Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Fotbal » ostatní ligy

4. kolo v Bhútánu a Barmě

publikováno 13.10.2014

BHÚTÁN

Překvapení letošní sezóny, tým FC Phünccholing udržel neporazitelnost i na hřišti Raidaku Chhukha. V zajímavém utkání gól nepadl, i když obě mužstva si vytvořila několik dobrých příležitostí. Raidak nadále čeká na první vítězství, tři remízy ze čtyř utkání je mnohem méně, než se od účastníka Poháru FIFAC čekalo. Ani Thimbú Yetties nezvítězili a v Bjakaru rovněž utkání skončilo remízou. Yetties sice v první půli byli lepší, nicméně gól nepadl. Krátce po změně stran se prosadil Lapchuk a hosté vedli Pak ale Bjakar ovládl hru a z mnoha šancí vytěžil nakonec jen vyrovnání z kopačky Kulmy. Jediným mužstvem, které si připsalo tříbodový zisk, se tak stal Hatisar, který si snadno poradil s posledním Parem a v tabulce si polepšil už na 3. místo, jen tři body za nečekaným lídrem Phünccholingem.

Bjakar Rangers - Thimbu Yetties  1:1 (0:0)

Kulma - Lapchuk

Raidak Chhukha - FC Phünccholing  0:0

Hatisar Chillies - Paro Druks  4:1 (3:1)

Tiraknapachchuri, Timche, Tinkle, Wadzong - Omuri

1. FC Phünccholing 4 2 2 0 8:3 8
2. Thimbu Yetties 4 2 1 1 4:6 7
3. Hatisar Chillies 4 1 2 1 8:6 5
4. Bjakar Rangers 4 1 2 1 6:5 5
5. Raidak Chhukha 4 0 3 1 4:5 3
6. Paro Druks 4 0 2 2 6:11 2

Střelci:

4 Drukpa (PHU)

2 Wadzong (HAT), Turbo Lepcha (BJA), Lapchuk (YET), Omuri (PAR)

Příští kolo:

Paro - Yetties

Phünccholing - Hatisar

Bjakar - Raidak

 

BARMA

Do čela tabulky se poprvé dostal Falam po utrápeném vítězství nad posledním Tararingapatamem. Falam sice po brankách Ha Shana a Thou Swina o dvě branky vedl, ale v závěru poločasu snížil Pele-mali. Ve druhém poločase už domácí zřejmě mysleli na pohárovou odvetu proti Icemans, protože hráči Tararingapatamu několikrát měli vyrovnání na dosah, obrana Falamu i zásluhou výborného Su Wayena v brance nakonec vedení udržela až do konce. Výkonem ale Tygři nepřesvědčili. V dalších utkáních se zrodily remízy. Vedoucí Shwebo po poločase prohrávalo na hřišti Yenangyaungu, zlepšený výkon po změně stran stačil jen na vyrovnání, o které se zasloužil střídající Tu Su. Také Akyab před odvetou Poháru FIFAC nijak nezářil. Na domácím stadiónu brzy prohrával po brance Si Hnya, do poločasu stačil vyrovnat Jo Thaut. Když krátce po začátku druhého poločasu otočil skóre Rakotofarupukiti, zdálo se, že Námořníci míří za vítězstvím. Laputta však utkání nevzdala a v závěrečném náporu se dočkala zaslouženého vyrovnání z kopačky Kwok Sina.

Falam Tigres - FC Tararingapatam  2:1 (2:1) /+1/

Ha Shan, Thou Swin - Pele-mali

Akyab Sailors - Ywei Laputta  2:2 (1:1)

Jo Thaut, Rakotofarupukiti - Si Hnya, Kwok Sin

Yenangyaung Myan Myins - Shwebo Pyas  1:1 (1:0)

Wa Pyak Do - Tu Su

1. Falam Tigres 4 3 0 1 9:6 9
2. Shwebo Pyas 4 2 2 0 9:4 8
3. Akyab Sailors 4 1 2 1 7:6 5
4. Yenangyaung Myan Myins 4 1 2 1 7:9 5
5. Ywei Laputta 4 1 1 2 5:8 4
6. FC Tararingapatam 4 0 1 3 3:7

1

Střelci:

2 Ha Shan, Swi Nya (FAL), Do Le Wa, Han, Tham Su (SHW), Su Mo, Na Pij (AKY), Kyu Ho Lin (YEN), Mo (LAP), Pele-mali (TAR)

Příští kolo:

Shwebo - Tararingapatam /+1/

Laputta - Yenangyaung

Falam - Akyab

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery