Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Andaman Super League - 4. kolo

publikováno 15.10.2014

Největší pozornost byla upřena do Port Blairu, kde vedoucí Eleven Shooters hostili druhý Sentinel. Více než pětistovka diváků viděla výborné utkání plné nasazení i bohaté na branky. Hned v úvodu utkání poslal Kaah nechytatelnou střelou do vedení mužstvo Sentinelu, ale domácí ještě v prvním poločase vyrovnali, když se prosadil zkušený Utnaprasiknarane. O osudu utkání pak rozhodly slepené góly domácích hned v úvodu druhé půle. Nejprve svou první branku v andamanském angažmá zaznamenal nauruský internacionál Jeremiah Ogyeriniji a krátce nato zaskočil Prdiwadiru také Soswatri, který se trefil z dobrých 25 metrů. Sentinel zvýšil bojovnost, ale domácí obrana pracovala spolehlivě. Teprve pět minut před koncem překonal Rawiho v domácí brance Ogogo, ale vyrovnat se už Sentinelanům nepodařilo, a tak jejich soupeř zvýšil náskok na prvním místě už na pět bodů.

Nadále se nedaří dalšímu mužstvu z hlavního města: Port Blair Uppers nedokázali ani na počtvrté zvítězit a na domácím hřišti podlehli Rutlandu po zásluze 0:2. Uppers se nedaří zejména v koncovce, pouhé tři vstřelené branky je žalostně málo. Proti Rutlandu podalo mužstvo mdlý výkon a brankáře Seru prakticky neohrozilo. 

Bez vítězství zůstává i poslední z trojice týmů z Port Blairu. Garacharama hostovala na hřišti favorizovaného Nachuge a celý první poločas držela krok. Hned v 47. minutě se ale prosadil Uddamalakolabundy a spustil nevídaný brankostroj - během dalších devíti minut inkasoval brankář Bridrihaprasany další tři branky a bylo prakticky rozhodnuto. Nic na tom nezměnilo ani brzké snížení, o které se zasloužil Papanjanmandarin. Domácí utkání kontrolovali, i když v závěru po nedůsledném bránění standardní situace ještě jednou inkasovali, když se zblízka prosadil Kamdesh. Nachuge tak udrželo třetí místo.

Port Blair Uppers - Rutland Snakers  0:2 (0:1)

Mupopo, Netutakkaam

Eleven Shooters - Sentinel Jets  3:2 (1:1)

Utnaprasiknarane, J. Ogyeriniji, Soswatri - Kaah, Ogogo

Nachuge Typhoons - Garacharama FC  4:2 (0:0)

Uddamalakolabundy, Virindavadanan, 2 Uppatlaney - Papanjanmandarin, Kamdesh

 

1. Eleven Shooters 4 4 0 0 11:5 12
2. Sentinel Jets 4 2 1 1 8:7 7
3. Nachuge Typhoons 4 2 0 2 10:8 6
4. Rutland Snakers 4 2 0 2 8:8 6
5. Garacharama FC 4 0 2 2 5:9 2
6. Port Blair Uppers 4 0 1 3 3:8 1

Střelci:

3 Biraneshtra (ELE), Swinshahshahan, Uddamalakolabundy, Uppatlaney (NACH)

Příští kolo:

Garacharama - Rutland

Sentinel - Nachuge

Uppers - Eleven Shooters /-1/

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz