Úvod » Livescore

Sparta Temenice - Ywei Laputta, online přenos

publikováno 06.09.2014

Sparta Temenice 8:0 (2:0)  /+2/ Ywei Laputta

 

*   Pro dnešek je to z Temenice všechno, nashledanou při dalších online přenosech.
* 90´ Hned po rozehrání rozhodčí ukončil zápas. Temenice zvládla roli favorita a deklasovala soupeře celkovým skore ze dvou zápasů 13:0. Hráči Laputty se dlouho snažili o přijatelný výsledek, ale s přibývajícími brankami postupně odpadali a konec odehráli v hlubokém útlumu. Sparta si s chutí zastřílela a těší se na dalšího soupeře v Poháru FIFAC.
!!! 90´ Temenice právě střílí branku! Totální kolaps obrany Laputty. Na malém vápně si obhodil Krasík i brankáře, místo střely do prázdné branky volí přihrávku na Pihávka. Tu sice ještě tečoval Ma Wan Lop, ale míč našel svého adresáta. Jeho práce byla snadná, trefit ze dvou metrů prázdnou branku by zvládl každý. Temenice vede 8:0.
X 88´ Poslední střídání domácích. Odchází Kozel, přichází Honajzr. Temenice má v závěru na hřišti čtyři útočníky!
!!! 86´ Temenice právě střílí branku! Hosté už nestíhají, na hranici vápna se uvolnil Krasík a jeho přízemní střela končí v brance.Temenice vede 7:0.
X 84´ Střídá i Laputta. Odchází Si Hnya, přichází U Kcho.
X 83´ Temenice střídá. Za Martina Kozlíka přichází Pihávek.
  77´ Žlutou kartu dostal Ahn Seok, zřejmě za nemístný komentář po gólu.
X 77´ U Lhin Sin už čekal u postranní lajny na přerušení hry, aby mohl vystřídat Kwok Sina. Dočkal se po inkasované brance.
!!! 77´ Temenice právě střílí branku! Střela Šavrdy opět povzbudila chuť Sparťanů po gólech. Dlouhý pas Honzíka zachytil Tamba a bez přípravy střílí šestý gól.
  75´ Diváci si přejí "ještě jeden!", což zkouší vyslyšet René Šavrda a dalekonosnou ranou vyzkoušel pozornost Ma Wan Lopa. Ten se nenechal nachytat a střelu chytá.
  71´ Su Skunk postupuje na polovinu domácích. Čeká, kdo mu pomůže a naběhne si před branku, ale nakonec se rozhodl poslat navštívenku Haškovi. Hašek si pro pomalou střelu došel a vykopává.
  68´ Trenér Laputty se stále neodhodlává ke střídání. Ale posílá rozcvičit hned čtveřici hráčů. Sparta zatím kontroluje hru, zdá se, že se nabažila gólů a už nijak nespěchá.
!!! 64´ Temenice právě střílí branku! Gólostroj pokračuje, obrana Laputty je v těchto chvílích zcela rozložená. Po Kolmici Honzíka se dostal před brankáře Kukačka a je to už 5:0.
!!! 61´ Temenice právě střílí branku! Netrvalo to dlouho a před branku se dostal Linec po chybě bránícího Olyfutuma. Linec snadno podél brankáře zvyšuje na 4:0.
!!! 58´ Temenice právě střílí branku! Moshushu pronikl zleva skoro po brankové čáře až do blízkosti brankáře, našel nabíhajícího Volfa, který střílí svou druhou branku v zápase. Temenice vede 3:0.
  56´ Laputta se dostala na polovinu domácích. Olyfutum se dostal ke střele a Hašek má poprvé práci s jeho střelou. Nebyla však tak nebezpečná, aby Haška ohrozila.
  52´ Krasík se pokouší vysunout Kukačku, ale ten má k míči dál, než Kwok Sin, který posílá malou domů Ma Wan Lopovi. Sparta má sice převahu, ale nemůže se dostat do gólové šance.
  48´ Nový muž na hřišti Linec rozehrává přímý kop po faulu Ahn Seoka. Jeho centr ale končí v náručí Ma Wan Lopa.
  46´ Začal druhý poločas. A Sparta se hned od prvních chvil usazuje na polovině Laputty.
X   A střídá i Temenice. Odešel Hušbák, přijde Linec.
X   Do druhé půle už nenastoupí Bauk Sin, nahrají jej Ho Won.
* 45´+ Druhý poločas začne přibližně v 11:15.X
  45´ Nastavovat se nebude, rozhodčí Uwaha končí první poločas. Hrálo se převážně na polovině hostí, kteří zatím stíhají bránit pokusy domácích o narážečky do vápna. Ma Wan Lop je také spolehlivý, za góly nemůže. Sparta dala dvě branky, což není vzhledem k průběhu nijak moc. Diváci očekávají, že gólů v síti Laputty ve druhé půli přibude.
  44´ Do souboje se dostal Tamba s Bauk Sinem, oba odkulhali za postranní čáru k ošetření. Po chvíli se oba vracejí na hřiště.
  43´ Centr Kozla do vápna nemá potřebnou přesnost, Ma Wan Lop si pro míč došel a v poklidu jej chytá.
  39´ Hra se po druhé brance opět uklidnila. Hušbák vyrobil chybu na půlce hřiště a Su Skunk má možnost dostat se na dostřel Haška. Ale ukopl si míč a Volf v poklidu rozehrává na Kozla.
!!! 34´ Temenice právě střílí branku! Po rohovém kopu se dostal k míči Kukačka, posílá přízemní přihrávku podél branky na zadní tyč. Tam se zjevil Moshushu a placírkou uklízí míč do sítě. Temenice vede 2:0.
! 32´ Tlak Sparty opět sílí. Do výhodné pozice se dostal Moshushu, pálí zblízka na branku, Ma Wan Lop vytahuje zázračný zákrok a uklidňuje hru.
  28´ Laputta zůstává na polovině Sparty a získává první roh v zápase. Ba však posílá přetažený míč až ke druhému rohovému praporku, kde se podařilo Honzíkovi i v tísni rozehrát na Krasíka.
  26´ Centr Reného Šavrdy dostal nečekanou faleš a snáší se přímo pod břevno Ma Wan Lopovy branky. Brankář však byl pozorný a vyráží na roh. Ten obrana Laputty dokázala odvrátit a na chvíli se dostal míč až k Haškovi.
  23´ Po rohu se ke střele dostal Volf, ale tentokrát branku netrefil.
  22´ Závar před brankou Laputty. Míč poletuje kolem malého vápna, ale nikomu z domácích se nepodařilo pořádně vystřelit. Nakonec odvrací Si Hnya na roh.
  18´ Krasík se dostal do výhodně pozice. Střílí z hranice vápna, ale jeho střela byla příliš slabá, Ma Wan Lop si s ní snadno poradil.
  16´ Olyfutum se snaží vyvést míč na polovinu domácích. Dostal se přes Reného Šavrdu, ale jeho křižnou přihrávku do míst, kde by měl být Bauk Sin, vystihl Volf a rozehrává další akci domácích.
  13´ Sparta hraje stále na polovině soupeře. Hráči se snaží narážečkami proniknout obranným blokem Laputty, ale oba nabíhající útočníci jsou dobře pokryti a do šance se ne a ne dostat.
  Laputta se poprvé dostává na polovinu domácích. Po levé straně se pokouší proniknout Ronaldo, dává pod sebe na nabíhajícího Kwok Sina, ale jeho střela končí daleko vedle branky Haška.
!!! Temenice právě střílí gól! Ba udělal hrubou chybu, když přihrál přímo na Volfa. Ten se nerozpakoval a asi z 25 metrů střílí nádherný gól. Skutečně skvělý začátek Sparty!
  Sprta se podle očekávání usadila na polovině soupeře. Hušbák se snaží najít před brankou nabíhajícího Moshushu, ale Si Hnya stačil odvrátit na roh.
  Zápas začal. Hosté rozehráli dozadu na Ahn Seoka, který dává dlouhou malou domů Ma Wan Lopovi. Zdá se, že hosté nijak nebudou spěchat.
* -1´ Trojice rozhodčích přicestovala až z Aljašky. Hlavním arbitrem bude Uwaha, který má mezinárodní premiéru. Uwaha už přivádí obě mužstva na hrací plochu, mužstva se pozdravila, oba kapitáni už vylosovali strany, výkop budou mít hosté.
* -5´ Laputta se představí v této sestavě:
Ma Wan Lop - Ahn Seok, Si Hnya, Kyan Twath, Kwok Sin - Ba, Mo, Ronaldo - Olyfutum, Su Skunk, Bauk Sin.
* -8´ Podívejme se na složení obou mužstev. Domácí Sparta nastupuje v této sestavě:
Hašek - Honzík, Tamba, Volf, René Šavrda - Krasík, Hušbák, Květoslav Kozel - Tomáš Kukačka, Martin Kozlík, Moshushu. Do branky se tedy vrací Hašek, ve středové řadě dostává příležitost Hušbák.
* -10´ Obě mužstva se již rozcvičují na umělém trávníku stadionu v Temenici, diváci se scházejí, parkoviště je už docela zaplněno. Je slunečné dopoledne, příjemně teplo, doufáme, že uvidíme kvalitní fotbal.
* -15´ Vítejte u sobotního dopoledního online přenosu z odvety 1. kola Poháru FIFAC mezi Spartou Temenice a barmským týmem Ywei Laputta. Sparta před dvěma týdny zvítězila v Barmě hladce 5:0 a i v dnešním utkání je vysokým favoritem.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz