Úvod » Livescore

Mafeteng Stars - FC Tamarin

publikováno 16.10.2014

Mafeteng Stars 4:2 (3:1)    /-1/ FC Tamarin

 

*   Končí i náš live přenos z Mafetengu, děkujeme za pozornost a na shledanou při příštím přenosu.
* 90´+3 Zápas končí. Mafeteng tímto končí svou účast v letošním ročníku Poháru FIFAC. Diváci odměňují hráče potleskem a zpěvem. Nutno říci, že jsme viděli nadprůměrný zápas. Mafeteng se vypjal k velkému výkonu, dokázal vyrovnat třígólový náskok soupeře, jen v závěru už zkušenějšímu týmu soupeře nestačil. Tamarin tedy očekávaný postup uhájil, ale zejména v první půli měl namále. Nakonec však zkušenost i lepší kondice rozhodly.
  90´ Závěr probíhá v poklidu, Tamarin drží míč na kopačkách, kombinuje na vlastní polovině, do kombinace se zapojuje i brankář Arnou. Rozhodčí nastaví tři minuty.
X 88´ A ještě jedno střídání. Shumac jde dolů, na posledních pár minut si zahraje Moli.
XX 87´ Ještě před rozehráním vidíme dvojí střídání. U domácích odchází Warwick, nahrazuje jej Kakanda. Na druhé straně odchází Solomon, přichází Mupiwulu.
!!! 86´ Tamarin právě střílí branku!
Hosté zcela rozebrali domácí obranu. Míč létá v malém vápně, střelu Rosníka zachaňuje na brankové čáře Tupakosi, ale odražený míč posílá do sítě Cotte. Stav zápasu je 4:2, je rozhodnuto.
  84´ Ostřelování domácí branky pokračuje, rána Naymal Khala končí na kopačkách bránícího Hussaina, následuje několik rohů, obrana Mafetengu odolává s nejvyšším vypětím.
  82´ Do dobré pozice se dostal Nomson a nechal vyniknout Thomase. Ten vyráží umístěnou střelu Nomsona na roh.
  81´ Hráči Mafetengu se vydali ze všech sil a v posledních minutách už jen odkopávají míče co nejdál od své branky. Trenér už poslal několik hráčů, aby se rozcvičili.
  76´ Tamarin už opět přebírá otěže zápasu. Naymal Khal z pravé strany posílá centr před branku, Hussain hlavou posílá prudkou střelu nad branku.
X 72´ Tsebonyame naznačuje, že už toho má dost. Nahrazuje jej Lesesa.
  69´ Do otevřené obrany uniká hostující Solomon, nachází v dobré pozici Rebeta, ten posílá prudkou ránu k tyči, Thomas ale vytáhl excelentní zákrok a vyráží na roh.
* 65´ Utkání sleduje 818 platících diváků.
*   Mafetengu stále ještě chybí jeden gól k postupu. Při stejném celkkovém skore 4:4 rozhoduje v tuto chvíli počet gólů na hřišti soupeře pro Tamarin.
X 62´ Ihned po inkasování branky Tamarin podruhé střídá. Odchází Timore, který byl dnes neviditelný, přichází Deventer.
!!! 62´ Mafeteng právě střílí branku!
Neúnavný Tsebonyame pronikl po levé straně, z brankové čáry posílá míč pod sebe na nabíhajícího Wagumbulu, který střílí nekompromisní ranou pod břevno a dává svůj druhý dnešní gól. Stav zápasu je 4:1 a vše je stále otevřené!
  59´ Na druhé straně se dostal do dobré pozice Tsebonyame, pokouší se umístit střelu k tyči, ale chyběla razance. Arnou robinzonádou míč u tyče zpacifikoval.
  58´ Rosník atakuje Mamalase, ten posílá dlouhou malou domů. Vystihl ji však Solomon a pokouší se přehodit Thomase, Oblouček letí jen těsně vedle opuštěné branky. Domácí si oddechli.
X 54´ Ani jsme si toho nevšimli, střídání bylo provedeno velmi rychle - Tamarin přešel na čtyři obránce, odešel Zizzou, přišel Hussain.
  54´ Hraje se spíš na domácí polovině, zdá se, že Tamarin zkušeně kontroluje hru. Ale zčistajasna se dostává do úniku domácí Tsebonyame, nachází Muputhuho, jeho ránu Arnou s problémy chytá.
  49´ Tamarin pokračuje podobně, jak skončil v prvním poločase. Průnik Naymal Khala zastavuje čistým skluzem Balniérre. Hosté se dožadují odpískání faulu, ale rozhodčí důrazně naznačuje, že žádně debaty nestrpí. Zatím si vede velmi dobře.
  46´ Začal druhý poločas, sestavy se zatím nemění.
  45´+2 Po dvouminutovém nastavení rozhodčí ukončil první poločas. Vyzněl překvapivě pro domácí tým, který zejména v první půlhodině předváděl výbornou ofenzivní hru. Tamarin byl zjevně zaskočen náporem domácích, do hry se dostal až v závěru poločasu. Gól na 3:1 může být pro další vývoj zápasu klíčový.
!!! 44´ Tamarin právě střílí branku!
Po závaru před domácí brankou se dostal do dobré pozice Kwanu, místo střely zvolil přihrávku na lépe postaveného Solomona, který ještě posunul míč k Timoremu. Ten měl před sebou už jen bezmocného Thomase a snížil na 3:1. Velmi důležitý gól.
  42´ Tamarin má velkou šanci. Přímý kop po faulu Balniérre na Rosníka se zahrává z nebezpečné vzdálenosti, asi tři metry od hranice polkutového území. K exekuci se postavil Tsebonyame, ale střílí do zdi, která míč odvrátila.
  40´ Tamarin získal serii tří rohových kopů, ale nic z toho nevytěžil, domácí obrana vždy odvrátila. Po třetím rohu hlavičkoval Solomon těsně nad branku.
  38´ Diváci jsou ve varu, žádají si další gól. Ale Arnou dlouhým výkopem posílá do dobré příležitosti Naymal Khala, kterého odzbrojil Muputhu jen za cenu rohu.
!!! 35´ Mafeteng právě střílí branku!
Průnik Shumaca končí faulem, k volnému přímému kopu se staví Wagumbula. Nakrátko přiťukl Kukundakbehuovi, na jeho centrovaný míč nejvýše vyskočil stoper Mamalas a hlavou přesně do protipohybu brankáře střílí gól. Stav zápasu je 3:0, což znamená v součtu srovnání celkového stavu na 3:3.
  32´ Na druhé straně střílí nebezpečně Rosník, ale jeho střelu zblokoval Mamalas a Thomas si pro míč v poklidu doběhl.
  30´ Hluché minuty zřejmě uťal domácí forvard Wagumbula. Na půlící čáře se dostal k míči a uhání na branku Arnoua. Ale včas se vrátil Cotte a skluzem zachraňuje branku Tamarinu před pohromou.
  27´ Zdá se, že Tamarin je častěji před domácí brankou. Ale akcím zcela chybí přesnost, k finální přihrávce se nikdo nedostává. A když už, obrana Mafetengu dokáže vždy včas zareagovat.
  22´ Na obou stranách je nyní vidět řada nepřesností. Hraje se více méně mezi vápny, diváci delší dobu neviděli kloudnou akci. Pokus Nomsona z velké dálky končí daleko mimo a diváci jej odměňují ironickým potleskem.
  18´ Hra se přece jen vyrovnala, hosté se pokoušejí dostat na dostřel domácí branky. Dlouhý výkop brankáře zpracoval u postranní lajny Naymal Khal a centrem hledá nabíhajícího Rosníka. Blíže k míči však má Balniérre a uklidňuje hru klidnou rozehrávkou.
  14´ Nečekaný úvod zaskočil všechny. Tamarin se nemůže dostat do hry, obrana Mafetengu pracuje spolehlivě,
!!! 10´ Mafeteng právě střílí branku!
Wagumbula se dostal po nepřesném odkopu k míči, obešel dva protihráče a rázem se dostal do střelecké pozice. Arnou se snažil zmenšit střelecký úhel, ale Wagumbula střílí přesně k tyči. Mafeteng vede 2:0.
  Domácí jsou při chuti, nebezpečně proniká po levé straně Tsebonyame, Arnou včas vyběhl a chytá.
!!! Mafeteng právě střílí branku!
Po rohu se dostal ke střele Shumac, obrana odvrátila jen na hranici šestnáctky, kde se opřel do míče Muputhu a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Stav zápasu je 1:0.
  Další útok Mafetengu, centruje Kukundakbehu, Balniérre sráží na roh.
  Mafeteng začíná zostra, hned po výkopu se dostává po straně do akce Shumac, ale jeho centr končí za brankovou čarou.
  Zápas začíná, hosté se dostávají k míči, Timore jej z velké dálky posílá do domácí branky, která je ale opuštěná! Domácí golman beží k rozhodčímu a cosi reklamuje. Ukázalo se, že se hraje s míčem, který praskl při úvodním výkopu! Rozhodčí po chvíli dohadování požádal o nový, kvalitní míč a nařizuje, aby zápas začal znovu! Takový začátek se hned tak nevidí. Ale už se zahájilo podruhé, samozřejmě za stavu 0:0.
* -1´ Rozhodčí přijeli až z Guadeloupu, hlavním je Galibier, který píská na mezinárodní scéně poprvé. Mužstva se již pozdravila, vše je připraveno k zahájení zápasu.
* -4´ Favoritem je bezesporu Tamarin. Vyhrál už první zápas doma 3:0 a vyhrát chce i na půdě soupeře. V lize se Tamarinu v posledním kole dařilo, porazil St. Piérre vysoko 6:2 a dostal se na druhé místo. Mafeteng remizoval v Pitsengu 2:2, v lize zůstává na posledním místě.
* -8´ V lesothském pohraničním městě Mafetengu panuje nepříznivé počasí. Je pod mrakem, fouká studený vítr, je asi 13 stupňů. Naštěstí přestalo pršet, ale hřiště je dost měkké a podmáčené po předchozím dešti.
* -10´ Hosté z mauritijského Tamarinu jdou do zápasu v rozestavení 3 - 5 - 2:
Arnou - Mousele, Cotte, Kwanu - Timore, Zizzou, Rebet, Solomon, Nomson - Naymal Khal, Jan Rosník.
* -12´ Mafeteng nastupuje v obvyklé sestavě v rozestavení 4 - 4 - 2:
Thomas - Tupakosi, Balniérre, Mamalas, Muputhu - Kukundakbehu, Warwick, Wagwashahni, Tsebonyame - Shumac, Wagumbula.
* -15´ Vítejte u live přenosu z odvety 2. kola Poháru FIFAC mezi týmy Mafetengu a Tamarinu. Než zápas začne, podívejme se na sestavy.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery