hraje totiž druhý s prvním, obě mužstva mají po 12 bodech, stejně jako Vikantice, které za chvíli nastoupí v Klepáčově proti místní Dukle.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz