Úvod » Livescore

Temenice - Vikantice - online přenos

publikováno 17.08.2014

Temenice 2:1 (1:0) Vikantice

 

* 90+4´ Konec zápasu! Temenice v kvalitním utkání dokázala zdolat Vikantice, když rozhodující gól padl až v 85. minutě. Domácí však byli po většinu zápasu lepší, měli daleko víc šancí a jen díky výbornému Přibylovi v brance zápas neskončil vyšším rozhdílem.
Všem příznivcům online přenosů přeji z Temenice hezký zbytek večera a nashledanou při některém z dalších přenosů.
  90+3´ Vikantice podnikají ještě jeden pokus zvrátit stav zápasu, ale Bedřich Hrozný místo přihrávky jen nakopl míč na branku domácích, kteří nijak nespěchají s rozehrávkou.
  90´ Nastavují se čtyři minuty.
  89´ Temenice dostala míč na útočnou polovinu a hráči jej soupeři nemíní půjčit. Za skandovaného potlesku se zápas dohrává v režii domácích, soupeř už nemá síly na zvrat.
X 87´ Trenér Vikantic Maršovský reaguje na situaci a posílá na hřiště třetího útočníka. Místo Vosla nastupuje Papin.
!!! 85´ Temenice právě střílí branku! Po rohovém kopu obrana odvrátila mimo vápno, ale přímo k Honzíkovi, který se nerozpakoval a poslal dělovku po zemi přesně k tyči. Brankář měl zakrytý výhled a reagoval pozdě. Domácí se ujímají vedení 2:1.
  84´ Volf vyslal nebezpečnou střelu zdálky, Přibyl měl opět práci a vyrazil na roh.
X 82´ Také hosté střídají. Dvořáčka, který už toho má plné zuby, nahrazuje Ondrůšek.
X 80´ Domácí Krasík v souboji skončil na zemi a signalizuje, že nemůže pokračovat. Střídá jej Linec.
  77´ V hledišti to jen zahučelo, když Vozka z úhlu střílí jen centimetry mimo. Míč skončil v boční síti a někteří domácí příznivci už začali jásat, ale gól z toho nebyl.
  76´ Hraje se teď výhradně na polovině hostí. Vikantice se nemohou vymanit z náporu Sparty, která se snaží zápas rozhodnout ve svůj prospěch.
!! 73´ Další velká šance Temenice! Z deseti metrů pálil Kukačka, Přibyl předvedl excelentní zákrok a vytěsnil střelu na roh.
  71´ Ojedinělá akce Vikantic. Za míčem se vydal Kovařík, ale brankář Zajíc vyběhl daleko z branky, dovolil si kličku a za potlesku diváků poslal míč na polovinu soupeře.
!! 68´ Další závar před Přibylem. Vozka se blýskl pěknou střelou, kterou vyrazil Přibyl jen před sebe, míč poletoval v malém vápně, následovala další střela Saussého, kterou vyrazil z brankové čáry Dvořáček.
  64´ Temenice se opět dostává do hry. Čerstvý Vozka vybojoval míč, poslal kolmici na nabíhajícího Saussého, tomu však v poslední chvíli vypíchl míč Masař.
*   Utkání sleduje 305 platících diváků.
X 59´ Trenér domácích Tomáš Cajtrník se rozhodl posílit útok. Místo Martina Kozlíka přichází třetí útočník Vozka.
  57´ Hraje se teď převážně mezi šestnáctkami, hra pozbyla na přesnosti. Domácí chystají první střídání.
  53´ Hra se vyrovnala. Další pokus Vikantic odvrací obrana na roh. Porto zahrává roh na přední tyč, Šavrda odvrací na další roh. Po něm střílí vysoko nad Kovařík.
!!! 47´ Vikantice právě vstřelily branku! Po nakrátko rozehraném rohu se k míči dostal Zámečník, přetáhl centr na pravou stranu, kam si naběhl obránce Petřík a z první posílá míč pod břevno Zajícovy branky! Petříkův první ligový gól znamená vyrovnání na 1:1.
  46´ Druhý poločas začal již pod světly. A Vikantice začínají mnohem aktivněji. Vodička se uvedl hezkým kolmým pasem, po němž Saussé pálil daleko vedle.
X   Mužstva se již připravují k zahájení druhého poločasu. Vikantice hlásí střídání. Namísto Vachůna nastupuje zkušenější Vodička.
*   První poločas byl zcela ve znamení převahy domácího týmu Temenice. Vikantičtí se prakticky nedostali do gólové šance, působí těžkopádně, kombinace jim nevychází, příliš brzy ztrácejí míč. Temenice je v pohodě, měla řadu šancí a zaslouženě vede.
Druhý poločas začne v 19:30.
  45´ Tomáš Kukačka se uvolnil na pravé straně, dostal se do střelecké pozice, ale Přibyl včas vyběhl a jeho střelu srazil na roh. Ten se už nezahrává, rozhodčí ukončil první poločas.
! 41´ A Temenice je při chuti. Další rána v podání Martina Kozlíka končí jen centimetry mimo branku. Domácí reklamují teč, ale rozhodčí Koula ukazuje rezolutně, že se bude kopat od branky.
!!! 37´ Temenice právě vstřelila branku! Po levé straně potáhl míč Šavrda, jeho křižný centr trefil hlavou Volf přesně do horního růžku Přibylovy branky! Temenice se ujímá vedení 1:0.
!! 33´ Další velká šance Temenice! Z hranice šestnáctky pálí opět Moshushu a trefuje levou tyč Přibylovy branky.
  32´ Tlak domácích sílí. Po dalším rohu pálí nebezpečně Moshushu, Přibyl jen vyrazil před sebe a obrana uklidila míč do bezpečí.
! 30´ První velká šance domácích. Dopředu se vydal Tamba, narazil si s Kozlem a vyslal tvrdou ránu na Přibyla. Ten konečky prstů vyráží na roh.
  26´ Vikantice se konečně dostávají na dostřel domácí branky. kombinaci před vápnem však ukončil obránce Honzík, který vystihl pokus o uličku. Vikantice mají výhodu rohového kopu, který poslal Porto přímo do rukou brankáře Zajíce.
  23´ Tempo hry poněkud pokleslo, přibylo nepřesností. Míč poletuje mezi hráči obou mužstev, nikomu se nedaří kombinace. Pokus o sólový průnik Kukačky zastavil Masař faulem, ale přímý kop poslal sám Kukačka někam k rohovému praporku.
  18´ Ránu Volfa z velké dálky sráží obrana na roh. Po něm pálí opět zdálky Tamba, ale tentokrát nepřesně.
  14´ Sparta má nyní už velkou převahu, Vikantice se nemohou dostat do hry. Ale zatím chybí přesnější zakončení. Hlavička Kukačky po centru Kozla končí v náručí brankáře Přibyla.
  11´ Další akce Sparty. Po pěkné kombinaci se dostal k míči na hranici šestnáctky Kukačka, ale doslova se utopil v kličkách, hosté se lehce ubránili.
  Temenice získává serii dvou rohových kopů. Po druhém z nich pálí z druhé vlny Matěj Kozlík, ale míč končí vysoko nad brankou. Zdá se, že Temenice získává převahu, další pokus Moshushuho končí vedle branky.
  První vážnější pokus Vikantic. Porto potáhl míč po levé straně, přes bránícího Tambu odcentroval, ale přetažený míč končí nad Zajícovou brankou.
  Hraje se víceméně ve středu hřiště, první centr do vápna Vikantic vysílá Krasík, brankář Přibyl míč stahuje do náruče.
  Rozhodčí Koula dává pokyn k zahájení zápasu, výkop mají domácí.
* -10´ Sestava domácích: Zajíc - Honzík, Tamba, Volf, René Šavrda - Krasík, Matěj Kozlík, Kozel, Martin Kozlík - Tomáš Kukačka, Moshushu.
Hosté: Přibyl - Petřík, Dvořáček, Zámečník, Masař - Vachůn, Vosel, Bedřich Hrozný, Porto - Saussé, Miloš Kovařík
* -15´ Dobrý podvečer ze stadionu Sparty Temenice, kde za chvíli začne utkání prvního kola 1. ligy Moravy. Domácí Sparta se střetne s finalistou poháru FIFAC Novou Vikantice. Novinkou bude umělé osvětlení, které bude mít dnes v Temenici premiéru. Zatím je denní světlo dostatečné, svítit se bude až ve druhé půli.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz