Úvod » Fotbal » ostatní ligy

1. kolo v Bhútánu a Barmě

publikováno 02.09.2014

BHÚTÁN

Hned úvodní kolo nabídlo souboj dvou nejúspěšnějších týmů posledních let. Ve vyrovnané souboji se nakonec radovali domácí Yetties po brance Lapchuka ve druhém poločase. Další zápasy skončily smírně. Paro sice vedlo nad Phünccholingem o dva góly, nakonec ale vedení neudrželo a proti poslednímu týmu loňské sezóny získalo jen bod. Stejně se vedlo i Hatisaru, který nad Bjakarem dlouho vedl, nakonec ale hosté dokázalli v závěru vstřelit gól a z horké půdy z jihu Bhútánu vezou cennou remízu.

Thimbu Yetties - Raidak Chhukha  1:0 (1:0)

Lapchuk

Hatisar Chillies - Bjakar Rangers  1:1 (1:0)

Zhong - Pradrndrashwara

Paro Druks - FC Phünccholing  2:2 (2:1)

2 Karo - Drukpa, Tingsem

 

BARMA

Dobře vstoupil do nové sezóny vítěz Poháru FIFAC Falam, který si po dobrém výkonu ve druhém poločasu přivezl vysoké vítězství z Yenangyaungu. V dresu Falamu se poprvé představila nová andamanská posila Onger, ten se ale střelecky neprosadil. Akyab si  po nečekané porážce se sanmarinským Monte Giardinem v Poháru FIFAC poněkud zvedl sebevědomí před odvetou, když zvítězil v Tararingapatamu. To další pohárový zástupce Laputta opět vysoko prohrála, tentokrát ve Shwebu a na Moravu pocestuje jen s minimálními nadějemi.

FC Tararingapatam - Akyab Sailors  0:2 (0:1)

2 Na Pij

Yenangyaung Myan Myins - Falam Tigres  1:4 (1:1)

Shan Mlok - Kham Pak, Swi Nya, Kchan Jul, Ha Shan

Shwebo Pyas - Ywei Laputta  4:1 (2:1) /+1/

2 Tham Su, 2 Do Le Wa - Hun Wouk 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery