Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Livescore

On line přenos: Vikantice - Rejhotice

publikováno 27.09.2014

Nova Vikantice 3:1 (1:0) Dynamo Rejhotice

 

*   Rejhotice se dočkaly ve čtvrtém kole první porážky. Byla asi zasloužená zejména díky druhému poločasu, kdy byly Vikantice mnohem lepší. Zápas měl ve druhé půli také lepší úroveň, než v první půli. Divácí vyprovodili potleskem své hráče do kabin a my se můžeme z Vikantic loučit. Nashledanou při příštím online přenosu. V jednání je některý ze zápasů druhého kola Poháru FIFAC, které proběhne v následujícím týdnu a my budeme při tom.
  90+2´ Rozhodčí Adámek končí zápas. Ale rychle odbíhá do kabiny, po chvíli se vrací a volá si z lavičky hostujícího Šeříka. K všeobecnému údivu mu ukazuje žlutou kartu. Vysvětlení je hodně kuriózní. Rozhodčí Šeříka napomínal už v 65. minutě, ale zjistil, že u sebe nemá žlutou kartu. Proto ji ukázal Šeříkovi až po zápase.
  90´ Zámečník se rozhodl pobavit diváky a z půlící čáry vyslal dalekonosnou střelu na branku Krávy. Ten byl sice daleko před brankou, ale stačil se vrátit a míč zpacifikovat.
  88´ Vikantice drží míč na vlastní polovině, obránci si přihrávají mezi sebou. Rejhotičtí se už ani nepokoušejí jim v tom bránit. Pochopili, že tento zápas je pro ně ztracený. Čeká se na závěrečný hvizd.
X 85´ Střídají i Vikantice. Masaře nahrazuje Kopřivňák.
X 83´ Rejhotice střídají. Odchází Šeřík, přichází Páník.
  82´ Rejhotice se ještě pokoušejí udělat něco s výsledkem. Baloun se snaží obejít Dvořáčka, ale zamotal se mu míč pod nohama a následuje pád, který odměňují diváci posměšnými pokřiky.
X 79´ A Vikantice ihned střídají. Vosel odchází, na hřiště jde zkušený Vodička.
!!! 79´ Rejhotice prácě střílí branku! Roh zahrál Derrick, před brankou nejvýše vyskočil Šeřík a hlavou překonal Přibyla. Domácí vedou už jen 3:1.
  78´ Zdálky střílí Derrick, Přibyl jen vyrazil na roh. Vikantice jakoby přestaly hrát, Rejhotice teď mají navrch.
! 76´ Dobrá střela Trpaslíka, se kterou měl Přibyl dost práce. Vyrazil ji jen před sebe, ale tam byla obrana Vikantic připravena.
  73´ Rejhotice se ještě nevzdávají, snaží se o zkorigování výsledku. Čejka se dostal ze strany do akce, ale vyslal na branku něco mezi střelou a centrem. Míč skončil daleko mimo.
  70´ Vikantice teď dominují, trenér Rejhotic Filip Kráva dává pokyn náhradníkům, aby se rozcvičili.
  65´ Rozhodčí si k sobě zavolal Šeříka a důrazně mu domlouvá s notesem v ruce. Žlutou kartu ale zřejmě nevytáhl.
!!! 64´ Vikantice právě střílí branku! Žák se dopustil hrubé chyby v rozehrání a míče se zmocnil Vosel. Jeho fauloval na hranici pokutového území Šeřík, ale Vosel v pádu ještě stihl vystřelit a překvapit brankáře Krávu. Vikantice vedou už 3:0
  60´ Rejhotice se dostaly k první vážnější akci. Čejka se snaží dostat po levé straně přes Petříka, centruje, ale před dobíhajícím Žákem je u míče dříve brankář Přibyl a míč ve výskoku chytá.
  58´ Zikmund zahrál rukou nedaleko od vlastního pokutového území. Přímý kop rozehrává Vachůn nakrátko na Masaře, jeho střelu Kráva nadvakrát chytá.
  53´ Druhá branka povzbudila Vikantice, které mají teď výrazně navrch. Rejhotice vypadly z tempa, nemohou se vymanit z vlastní poloviny.
!!! 49´ Vikantice právě střílí branku! Po rohu došlo k závaru před brankou, míč se dostal k Saussému, který jej posunul ještě na lépe postaveného Porta a ten zblízka zvyšuje na 2:0.
  48´ Namísto očekávané zvýšené aktivity Rejhotic se hraje před jejich brankou a navrch mají Vikantice. Pokus Kovaříka zblokoval Derrick, následná střela Saussého končí vedla. Ale rozhodčí ukazuje na roh, zřejmě byla střela tečována.
  46´ Začal druhý poločas.
* X Do druhého poločasu hosté střídají. Místo Podrazila přijde třetí útočník Čejka.
* 45´ První poločas skončil. K vidění byl jen průměrný fotbal s mírnou převahou Rejhotic. Vikantice si vypracovaly jedinou šanci, tu však dokázaly využít a trochu šťastně vedou. Druhý poločas začne zhruba v 11:30.
  43´ Blíží se závěr prvního poločasu a zdá se, že hlavně Vikantice se snaží dohrát poločas v pokllidu. Hraje se především kolem středového kruhu a čeká se na závěrečný hvizd rozhodčího Adámka.
  39´ Další faul na Zolu a přímý kop tentokrát z nebezpečné vzdálenosti. Střílet bude opět Baloun, ale trefuje zeď a odražený míč posílá Žák do náruče Přibyla.
  33´ Po vedoucí brance se Vikantice poněkud stáhly do obrany. Rejhotičtí hráči se snaží dostat na dostřel branky Přibyla, ale obrana domácích narušuje jejich akce častými drobnými fauly. Hosté už jsou poněkud rozzlobeni, místo hry běhají za rozhodčím a dožadují se udělení karty. Rozhodčí však zůstává nad věcí.
!!! 28´ Vikantice právě střílí branku! Nenápadná akce středem hřiště, Porto se dostal přes Zikmunda, posílá uličku mezi obranu, kde se zčistajasna objevil Miloš Kovařík a jeho slabá,ale umístěná střela končí přesně u levé tyče. Vikantice vedou 1:0.
  26´ Hosté zahrávají volný přímý kop asi z 35 metrů. K míči se postavil Baloun, jeho rána ale končí vysoko nad brankou. Diváci akci odměnili ironickým potleskem.
  22´ Zola poslal na Přibyla slabou střelu. Přibyl ji lehce chytá a posílá míč dlouhým výkopem na polovinu soupeře. Do šance se dostává Kovařík, ale jeho pokus o střelu stihl zablokovat Derrick. Konečně se také probudili i diváci a odměnili akci potleskem.
  19´ Souboj o míč ve středu hřiště, Vachůn fauluje Balouna, ten se po něm ohnal. Rozhodčí si volá oba aktéry a rázně jim domlouvá. Karty však nechal zatím v kapsičce.
  16´ Náznak šance domácích. Saussé se dostává přes Trpaslíka, hledá ve vápně nabíhajícího Kovaříka, ale míč byl příliš dlouhý a Kráva jej bezpečně zpracoval a rozehrál.
  12´ Vikantice se nedostávají  na polovinu soupeře, Rejhotice pozorně brání a občas zahrozí náznakem útočné akce. Ale hra nemá potřebný spád.
  Mírně navrch mají Rejhotice, ale bez významějšího efektu. Snad jedině centr Šeříka trochu vystrašil Přibyla, ale míč letěl těsně nad brankou.
*   Vikantice: Přibyl - Petřík, Dvořáček, Zámečník, Masař - Vachůn, Vosel, B. Hrozný, Porto - Saussé, M. Kovařík.
Rejhotice: Kráva - Šeřík, Derrick, Zikmund, Trpaslík - Baloun, Davidson, Podrazil, Perner - Zola, Žák
  Zatím se nic důležitého neděje, podívejme se na sestavy.
  Zápas právě začal. Připomeňme si, že Rejhotice vedou tabulku bez ztráty bodu, domácí Vikantice jsou třetí.
* -1´ Mlha ustupuje, rozhodčí už přivádí obě mužstva na hřiště. Za chvíli se opravdu začne. Připomeňme si, že Vikantice jsou po třech kolech na třetím místě, Rejhotice ale ještě neztratily ani bod a vedou tabulku. Proto bude mít zápas jistě náboj a bude o co hrát.
* -5´ Vítejte u online přenosu z Vikantic, kde za chvíli začne zápas 4. kola ligy mezi Vikanticemi a Rejhoticemi. Stadion ve Vikanticích je zatím zahalen mlhou, ale vypadá to, že se začíná rozpouštět. Rozhodčí Adámek se rozhodl počkat, až se mlha rozptýlí, hrát by se mělo začít v 10:30.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery