Úvod » Livescore

Forza Faetano - Gangtok Icemans - online přenos

publikováno 05.09.2014

Forza Faetano 3:2 (1:1) Gangtok Icemans

 

*   Pěkný zbytek večera a nashledanou při příštím online přenosu, který bude už zítra ze zápasu Sparta Temenice - Ywei Laputta.
*   Gangtok Icemans tedy postupuje do druhého kola Poháru FIFAC. Dnešní výkon byl ale hodně rozpačitý. Za větší bojovnost si Faetano asi zasloužilo dnes zvítězit, ovšem zápas měl jen průměrnou úroveň. Bylo vidět, že o postupujícím se rozhodlo už před 14 dny v Gangtoku. Nejlepším hráčem na hřišti byl asi domácí Allegre, na hrotu bojoval Parmazini, dobré momenty měl Possolini. Koho pochválit v týmu Icemans? Snažil se Lhotspa, mnohem víc se čekalo od moravských legionářů Šáry i Cvrka. Ten se vyžíval v diskusích s rozhodčím i soupeři a mohl být rád, že nebyl vyloučen. Ve druhém kole přijdou lepší soupeři a s tímto výkonem by Icemans určitě neuspěli.
  90´+2 Rozhodčí Mortensen si vyžádal míč a končí zápas.
  90´+1 Nastavují se dvě minuty, ale je zřejmé, že se už nic nestane. Míč se potuluje kolem středového kruhu.
  90´ O vzruch se ještě postaral Gennaro, který zajel do Šáry. Ten mu nic nedaroval a došlo ke strkanici, do níž se zapojilo několik hráčů. Rozhodčí Mortensen však hráče včas uklidnil a obešlo se to bez karet.
  87´ Hráči Faetana už nikam nespěchají. Spokojili se se skalpem kvalitního sikkimského soupeře, který ovšem dnes zůstal za očekáváním. Zdlouhavá rozehrávka mezi Rosetim, Mamarosou i brankářem Cagliarim nechává v klidu i hráče Icemans. Zdá se, že se už nic nestane.
XX 83´ Durati nebude pokračovat, na závěr zápasu přichází Gennaro. Současně odchází i Filip Cvrk, kterému se dnes příliš nedařilo. Na zbytek zápasu přichází N. Sharma.
  81´ V souboji ve středu hřiště se lehce zranil Durati a nechává se ošetřit za postranní čarou.
X 77´ A domácí podruhé střídají. Odchází Shan, přichází di Selva.
!!! 77´ Icemans právě střílí branku! Zničehonic se dostal po chybě Mamarosy k míči Šára, vyslal do uličky Chorbu, který kolem brankáře snižuje na 2:3.
  74´ Hra je rozháraná, nepřesnosti se kupí na obou stranách. Roseti chybuje, k míči se dostal Šára, ale střílí daleko vedle.
X 72´ Faetano poprvé střídá.Odchází Rossini, nahrazuje jej Pelleta. Trenéři se rozhodli posílit útok, hrají na tři útočníky.
  70´ Docela komická situace. Hosté zahrávali přímý kop, Lhotspa rozehrál nakrátko, ale než se hráči dohodli, kdo vystřelí, vyřítil se ze zdi Tracaré a poslal do úniku Parmaziniho. Ten však čekal naštěstí pro hosty na přihrávku v ofsajdu.
  66´ Skvěle hrající Allegre vyslal další nebezpečnou ránu na Lamachheho. Ten měl opět co dělat, aby rámu vyrazil před sebe, kde míč se štěstím odklidil do bezpečí Tsapkal.
  64´ Na hřišti teď kraluje domácí tým. Diváci vycítili, že jejich borci potřebují povzbudit a z tribuny se ozývá pokřik "Forza forza!"
X 58´ Trenéři Icemans okamžitě povolávají Tsapkala a ještě před zahájením hry odchází Nyingtam, přichází Tsapkal.
!!! 58´ Faetano právě střílí branku! Centruje del Pietro, Nyingtam míč minul a za ním stojící Shan posílá placírkou lehkou střelu k tyči. Lamachhe měl zakrytý výhled a jen nevěřícně kroutí hlavou. Faetano už vede 3:1.
  56´ Nesmělý pokus Filipa Cvrka dostat se ke střele, Roseti jej zastavil a Cvrk riskuje. Má už žlutou, ale opět se pouští do diskuse s rozhodčím.
  53´ Faetano jekoby polito živou vodou je při chuti. Další útok po pravé straně vede Possolini, centruje do vápna, Lamachhe tentokrát včas vyběhl a centr zpacifikoval do své náruče.
! 50´ Ruptsang zachytil unikajícího Parmaziniho za dres a vidí po zásluze žlutou kartu. To se nelíbí Filipu Cvrkovi, který se snažil něco vysvětlit rozhodčímu  a i on vidí žlutou kartu. Nebylo to zbytečné?
!!! 49´. Faetano právě střlí branku! Další ránu Allegreho zblokoval Nyingtam jen k Possolinimu, který bez přípravy překonává Lamaccheho. Faetano se ujímá vedení 2:1.
!! 48´ Velká šance domácích! Allegre se dostal k odraženému míči a za hranice pokutového území vyslal dělovku, která končí na břevně Lamachheho branky.
  46´ Začal druhý poločas. A Faetano začíná pěkně zostra. Parmazini sprintuje po pravé straně do vápna, Prikhale má co dělat,aby jej zastavil a odehrál míč do postranního autu.
* X Do druhého poločasu Icemans vystřídají. Místo Tripuriho se připravuje B. Chorba.
*   Zápas vysíláme ze záznamu, začal v 16:30. V poločasové přestávce se dozvídáme, že do hlediště stadionku ve Faetanu přišlo 388 platících diváků. Není to mnoho, ale tribunka je slušně zaplněná a diváci jsou slyšet. Fandí, i když o postupu je už dávno rozhodnuto.
  45´+1 První poločas skončil. Zpočátku byli Icemans lepším týmem, ale po vedoucí brance se trochu vytratili a přenechali iniciativu Faetanu. Zápas má zatím jen průměrnou úroveň. Doufejme, že ve druhé půli, která začne asi na 14 minut, uvidíme lepší fotbal.
  45´ Rozhodčí nastaví jednu minutu, míč mají domácí hráči, ale poločas se už jen dohrává.
!!! 42. Faetano právě vstřelilo branku! Volný přímý kop zahrál Roseti přesně na hlavu Duratiho, na jehož hlavičku byl Lamachhe krátký. Je vyrovnáno na 1:1.
  41´ Faetano vybojovalo roh, po němž v souboji fauloval Raswin Possoliniho. Domácí mají výhodu volného přímého kopu ze strany.
  39´ Šára to zkouší zdálky a tentokrát se zlobí Filip Cvrk, protože byl v lepší pozici. Ze střely nebylo nic, Tracaré ji zblokoval.
  36´ Další pokus Faetana. Mamarosa centruje na nabíhajícího del Pietra, ale Bhangutta jej čistě odzbrojuje a uklidňuje hru malou domů. Lamachhe vykopává míč daleko na polovinu soupeře, Šára má k míči daleko.
! 33´ Allegre se nemůže smířit se současným stavem zápasu. Vyváží míč až k vápnu a pálí na branku Lamachheho. Rána to byla pěkná, ale skončila těsně nad brankou. Domácí reklamují roh, ale Lamachhe netečoval, kope se od branky.
* 29´ Icemans mají v této chvíli už šestibrankový náskok, mohou tedy hrát v poklidu. O postupujícím v této chvíli už nikdo nepochybuje. A na hře je to vidět. Hraje se uprostřed hrací plochy, tempo značně pokleslo.
!!! 24´ Hosté právě vstřelil branku! Rossini ztratil na půlící čáře míč, který vyváží Bhangutta. Podle hesla  "když nevíš, co s míčem, vystřel" se rozhodl vyzkoušet Cagliariho a jeho pokus zapadl přesně do horního růžku branky. Icemans vedou 1:0.
  20´ Filip Cvrk proniká zleva do vápna. Přestože mu nabíhají hned tři spoluhráči, rozhodl se zakončit sám. Cagliari jeho střelu z úhlu vyráží na roh, Šára se na svého krajana zlobí.
  17´ Icemans i nadále kontrolují hru. Tripuri vyzkoušel Cagliariho, který byl pozorný a střelu zneškodnil.
  14´ Jeden z mála pokusů Faetana. Possolini se dostal k hlavičce na značce penalty, ale jeho slabá střela je lahůdkou pro Lamachheho.
! 12´ Rána Ruptsanga pořádně vyděsila Cagliariho, který měl plno práce, aby střelu vyrazil na roh. Po rohu se k míči dostal Bhangutta, přiťukl Ruptsangovi, jeho střela ale končí daleko mimo.
  10´ Rozhočí zápasu Mortensen ze Špicberků odpískal proti domácím přímý kop asi z 28 metrů. K exekuci se postavil Lhotspa, ale poslal míč nad branku.
  Mírnou územní převahu mají zatím Icemans. Hrají ale v naprostém poklidu, jsou si vědomi pětigólového náskoku z prvního utkání.
  Na hřišti se zatím nic podstatného neděje, je čas na sestavu Icemans: Lamachhe - Bhangutta, Nyingtam, Raswin, Prikhale - Cheporai, Lhotspa, Ruptsang - Šára, Tripuri, Filip Cvrk.
  Tak tedy k sestavám. Domácí mají tuto sestavu: Cagliari - Roseti, Tracaré, Shan, Mamarosa - Durati, Allegre, Rossini - Parmazini, Possolini, del Pietro.
  Zápas začal výkopem Icemans. Raswin posílá dlouhý odkop za obranu domácích, ketrý doplachtil až k brankáři Cagliarimu.
  -1´ Malé technické problémy nám zatím nedovolily zveřejnit sestavy, vrátíme se k nim, jakmile to bude možné.
* -5´ Zdravíme všechny příznivce fotbalu z odvety prvního kola Poháru FIFAC mezi týmy Forza Faetano a Gangtok Icemans.
Hosté mají z prvního utkání luxusní pětibrankový náskok, domácím se příliš nevěří. Hlediště je naplněno jen sporadicky.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery