Úvod » Fotbal » ostatní ligy

Baráž - Sherpa zůstává v lize. Sikkim zamířil na MS.

publikováno 06.06.2014

Sherpa Club Gangtok - FC Lachen  2:2 (0:1)

V odvetném utkání Lachen potřeboval dohonit dvougólovou ztrátu z prvního utkání a trenéři tak poslali na hřiště dost ofenzivně laděnou sestavu se třemi útočníky. Od začátku byl Lachen aktivnější, Sherpové nikam nespěchali, takticky vyčkávali a chtěli se spoléhat na rychlé protiútoky. Hráči Lachenu měli míč častěji pod kontrolou, ale na pozornou obranu Sherpy dlouho nenacházeli recept. Pomohla jim až chyba obránce Chhwangiho, který nechal úplně volného Pema Lodra a ofenzivní záložník Lachenu střelou k tyči nedal Bhumelovi šanci. Šerpové i po inkasovaném gólu hráli dost pasivně a dopředu téměř nic nevymysleli. Podobný obraz hry pokračoval i po změně stran, Lachen měl územní převahu a pokoušel se pronikat do zahuštěné obrany soupeře. Po hodině hry dokonce ještě trenéři posílili ofenzivu, kdy stáhli obránce Chuchwandrndru a na hřiště přišel další ofenzivní hráč Yuklang. Výsledek se dostavil po několika minutách: Aktivní Pema Lodro poslal nepříjemný centr před branku, Yak míč odvracel jen k Orgyenu Chepkoyovi, který prostřelil Bhumela a zvýšil na 2:0 pro Lachen. Stále však ještě postupovali domácí, a tak soupeř ještě více otevřel hru. Nepodařilo se mu však uhlídat Phuncchoga, který využil dlouhý pas Chhwangiho a po sóle překonal ztuhlého Namichiho. Když po pěti minutách Phuncchog po dalším brejku vyrovnal, bylo jasné, že Lachen se po roce do ligy nevrátí. Sice v obou utkáních vedl o dva góly, ale mužstvu s věkovým průměrem přes 30 let pokaždé v závěru došly síly. Nezbude, než kádr přebudovat a pokusit se o návrat do ligy příště.

Branky: 20. Pema Lodro (Bayangar) 0:1, 64. O. Chepkoy 1:1, 67. Phuncchog (Chhwangi) 2:1, 72. Phuncchog (Kelekele) 2:2. Rozhodčí Lingyam /1/, ŽK Bhangutta, Nangapar (SHE), 879 diváků. První utkání 4:2.

 

Hned po skončení posledního utkání domácí sezóny trenér Sakkil zveřejnil širší nominaci na MS. Oproti soupisce, která vybojovala účast na MS dochází k některým změnám. Především se do výběru dostali tři hráči z mistrovského Geyzingu, jejichž skvělou formu nešlo přehlédnout, naopak podle očekávání chybí brankář Yatso, kterému se na jaře vůbec nedařilo a v závěru jej na postu jedničky v Sherpě nahradil Bhumel. Opět se do reprezentace vrací brankář Icemans Lamachhe, který druhou polovinu ligy odchytal ve výborné formě. Do výpravy se nevešli středopolaři Puttawari a Pakhrmla a z útočníků byde chybět Taipchung a Gyampo, všichni na jaře zůstávali daleko za výkony z loňského roku.

Výprava  ve čtvrtek 5. 6. odcestovala na Nauru, kde proběhne závěrečná příprava mužstva, v jejímž rámci sehraje reprezentace Sikkimu přípravné utkání s výběrem Nauru, po níž se rozhodne, kteří hráči se objeví na soupisce pro MS .  Pak už bude následovat přesun na kiribatský atol Tarawa, kde celý šampionát proběhne.

Nominace:

Brankáři Tshering Mukerdjee 84 FC Gangtok
  Sang Lamachhe 82 Gangtok Icemans
  Karma Bhattri 87 Himalaya Gangtok
Obránci Tripur Bhangutta 85 Sherpa Club Gangtok
  Anand Sumatra 82 Gangtok Icemans
  Triwan Raswin 86 FC Gangtok
  Tramdur Prikhale 87 Gangtok Icemans
  Dorje Nyingtam 91 Gangtok Icemans
  Bahandawar Swaling 84 Himalaya Gangtok
Záložníci Pamuye Lompak 85 FC Gangtok
  Angni Nangapar 84 Sherpa Club Gangtok
  Kama Linthi 85 Gangtok Icemans
  Ratwan Balsir 84 FC Gangtok
  Lalit Prakottri 94 Geyzing Glaciers
  Nyima Ringdup 87 Geyzing Glaciers
  Rangli Chcang 83 Himalaya Gangtok
Útočníci Naymal Khal 80 FC Tamarin (MRI)
  Namgyal Hathi 87 Gangtok Icemans
  Nyamden Tripuri 93 Gangtok Icemans
  Sutang Danand 83 Yenangyaung MM (BIR)
  Tsangun Ringla 84 Geyzing Glaciers

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery