Úvod » Livescore

Přemyslov - Rejhotice - online přenos

publikováno 30.08.2014

Přemyslov 2:3 (0:2) Rejhotice

 

*   Pro dnešek je to z Přemyslova všechno, nashledanou při některém z dalších online přenosů.
* 90´+4 Konec zápasu. V derby zvítězil zkušenější tým Rejhotic, který rozhodl o třech bodech už v prvním poločase. Nástup Přemyslova přišel příliš pozdě, mužstvo ještě snížilo na rozdíl jediného gólu, ale Rejhotičtí si závěr pohlídali. Celkově byl k vidění zajímavý a místy kvalitní fotbal, který musel nestranného diváka potěšit. Přemyslov zůstává po dvou kolech bez bodu, ale výkon byl nadějný a je jisté, že mužstvo bude většině soupeřúm nebezpečným protivníkem. Rejhotice byly dlouho lepší, ale v závěru měly problémy, které by v zápase se silnějším soupeřem mohly být příčinou bodové ztráty.
  90´+3 Ještě se pokouší Žofek poslat pas před branku Krávy. Kňava ale má k míči příliš daleko. Míče se zmocnil Šeřík a pomalu rozehrává. Hosté natahují čas, zdá se, že se už nic nestane.
* 90´ Rozhodčí nastaví čtyři minuty. Byla ohlášena i návštěva. Pokladník ohlásil, že na zahajovací zápas v Přemyslově prodal přesně 333 vstupenek.
!!! 88´ Přemyslov právě vstřelil branku! Žofek posílá další dlouhý a hlavně přesný pas za obranu Rejhotic, tam se objevil Masálek a snižuje na 2:3. Bude to ještě možná drama.
X 85´ Trenér Kráva se snaží zastavit nápor Přemyslova a potřetí střídá. Za Balouna přichází Páník.
! 83´ Hostím zřejmě docházejí síly, Přemyslov teď na hřišti kraluje. Ránu Bábovky vyrazil Kráva jen před sebe, dorážku Masálka srazila obrana na roh. Po něm ještě zdálky pálí Zachrník, ale těsně nad. Diváci se probudili a ženou své hráče do útoku.
X 80´ Třetí střídání v domácím týmu. Trenér Kačaba se rozhodl posílit útok, za Palandu přichází Kňava.
  78´ Žofek hýří aktivitou. Posílá dlouhý pas na nabíhajícího Sladovníka, kterého ale čistě odzbrojil Sněžník. Oba náhradníci se ukázali v dobrém světle.
X 74´ Střídá i Přemyslov. Žofek nahrazuje Catchmana.
X 73´ Trenér Kráva ihned reaguje a stahuje ze hřiště Zikmunda. Přichází Sněžník.
!!! 73´ Přemyslov právě vstřelil branku! Tak přece jen se domácí dočkali. Sladovník přetlačil v souboji o míč Zikmunda, obešel i Derricka a překonal Krávu. Domácí snižují na 1:3.
  71´ Přemyslov jakoby začal ožívat. Před brankou Krávy vznikl pořádný závar, ale ke střele se nikdo z hráčů nedostal. Je z toho jen roh, který končí v náručí Krávy.
X 69´ Trenér Rejhotic Kráva se snaží opět oživit hru útoku a nasazuje do hry třetího útočníka. Místo Pivarského přichází Žák.
  64´ Rejhotice kontrolují hru, domácí se nemohou dostat do šance, ale ani hosté se dopředu nedostávají. Hra se odbývá daleko od obou branek.
  59´ Smätana se snaží dostat do šance. pronikl až do vápna, ale pokus o prohození míče jesličkami skrz Derricka nevyšel, Derrick včas sklapl nohy a nebezpečí odvrátil.
!!! 53´ Rejhotice právě vstřelily branku! Nasri udělal hrubou chybu, když lehce ztratil míč, Davidson unikl do volného prostoru, odkud poslal přesnou přihrávku na Balouna. Ten si poradil se Zachrníkem a polovysokou střelou zaskočil Zemáka. Rejhotice vedou už 3:0, zdá se, že je rozhodnuto.
  49´ Ojedinělá dalekonosná střela Smätany nemohla brankáře Krávu ohrozit. Míč skončil daleko mimo branku.
  46´ Druhý poločas začal. Výkop měl Přemyslov, ale Marek Jura se uvedl ztrátou míče a Rejhotice se opět dostávají před branku Zemáka. Zdá se, že druhý poločas začíná v podobném duchu, jako první.
X   Do druhého poločasu domácí tým bude střídat. Svobodu, který se lehce zranil v závěru první půle, vystřídá Marek Jura.
*   První polovina zápasu vyzněla zcela jasně pro Rejhotice, které kromě dvou branek měly ještě několik nadějných pokusů. Přemyslov zatím na soupeře nestačí, uvidíme, co přinese druhý poločas, který začne zhruba v 11:15.
  45´ Dlouhou malou domů poslal Otakar Jura přesně na opačnou stranu, než čekal brankář Zemák. Míč naštěstí skončil asi půl metru od levé tyče. Z rohu Rejhotice vytěžily jen velmi nepřesnou hlavičku Davidsona, po níž rozhodčí ukončil první poločas.
  43´ Hraje se převážně ve středu hřiště, obě mužstva už čekají na poločasovou přestávku.
  39´ Další pokus Přemyslova. Svoboda se snaží přejít přes Podrazila, který jej podrazil. Svoboda odkulhal za postranní čáru, po krátkém ošetření se ale vrací. Mezitím domácí rozehráli přípý kop, Masálek ale na míč nedosáhl a hosté mohou vykopávat od branky.
  36´ Hra se vyrovnává, jakoby se Rejhotice spokolily s dvoubrankovým vedením. Pokus Přemyslova o útok končí centrem Svobody, který brankář Kráva bezpečně stahuje a nakrátko rozehrává Trpaslíkovi.
! 29´ Diváci nemohou být spokojeni s výkonem domácího týmu, který je stále pod tlakem. Nebezpečně vypálil Zola, Zemák měl co dělat, any střelu vyrazil do strany, kde ji do bezpečí odvrátil Otakar Jura.
!!! 25´ Rejhotice právě vstřelily branku! Po dalším rohovém kopu se k míči dostal Šeřík, vysunul do uličky Zolu a ten podél brankáře střílí po zemi druhý gól Rejhotic. Rejhotice vedou už 2:0.
  22´ Hra se poněkud přiostřila, přibývá faulů na obou stranách. Bábovka nevybíravě poslal k zemi Čejku, rozhodčí Kačák se spokojil s domluvou. Ta kupodivu zabrala, hra se uklidnila.
  18´ Přemyslov se nemůže dostat do tempa. Rejhotice mají míč častěji na kopačkách, další roh však domácí obrana odvrátila.
!!! 14´ Rejhotice právě vstřelily branku! Zola vybojoval roh, který sám nakrátko rozehrál na Zikmunda. Jeho centr posílá hlavou do domácí sítě Derrick. Rejhotice vedou 1:0.
  11´ Rejhotice se usadily na polovině domácích, nebezpečně pálí Davidson, Zemák je však připraven a střelu kryje.
  Masálek se snaží proniknout k brance hostí, ale je osamocen. Pokus o sólový průnik zastavuje bez námahy Zikmund.
  Zdá se, že Rejhotice si získávají mírnou převahu. Pokus Trpaslíka zdálky domácí golman Zemák jen kontroluje, střela letí nad branku.
  Rozhodčí Kačák už zahájil zápas. Míč mají na kopačkách hosté, kteří se dostali k zakončení už po dvou minutách, ale pokus Pivarského skončil daleko mimo.
*   Domácí nováček nastupuje v této sestavě: Zemák - O. Jura, Catchman, Bábovka, Zachrník - Svoboda, Nasri, Smätana - Masálek, Sladovník, Palanda.
Rejhotice: Kráva - Šeřík, Derrick, Zikmund, Trpaslík - Baloun, Davidson, Podrazil - Zola, Pivarský, Čejka.
* -5´ Příjemné dopoledne z Přemyslova. Za chvíli začne derby mezi FC Přemyslov a Dynamem Rejhotice. Po letech se oba soupeři potkávají opět v první lize.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery